Genesis GV80 Pålidelighed

Genesis er et luksusmærke fra Hyundai, som har specialiseret sig i at lave en af de sikreste biler i verden, endnu bedre end Volvo. GV80 er den første SUV nogensinde lavet af Genesis, og det er en mellemstor SUV. Den er større end de andre Genesis-biler og har ekstremt gode funktioner.

Oversigt

Bilens interiør er et af de mest luksuriøse og førsteklasses. Bilen fås i to drivlinjer, herunder 2,5 L og 3,5 L benzinmotorer. Der er også mulighed for AWD-system i 3,5 L-drivlinetrimniveauerne, hvilket endda øger bilens smidighed.

Pålidelighed

Pålidelighed er en vigtig faktor, før man beslutter sig for at købe en bil. Genesis er en koreansk bilproducent, som er et ret pålideligt mærke, og den har en pålidelighedsvurdering på 3,5 ud af 5. Virksomheden er også en af de mest pålidelige med de laveste problemer pr. 100 biler. Desuden er GV80 også en ret pålidelig bil med en pålidelighedskarakter på 81 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhed er en afgørende faktor, der bestemmer en bils pålidelighed, og Genesis er det bedste bilfirma, når det gælder sikkerhedsfunktioner. GV80 er blevet crash-testet af IIHS, og de har vurderet bilen med en god bedømmelse på alle områder. Den har også mange standardsikkerhedsfunktioner som fodgængerdetektion, kollisionsadvarsel, overvågning af blinde vinkler osv.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen er også med til at bestemme en bils pålidelighed. Genesis er et anstændigt bilmærke med hensyn til afskrivningsprocent, og den holder i gennemsnit omkring 60 % af sin oprindelige værdi efter 5 år. GV80 afskriver ca. 47 % af sin værdi efter 5 år.

  Bliver bilerne mere eller mindre pålidelige

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse og reparation er generelt dyrt for luksusbiler på grund af deres dyre dele og serviceydelser og komplekse teknik. Genesis har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på ca. 550 USD, hvilket ikke er det højeste for luksusbiler. GV80 ville heller ikke koste mere end de gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger for Genesis.

FAQ

Er Genesis GV80 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Genesis GV80 er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Genesis GV80?

Genesis GV80 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Genesis GV80, og har den en turbo?

Genesis GV80 har 300 hestekræfter og et drejningsmoment på 311 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,5 L Brændstofsystemet er: Brændstofsystemet er: Port/Direct Injection.

Hvor meget frihøjde har Genesis GV80?

8,1 tommer ( 20,57 cm )

Hvilken type hjul har den?

Genesis GV80 har 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Genesis motorproblemer?

Nogle af de hyppigste problemer med Hyundai Genesis 3.8 MPI- og GDI-motorer er: Kulstofophobning. Lækage af olie. Transmission.

Sælger Genesis-biler godt?

Genesis formåede at sælge over 21.000 biler i 2019, hvilket er en rekord for virksomheden. Det nye luksusmærke klarer sig godt indtil videre. De annoncerede, at de ville introducere en sports coupé samt to crossovers i 2022, hvilket øger antallet af Genesis-modeller med seks.

  Audi VS Mercedes Pålidelighed?

Vil der komme en GV80 i 2022?

Ja, der vil komme en Genesis GV80 i 2022. Den amerikanske 2022 Genesis GV80’s 2.5T RWD-basismodel i USA har en MSRP, der starter ved 49.700 dollars. Priserne starter ved 60.000 dollars. Priserne starter ved 60.100 dollars for den 4-cylindrede topmodel og ved 65.500 dollars for den højest ydende V6-drevne GV80 til 75.200 dollars.

Hvad er der galt med Genesis-bilen?

NHTSA meddelte mandag, at Hyundai havde tilbagekaldt nogle Genesis-sedaner i 2021 på grund af en kortslutning i dets antiblokeringssystem til bremser. Dette kan forårsage en brand i motorrummet. Denne seneste tilbagekaldelse er den seneste i en række tilbagekaldelser af motorbrande hos Hyundai og søsterselskabet Kia.

Har GV80 3 rækker?

Hyundai 2021 GV80 SUV’en er Hyundais første luksusmærke. Størstedelen af sæderne er til fem personer, men en trim tilbyder en mulighed for at tilføje en tredje række. Dette øger antallet af passagerer til syv. GV80 er karakteristisk på ydersiden og rummelig indeni. Standardpolstringen er lavet af kunstlæder. De øverste beklædninger er lavet af nappalæder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z