Mercedes Benz SL klasse Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske giganter, og de er berømte i hele verden for deres luksusbiler. SL-klassen omfatter grand touring-sportsvogne og roadsters, som alle er to-sæders biler. SL-klassen er for nylig blevet udgået af Mercedes-Benz’ sortiment, og den sælges nu udelukkende under Mercedes-AMG-mærket.

Oversigt

SL-klassen har været temmelig gammel, og den blev først introduceret i 1954. Den sidste generation af SL-klassen under Benz-mærket var den 6. generation med navnet R231, og de modeller, der blev solgt, var SL450 og SL550.

Pålidelighed

Pålidelighed er en kritisk komponent før køb af et køretøj af enhver køber, da det hjælper enkeltpersoner med at beslutte, om de skal købe en bestemt bil eller ej. Mercedes-køretøjer har været pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. SL-klassen har været anstændig i sin pålidelighedsvurdering, og J.D Power gav en pålidelighedsvurdering på 3,5 ud af 5,0.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske biler, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. SL-klassen er ikke blevet crashtestet på grund af dens eksklusivitet. Den har dog mange sikkerhedsfunktioner som f.eks. advarsel om kollisioner fremad, automatiske nødbremser, Mercedes Pre-Safe osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-biler devalueres ca. 45 % efter 5 år, og SL-klassen devalueres ca. 62 % efter 5 år.

  2022 Mercedes GLS SUV vs BMW X7

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. SL-klassen har høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger på ca. 1 000 USD om året, hvilket er ret højt i forhold til mange af dens rivaler.

FAQ

Er Mercedes-Benz SL-klasse en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz SL-klassen er en baghjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz SL-klassen?

Mercedes-Benz SL-klassen er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: To sæder

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz SL-klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz SL-klassen har 362 hestekræfter og et drejningsmoment på 369 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz SL-klassen?

8,5 kubikfod ( 0,241 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mercedes-Benz SL-klassen?

3,7 tommer ( 9,4 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz SL-Klasse har 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 9,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er en Mercedes SL en god investering?

Selv om priserne har været stigende i mange år, er der stadig masser af vækstpotentiale i fremtiden. For dem, der er på udkig efter en klassisk sportsvogn fra 90’erne, er R129 en god investering.

Hvor pålidelig er en SL500?

Consumer Reports udnævnte den nye 2003 SL500-model som den mindst pålidelige bil, der blev solgt i 2003. Men se og hør, den kom også ud som den bil, hvor flest kunder ville købe en igen.

  Cadillac CTS Pålidelighed

Hvilken Mercedes SL er bedst?

  • 1997-2001 Mercedes-Benz SL 73 AMG®
  • 2012-2019 Mercedes-Benz SL 65 AMG®
  • 2008-2011 Mercedes-Benz SL 65 AMG® Black Series.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z