Mercedes-Benz GLB-klasse Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske giganter, og de er berømte i hele verden for deres luksusbiler. Mercedes’ GLB-klasse er 5-dørs kompakte luksus-SUV’er. Den er for nylig blevet introduceret i 2019, og den har det samme Mercedes’ ekstravagante interiør.

Oversigt

Mercedes GLB-klasse er netop blevet introduceret i 2019, og den har flere trimniveauer med AMG-modeller også. De to trimniveauer omfatter GLB 180, GLB 200 og GLB 250 4MATIC. Drivlinjen spænder fra en 1,3 L turbomotor til den største 2,0 L I4 Turbo-motor.

Pålidelighed

Pålidelighed er en kritisk komponent forud for køb af et køretøj for enhver køber, da det hjælper enkeltpersoner med at beslutte, om de skal købe en bestemt bil eller ej. Mercedes-køretøjer har været meget pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. GLB-klassen har en ret gennemsnitlig pålidelighedsscore fra J.D Power på 67 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske køretøjer, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. GLB-klassen er blevet crash-testet af NHTSA, og den har fået en perfekt score på 5 ud af 5 i sikkerhed. Derudover er bilerne fyldt med sikkerhedsfunktioner som blokeringsfri bremser, airbags, advarsler om kollisioner fremad osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-biler devalueres ca. 45 % efter 5 år, og GLB-klassen devalueres ca. 62 % efter 5 år, hvilket er ret højt sammenlignet med andre Mercedes-modeller.

  McLaren GT Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. GLB-klassen har høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger på ca. 900 USD om året, hvilket er ret højt i forhold til mange af dens rivaler.

FAQ

Er Mercedes-Benz GLB-klasse en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz GLB-klassen er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz GLB-klasse?

Mercedes-Benz GLB-klasse er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz GLB-Klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz GLB-klassen har 221 hestekræfter og et drejningsmoment på 258 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz GLB-klasse har 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er GLB bedre end GLC?

Mercedes-Benz GLC er mere rund end GLB. GLC’en er dyrere, men GLB’en har mere plads til last og flere siddepladser. Den er også den billigste af de to.

Hvor mange kilometer skal en Mercedes-Benz GLB holde?

Mercedes GLB kan holde i gennemsnit 13-17 år med korrekt vedligeholdelse. Mercedes kan holde fra 200.000 til 250.000 km/l, før der er behov for større reparationer. Dette er baseret på en gennemsnitlig årlig kørsel på 15.000 km.

  Hvad er den dyreste Mercedes?

Er Mercedes GLB et godt køb?

Mercedes-Benz GLB SUV’en er et godt valg. GLB er en god SUV med en fremragende brændstoføkonomi og en komfortabel kørsel. Den styrer godt, selv om den ikke er så sporty og kompakt som andre luksus-kompakt-SUV’er. GLB’s interiør er velbygget og stilfuldt med rummelige, komfortable sæder og rigeligt med lastrum.

Er Mercedes-Benz GLB en 7-sæders?

Ja, Mercedes-Benz GLB er en bil med 7 sæder. Mercedes GLB familie-SUV’en har plads nok til syv personer. Mercedes GLB er mindre end Land Rover Discovery Sport eller Skoda Kodiaq og kan rumme syv personer.

Er GLB en mellemstørrelse SUV?

Mercedes-Benz GTL fra 2021 er en lille luksus-SUV med plads til fem personer. Der kan tilføjes en tredje sæderække for at øge kapaciteten til op til to ekstra (meget små) personer. Der er tre niveauer af GLB: GLB 250 4Matic, GLB 250 4Matic og AMG GLB35.

Hvad kan Mercedes GLB sammenlignes med?

GLB kan sammenlignes med BMW X1. Den er mindre end Audi Q3, Volvo V90 Cross Country og Kia Niro.

Har GLB et soltag?

2021 Mercedes-Benz GLB: Denne Mercedes-Benz-model, som er den nyeste tilføjelse i Mercedes-Benz-serien, tilbyder også panoramaskydetag som ekstraudstyr på alle trimmes.

Har GLB sædevarme?

Ja, GLB har sædevarme. I sin standardkonfiguration har GLB plads til fem personer. Den har dog også en tredje række, som kan bruges til at øge kapaciteten til syv personer. Du kan vælge mellem ægte læderindtræk, opvarmede forsæder med ventilerede og opvarmede forsæder, massagesæder foran og en opvarmet ratsøjle.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z