Hyundai Genesis Pålidelighed

Genesis er Hyundais nyeste luksusmærke, som erstattede den gamle Equus i 2016. Hyundai Genesis er en udførende firedørs, bag- eller firehjulstrukket luksussedan. Efter at være blevet officielt adskilt i sin luksusafdeling har Genesis ikke set sig tilbage og sprang til succes på luksusmarkedet.

Oversigt

I sin klasse af luksusbiler i mellemstørrelse står den nyeste model af 2021 Genesis tæt på toppen på grund af sit rolige interiør, materialer af højeste kvalitet, praktiske funktioner og behagelig kørselsdynamik. Standardmotoren i Hyundai Genesis er en turboladet 2.0T Theta 4-cylindret motor med turboladning, der yder 210 hk. Men hvis det ikke er nok, er der en valgfri med en 3,8L Lambda V6-motor med en 3,8L Lambda V6-motor, der producerer flere hestekræfter på omkring 306 hk. Luksusbilen er ret dyr, men den lever op til prisen.

Pålidelighed

Hyundai Genesis er ikke den billigste i sin klasse, men tilføjer en masse standarder og ekstra udstyr og funktioner, der bidrager til den gode værdi for pengene. Hyundai Motor’s Genesis er placeret på en 7. plads ud af 30 luksusbiler i fuld størrelse med en pålidelighedsvurdering på 3,5 ud af 5,0, hvilket er godt.

Sikkerhed

Hyundai omfatter ikke med hensyn til sikkerhedsfunktioner, og det samme har de gjort med Hyundai Genesis. Den luksuriøse 4-dørs sedan indeholder mange sikkerhedsfunktioner, herunder smarte sensorer, lane keep assistance, smart fartpilot, automatisk nødbremse, fjernlysassistent, føreropmærksomhedsassistent og meget mere. På grund af alle disse ekstra sikkerhedsfunktioner får Genesis en bedømmelse på 4 stjerner.

  Hyundai Ioniq hybrid Pålidelighed

gensalgsværdi

Hyundai Genesis er en veludstyret og kraftfuld performance luksusbil, der er værd at købe. Ifølge en anslået forudsigelse vil den nyeste model af Genesis 2021 blive afskrevet 47 % efter 5 år, hvilket kan være godt, da dette er en luksusmodel, og det er ikke alle, der har råd til den.

Vedligeholdelse og reparation

Den fuldstørrelse luksussedan formår stadig at spare nogle af dine formuer, da dens gennemsnitlige samlede årlige omkostninger til reparation og vedligeholdelse ikke er for meget sammenlignet med andre luksusmodeller. De gennemsnitlige samlede årlige omkostninger til reparation på en Genesis er 565 USD, hvilket er ganske fornuftigt sammenlignet med et gennemsnit på 976 USD for fuldstørrelse luksusbiler.

FAQ

Er Hyundai Genesis en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Genesis er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Genesis?

Hyundai Genesis er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Genesis, og har den en turbo?

Hyundai Genesis har 311 hestekræfter og et drejningsmoment på 293 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,8 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Hyundai Genesis?

15,3 kubikfod ( 0,433 m3 )

Hvor stor frihøjde har Hyundai Genesis?

5,1 tommer ( 12,95 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Genesis har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

  Ford Edge Pålidelighed

Hvor mange kilometer holder en Hyundai Genesis?

Regelmæssig vedligeholdelse og service skulle sikre, at Hyundai Genesis kan holde i mere end 200.000 miles. Køretøjer, der er for dyre at reparere eller vedligeholde, kan hurtigt blive uøkonomiske.

Hvad er almindelige problemer med Hyundai Genesis?

  • Højttalere holder op med at afspille lyd.
  • Maling flager og afskalning.
  • Afskalning af maling.
  • Skramlende lyd under kørsel.
  • Anti-tyverisystem Alarm blæser uden grund.
  • Timing Chain Skips.
  • Motoren går i stå.
  • Servostyringspumpen laver hvinende støj.

Holder Genesis-biler deres værdi?

Flagskibet Genesis vil miste 35,3 procent af sin oprindelige værdi, hvis den får G90 Ultimate med sin 5,0-liters V-8. G90’s opdaterede styling, herunder det fremragende hjuldesign, er noget, vi elsker.

Er Hyundai Genesis en god bil?

Den eksklusive Hyundai-sedan er imponerende i forhold til prisen, især i betragtning af udstyret. Selv om det på ingen måde er en sportssedan, er styringen smidig og lydhør. Den har en stille, veludført kabine med et komfortabelt bagsæde, der er usædvanligt rummeligt for en mellemklassebil.

Er Genesis en Bentley?

Hyundai laver Genesis. Hyundai laver Genesis, Hyundais division for luksusbiler. Selv om den er relativt ny, er hver ny Genesis-model udstyret med præcisionsteknik, der leverer uovertruffen pålidelighed og sætter en ny standard for raffinement.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z