Mercedes AMG GLB Class Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske giganter, og de er berømte i hele verden for deres luksusbiler. Mercedes’ GLB-klasse består af fem kompakte luksus-SUV’er, og AMG-modellerne har endnu mere omfattende funktioner og hurtigere motorer, hvilket gør dem til højtydende modeller.

Oversigt

Mercedes GLB-klasse blev netop introduceret i 2019, og den har flere udstyrsniveauer, og AMG-modellen har en 2,0 L I4 turbomotor, der yder maksimalt 302 hestekræfter, og den er temmelig hurtig til at accelerere fra 0 til 60 mph på kun 5,2 sekunder. Desuden leveres den med et standard 8-trins automatisk transmissionssystem og et AWD-system.

Pålidelighed

Pålidelighed er en kritisk komponent forud for køb af et køretøj af enhver køber, da det hjælper enkeltpersoner med at beslutte, om de skal købe en bestemt bil eller ej. Mercedes-køretøjer har været meget pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. GLB-klassen har en ret gennemsnitlig pålidelighedsscore fra J.D Power på 67 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske køretøjer, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. AMG GLB-klassen er blevet crash-testet af NHTSA, og den har fået en perfekt score på 5 ud af 5 i sikkerhed. Derudover er bilerne fyldt med sikkerhedsfunktioner som blokeringsfri bremser, airbags, advarsler om kollisioner fremadrettet osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-biler devalueres ca. 45 % efter 5 år, og GLB-klassen devalueres ca. 62 % efter 5 år, hvilket er ret højt sammenlignet med andre Mercedes-modeller.

  Er Jaguar SUV'er pålidelige?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. GLB-klassen har høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger på ca. 900 USD om året, hvilket er ret højt i forhold til mange af dens rivaler.

FAQ

Er Mercedes-AMG GLB-klassen en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-AMG GLB-klassen er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-AMG GLB-klassen?

Mercedes-AMG GLB-klassen er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-AMG GLB-Klasse, og har den en turbo?

Mercedes-AMG GLB-klassen har 302 hestekræfter og et drejningsmoment på 295 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG GLB-klasse har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilken er bedst GLC eller GLB?

Hvilken en du skal vælge afhænger af dine behov. Mercedes-Benz GLC’s form er mere afrundet end GLB’s. Selv om GLC tilbyder mere plads og flere siddepladser til passagererne, har den en kabine af lavere kvalitet. Det er også den billigste af de to.

Har Mercedes GLB et reservehjul?

Nej, der er ikke noget reservehjul i Mercedes-GLB. Det opdelte sæde på anden række er rummeligt nok til last. Der er også masser af plads under bagdækket, selv om det ikke er færdigt. GLB 250 er udstyret med run-flat-dæk.

  Mercedes AMG S63 Pålidelighed

Hvad er Mercedes GLB sammenlignelig med?

2022 BMW X1 og 2022 Mercedes-Benz GLB er biler, som du måske vil sammenligne, hvis du er på udkig efter en god tysk luksus-SUV. Begge disse biler tilbyder et førsteklasses interiør og udvendigt design. De kommer begge med firehjulstræk og har effektive motorer.

Har GLB soltag?

Ja, Mercedes-GLB leveres med soltag. Det kan åbnes manuelt inde fra bilen eller fjernbetjenes via en app. De tilbyder det panoramiske skydesoltag som ekstraudstyr på alle trimmes.

Er GLB’en støjsvag?

Ja, GLB er meget støjsvag. Du vil ikke høre meget støj udefra, når du kører. Den har heller ikke meget vindstøj. De anvendte materialer er af høj kvalitet, og betjeningselementerne føles solide. Kabinen er støjsvag af en så lille SUV at være. GLB’s sæder på anden række kan glide og lægges tilbage, hvilket gør den ideel til optimering af lastrummet og rygkomfort.

Har GLB sædevarme?

Ja, forsæderne i Mercedes-GLB er udstyret med varmeelementer. Dette hjælper med at holde føreren og passageren varme i koldt vejr. I sin standardkonfiguration har GLB plads til fem personer. Den har dog også en tredje række, der giver plads til yderligere syv personer. Standardudstyr omfatter syntetisk læderindtræk og elektrisk justerbare bagsæder. Du kan få ægte læderindtræk, opvarmede og ventilerede sæder, massagesæder foran og opvarmet rat.

Er Mercedes GLB en 7-sæders?

Ja, Mercedes-GLB 2022 er en 7-sæders. Den har tre rækker af siddepladser. GLB sætter praktisk anvendelighed højere end førsteklasses kvaliteter. Den leveres med syv sæder. Denne GLB-formel er mere familievenlig end GLC, og det er den alt sammen bedst for.
Første række har to spaltesæder, mens anden række har fire individuelle sæder. Tredje række er et bænksæde, der kan foldes fladt ned i bilens gulv. Den er perfekt til at transportere store genstande som ski eller snowboards.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z