Mercedes AMG GLA Class pålidelighed

Mercedes er en af de tyske giganter, og de er berømte i hele verden for deres luksusbiler. AMG GLA-klassen omfatter kompakte SUV’er, som er mindre end GLS-klassen SUV’er. Derudover har AMG-modellerne en endnu større motor og flere specifikationer sammenlignet med de andre GLA-modeller.

Oversigt

AMG GLA er en kompakt SUV, der kan bruges i alle slags situationer takket være sit AWD-system og sin kraftige motor. SUV’en er drevet af en 2,0 L I4 twin-turbo-motor, der kan producere en anstændig mængde på 375 hestekræfter og kan køre fra 0 til 60 mph på kun 4,4 sekunder.

Pålidelighed

Pålidelighed er en nøglefaktor før køb af en bil for alle købere, fordi det hjælper folk med at bestemme bilens kvalitet og funktioner. Mercedes-biler har været ret pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. AMG GLA har været ret holdbar, og den har en pålidelighedsklassificering på 73 ud af 100 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske biler, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. AMG GLA har en god vurdering af sikkerheden, og den har mange sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, vognbaneassistent, nødbremsesystem, fodgængerdetektion osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-køretøjer devalueres omkring 45 % efter 5 år, og AMG GLA’en devalueres omkring 55 % efter 5 år, hvilket er ret godt.

  Lexus RC Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. AMG GLA har en høj vedligeholdelses- og reparationsomkostning på omkring 1.000 USD om året, hvilket er ret højere end mange af dens rivaler.

FAQ

Er Mercedes-AMG GLA-klassen en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz GLA-klassen er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz GLA-klassen?

Mercedes-Benz GLA-klassen er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Station Wagons

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-AMG GLA-Klasse, og har den en turbo?

Mercedes-AMG GLA har 302 hestekræfter og et drejningsmoment på 295 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz GLA har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder en Mercedes GLA?

Mercedes GLA kan holde i gennemsnit 13-17 år med korrekt vedligeholdelse. GLA kan holde fra 200.000 til 250.000 miles, før den har brug for større reparationer. Dette er baseret på en gennemsnitlig årlig kørsel på 15.000 km.

Er 2022 Mercedes GLA værd at købe?

Den luksuriøse subkompakte SUV Mercedes-Benz GLA er et godt valg. Du kan leve med den dag til dag takket være dens jævne acceleration, brændstoføkonomi og afbalancerede kørsel. Det er en fantastisk pakke med et veldesignet infotainmentsystem, der er intuitivt, og komfortable sæder.

  Er BMW-hybrider pålidelige?

Hvilken er bedre GLA eller GLC?

GLC er i stand til at producere 241 hestekræfter og 273 pounds-feet drejningsmoment. Mens GLA kan generere 208 hestekræfter og 258 pund-fødder, kan GLA generere 208 hestekræfter og 258 pund-fødder i drejningsmoment. GLC er også hurtigere. GLA kan accelerere fra 60 til 100 mph på 7,2 sekunder. Men GLC kan accelerere op til 60 mph næsten et helt sekund hurtigere end GLA’en. Det tager kun 6,3 sekunder.

Er GLA komfortabel?

Mercedes-Benz GLA kan køres nemt og komfortabelt. En automatisk gearkasse er standard, men hvis spænding er dit mål, er en BMW X2 måske mere tiltalende. GLA er meget komfortabel og giver lethed. Den er også støjsvag og økonomisk effektiv.

Er GLA en crossover eller en SUV?

Mercedes-AMGLA er en kompakt crossover SUV. Den er ikke så stor som nogle SUV’er, f.eks. Honda CRV, Toyota RAV4, Ford Escape, Chevrolet Traverse og Nissan Rogue. Men den er større end en sedan, så den er klassificeret som en crossover.

Hvad er den bedste GLA-model?

250 e hybrid plug-in hybrid er den mest effektive GLA. Denne kombinerer en 1,3-liters benzinmotor med en elmotor for at generere en samlet udgangseffekt på 215 hk. GLA 250 e er stadig bedre til bilister, der kører meget. Når batteriet er fladt, har GLA 250 e lignende driftsomkostninger som en normal benzinbil.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z