Mercedes AMG GLC Class Coupe Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske bilgiganter, og de er kendt over hele verden for deres ekstravagante biler. Mercedes’ GLC-klasse beskæftiger sig med subkompakte SUV’er, og AMG Coupé-modellerne er 5-dørs coupé-SUV’er med en endnu bedre motor og mange flere funktioner.

Oversigt

Mercedes GLC-klasse coupé har en meget anderledes form i forhold til de andre modeller. AMG-modellerne har to typer drivlinjer, og de spænder fra 3,0 L V6-motor til den største 4,0 L V8 Biturbo-motor. Bilen leveres med et standard AWD-system og mange andre funktioner som f.eks. forskellige køretilstande, luftaffjedring osv.

Pålidelighed

Pålidelighed er en kritisk komponent før køb af et køretøj for enhver køber, da det hjælper enkeltpersoner med at beslutte, om de skal købe en bestemt bil eller ej. Mercedes-køretøjer har været pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. GLC-klasse Coupé har en ret god pålidelighedsscore på 78 ud af 100 fra J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske køretøjer, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. AMG GLC-klassen er blevet crashtestet af IIHS og NHTSA, og den har fået en god sikkerhedsvurdering. Bilen er også udstyret med mange sikkerhedsfunktioner som f.eks. overvågning af blinde vinkler, kollisionsadvarsel, nødbremser osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-biler devalueres omkring 45 % efter 5 år, og AMG GLC-klasse Coupé devalueres omkring 52 % efter 5 år, hvilket næsten er standard for mange Mercedes-biler.

  Ford Flex Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. GLC-klasse Coupé har høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger på næsten 1.000 USD om året, hvilket er temmelig højere end mange af dens rivaler.

FAQ

Er Mercedes-AMG GLC-Class Coupe en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-AMG GLC-Class Coupé er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-AMG GLC-Class Coupe?

Mercedes-AMG GLC-Class Coupe er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-AMG GLC-Class Coupe, og har den en turbo?

Mercedes-AMG GLC-Class Coupe har 385 hestekræfter og et drejningsmoment på 384 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Mercedes-AMG GLC-Class Coupe?

6,7 tommer ( 17,02 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG GLC-Class Coupe har 20 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Mercedes GLC værd at købe?

Mercedes-Benz GLC 300 er et godt valg, hvis du er på udkig efter en lille luksus-SUV. GLC 300 er prissat til 43.200 kr. Selv om denne pris virker høj for en kompakt SUV som Mercedes, er den faktisk ganske fornuftig.

Hvad er bedre GLC eller GLC Coupé?

Hvis du vil have en luksuriøs bil, der kan klare alt fra bykørsel til offroadkørsel, så er GLC Coupé dit bedste bud. Den har mere kraft, mere komfort og mere stil end GLC.
2022 GLC Coupé leveres som standard med 4MATIC(r), permanent firehjulstræk, og det gør 2022 GLC SUV ikke. Dette er en afgørende forskel med hensyn til ydeevne. Begge modeller er udstyret med den brændstofbesparende ECOSTART(r) og 9G-TRONIC(r)-automatgearkasse med skiftepadler.

  Almindelige problemer med Mercedes W126

Er GLC Coupé en familiebil?

GLC Coupé er en femsædet familie-SUV, som GLC-klassen har. Den har dog også en lavere taglinje for at matche sin coupépris. For de fleste fungerer Coupéen stadig fint som familiebil.

Hvilken er bedre BMW X3 eller Mercedes GLC?

Test fra MotorTrend har vist, at GLC’en klarede sig bedre end X3’eren i acceleration og bremsning. X3 xDrive30i accelererede fra 0-60 mph på 6,3 sekunder. En GLC300 fra 2017, som vi havde i et år, kunne gøre det samme på 6,9 sekunder. En 2020-model tog dog kun 5,4 sekunder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z