Hyundai Genesis Coupe Pålidelighed

Hyundai er kendt og berømt for at fremstille en bred vifte af pålidelige køretøjer, lige fra SUV’er og sedaner til luksus- og sportsvogne. De har opnået et succesfuldt marked i næsten alle afdelinger. Hyundai Genesis Coupe er endnu et eksempel på genialitet fra fortiden på Hyundai-markedet. Den blev først udgivet tilbage i 2008 som Hyundais allerførste baghjulstrukne sportscoupe nogensinde.

Oversigt

Genesis Coupé er en baghjulstrukket sportscoupé med en 3,8-liters V6-motor, der kan yde 348 hestekræfter. Den fås i to varianter med en 6-trins manuel gearkasse som standard og en model med 8-trins automatgear. Genesis Coupe 3.8 kan også boostes ved hjælp af turbo for at give den mest økonomiske, effektive og sikre vej frem. Den 2-dørs baghjulstrukne Coupe har en topfart på 162 mph.

Pålidelighed

Hyundai er et pålideligt mærke, da alle deres biler er designet til at holde i lang tid. Med hensyn til scoring af pålidelighed er Hyundai Genesis Coupe en passende mulighed med en bedømmelse på 3,5 ud af 5,0 og er rangeret som nummer 16 ud af 31 luksus-mellemklassebiler ifølge RepairPal. Bilen er meget pålidelig, og med den rette vedligeholdelse kan Genesis Coupé holde i langt over 1 million miles.

Sikkerhed

Genesis coupé fortsatte sin produktion fra 2010 til 2016. 2016-modellen af Genesis Coupé tilbød mange sikkerhedsfunktioner som f.eks. traction control, bremseassistent, ABS, skivebremser, airbags og stabilitetskontrol. Disse funktioner hjalp Genesis Coupé til at få en bedømmelse på 36,88 ud af 37 i henhold til ANCAP-bedømmelsen af 2014-modellen.

  Hyundai Ioniq hybrid Pålidelighed

gensalgsværdi

Genesis Coupe er en veludstyret og ret kraftfuld performancebil, der holder sin værdi i en længere periode på markedet. Videresalgsværdien afhænger dog ret meget af bilens stand. Genesis Coupe vurderes at have en afskrivningsgrad på 53 % efter 5 år.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne er også vigtige i faktoriseringen af en bils pålidelighed. I tilfælde af Genesis Coupe er de årlige vedligeholdelsesomkostninger omkring 621 USD, hvilket viser en gennemsnitlig værdi.

FAQ

Er Hyundai Genesis Coupe en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Genesis Coupe er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Genesis Coupe?

Hyundai Genesis Coupe er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Subcompact Cars

Hvad er hestekræfterne i en Genesis Coupe, og har den en turbo?

Hyundai Genesis Coupe har 348 hestekræfter og et drejningsmoment på 295 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,8 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stor frihøjde har Hyundai Genesis Coupe?

5,1 tommer ( 12,95 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Genesis Coupe har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Hyundai Genesis Coupe en god bil?

Selv om Hyundai Genesis er en fantastisk sportscoupe, er der mange fejl, der forhindrer den i at være overbevisende. De samlede 23 mpg er imponerende, takket være den kraftfulde V6-motor. Det er sjovt at køre coupéen på grund af dens kraft og sportslige håndtering.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z