Mercedes AMG GLE Class Pålidelighed

Mercedes er en tysk bilproducent og har i mere end hundrede år været et af de mest luksuriøse, førsteklasses og pålidelige mærker på markedet. GLE-klassen omfatter mellemstore luksus-SUV’er, som svarer til E-klassen. AMG-modellerne er klassens højtydende model med høj ydeevne.

Oversigt

GLE-klassen har været i produktion siden 1997, og serien er i øjeblikket i sin 4. generation. AMG-modellerne omfatter AMG GLE 53, som har en 3,0 L I6 Turbo-motor, og så er der det højere trimniveau ved navn AMG GLE 63 og AMG GLE 63 S, som begge har en 4,0 L V8 Biturbo-motor.

Pålidelighed

Pålidelighed diskuteres ofte som en af købernes største bekymringer, før de køber et køretøj. Mercedes har været på markedet, og de har sat deres præg, men de ekstremt luksuriøse biler er også høje i vedligeholdelsesomkostninger. GLE-klassebilerne har været ret solide, og de har en pålidelighedsscore på 78 ud af 100 fra J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er en del af pålideligheden, og det er også en deal-breaker for mange mennesker. Mercedes, ligesom andre tyske biler, har et ry for gode sikkerhedsforanstaltninger. GLE-klassen er blevet crash-testet af IIHS og NHTSA, og begge har givet serien perfekte vurderinger.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten er også temmelig vigtig for mange mennesker, fordi der er mange biler derude, der mister deres værdi meget hurtigt. Mercedes har et godt ry for at holde sin værdi, og de mister omkring 45 % af den oprindelige værdi efter 5 år. AMG GLE-klassen taber omkring 60 % af sin oprindelige værdi.

  Bedste Mercedes brugte SUV

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste faktor for bilers pålidelighed, og mange mennesker mener, at Mercedes-biler koster meget mere i vedligeholdelse end deres andre konkurrenter i USA. GLE-klassebilerne har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på omkring 900 USD om året.

FAQ

Er Mercedes-AMG GLE-klassen en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-AMG GLE-klassen er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-AMG GLE-klassen?

Mercedes-AMG GLE-klassen er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Standard SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-AMG GLE-Klasse, og har den en turbo?

Mercedes-AMG GLE-klassen har 429 hestekræfter og et drejningsmoment på 384 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-AMG GLE-klassen?

67,8 kubikfod ( 1,92 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mercedes-AMG GLE-klassen?

7,5 tommer ( 19,05 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG GLE-Klasse har 20 X 9 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 9 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer har Mercedes GLE?

2020 GLE var plaget af problemer med det elektriske system, elektronikken i bilen, mindre motorproblemer og strømudstyr. 2018-modellen havde problemer med sit klimasystem og sin motor. GLE fra 2016 havde problemer med affjedringen, som gav problemer for førerne.

Er GLE 43 AMG en god bil?

Ja, hvis du ønsker at købe en luksusbil til en rimelig pris. Den er ikke billig, men den er hver en krone værd. Det er en fremragende bil i det hele taget. Fordeling af bedømmelser (ud af 5): Komfort 5.0 Interiørdesign 5.0.

  Audi TT RS Pålidelighed

Er GLE bedre end GLC?

GLC og GLE fra Mercedes-Benz er kraftfulde SUV’er, der kan køres med et lavt brændstofforbrug. GLE er mere kompetent end GLC med hensyn til bugsering, idet GLE kan trække op til 7.700 pund (sammenlignet med 3.500 for GLC).

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z