Ford Edge Pålidelighed

Ford er ret populær for sine billige og praktiske SUV’er. Edge er endnu en SUV fra Ford, og det er en mellemstor SUV til 5 passagerer med et godt interiør og infotainmentsystem. Edge har været på markedet siden 2006, og den er i sin 2. generation.

Oversigt

Edge fås i 5 forskellige udstyrsniveauer, og den har 3 typer motorer. Standardudstyret leveres med en 2,0 L turbomotor, og ST-modellen leveres med en 2,7 V6 Ecoboost-motor. Der er også mulighed for et 4WD-system, som kan bruges til maksimal trækkraft på ujævne overflader.

Pålidelighed

Pålidelighed er en vigtig bekymring for folk, før de køber en bil, fordi en pålidelig bil altid er konsistent i sin ydeevne og ikke giver anledning til mange problemer. Ford er ikke det mest pålidelige mærke, men det laver gode biler. Edge har en acceptabel pålidelighedsklassificering på 3,5 ud af 5,0 hos RepairPal. Bilen kommer på en 11. plads i sin kategori.

Sikkerhed

Sikkerheden har altid været helt i top i Ford-biler. Edge har et stærkt karrosseri, som kan tåle sammenstød. Den har en sikkerhedsscore på 5 ud af 5 af NHTSA for sin gode præstation i kollisionstest. IIHS har også givet bilen gode resultater. Udover det har bilen andre sikkerhedsfunktioner som airbags, ABS, traction control, lane-keeping assist og meget mere.

Afskrivningssats

Fords er kendt for at holde deres priser selv efter mange år på grund af deres pålidelighed og holdbarhed. Edge holder også sin pris ret godt og har en afskrivning på næsten 51 % efter at have ejet den i 5 år. Dette er ganske godt for biler selv efter 5 år.

Vedligeholdelse og reparation

Fords er ikke kendt for at være vedligeholdelsesvenlige, og de koster meget mere end deres konkurrenter. Edge har lidt højere årlige vedligeholdelsesomkostninger på 611 USD. Det skyldes primært, at delene er dyre for Ford. Bilens kvalitet er dog stadig god, og den har lavere chancer end gennemsnittet for at få større reparationer.

  Cadillac DTS Pålidelighed

FAQ

Er Edge en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Ford Edge er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Edge?

Ford Edge er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Lille SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Ford Edge, og har den en turbo?

Ford Edge har 250 hestekræfter og et drejningsmoment på 275 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Ford Edge?

74,8 kubikfod ( 2,118 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Ford Edge har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er de mest almindelige problemer med Edge?

  • Defekte airbags.
  • Defekt bremseforstærker.
  • Kliklyde fra hjulområdet.
  • Oplyst dørspærrelys.
  • Brændstoftank defekt.
  • Overophedning af klimaanlæg (A/C).
  • Defekt forrudeforsegling.
  • Fejl i gearkassen.

Er en Ford Edge en god SUV?

Højder Komfortabel kørekvalitet, rummelig kabine, generøs teknisk standardudstyr. Ulemper Gammelt interiørdesign og plastikagtige materialer får ikke Edge til at føles så moderne eller frisk som nogle af sine vigtigste konkurrenter. Bedømmelse Edge er en rummelig SUV med ønskværdige funktioner, der holder den med i spillet. Andre to-rækkede SUV’er tilbyder dog et mere raffineret interiør.

Har Ford Edge motorproblemer?

Nogle modeller med et højere kilometertal kan opleve de samme transmissions- eller motorproblemer som enhver anden bil. Edge bør holde et godt stykke over 150.000 miles uden større mekaniske problemer, der kan efterlade dig strandet.

Hvilken årgang af Ford Edge er den mest pålidelige?

2014-versionen er et af de mest solgte modelår. Både købere og kritikere er enige om, at Ford Edge 2014 er en velafbalanceret SUV. Den har færre problemer end andre modeller. JD Power gav den 83/100 point i deres omfattende evaluering.

Har Ford Edge elektriske problemer?

Tilbagevendende elektriske problemer er et stort problem med Edge. Den mest almindelige elektriske fejl i Edge, som opstår efter 67.000 miles, koster 300 dollars at reparere. Kundeklager på carcomplaints.com viser, at både den største og næstværste fejl i Ford Edge er inden for kategorien elektriske fejl.

  Ford Fiesta ST Pålidelighed

Har Ford Edge problemer med gearkassen?

Selv om der ikke er mange klager over Ford Edge’s gearkasse, er der en tendens til, at de er mere alvorlige for ejerne. I alt 20 Ford Edge-ejere oplevede transmissionsfejl med 2008-modeller ved et gennemsnitligt kilometertal på omkring 80.000 miles.

Hvad kan Ford Edge sammenlignes med?

Nissan Murano 2018 er den direkte konkurrent til Edge. Den skiller sig ud blandt et felt af crossovers. Muranos 3,5-liters V6-motor på 3,5 liter yder 260 hestekræfter og et drejningsmoment på 240 lbft til forhjulene. Alle fire hjul kan fås med firehjulstræk.

Er der problemer med 2020 Ford Edge?

2020 Edge har transmissionsproblemer, som ingen vil indrømme. Det største problem er mellem 0-35 mph. Den tøver mellem gearene, rykker og stotter. Den er især følsom over for langsomme, brede sving.

Er Ford Edge god i sne?

Ford Edge er en lille SUV, der kan klare sne og vinterkørsel. Der fås firehjulstræk (AWD), hvilket gør det muligt at køre på sne og is. Bilen er også udstyret med flere sikkerhedsfunktioner som f.eks. ABS, stabilitetskontrol og andre funktioner, der reducerer risikoen ved vinterkørsel.

Kommer der en 2022 Ford Edge?

Ja, Edge vil fortsætte ind i fremtiden. Der blev solgt over 1 million Edge alene i 2017. Det betyder, at Edge sandsynligvis vil forblive populær i mange år fremover. Og det inkluderer 2022.

Hvilken er bedre edge eller explorer?

Explorer er længere med tre rækker sæder. Edge har to passagerer mere plads bagi, men Explorer kan rumme tre passagerer. Ford Edge 2022 er en sjov bil at køre og har et mindre fodaftryk, der gør den til et attraktivt valg for dem, der ikke har brug for tredje række.

  Ford Bronco Pålidelighed

Hvilken er større Kia Sorento eller Ford Edge?

Ford Edge 2020 er næsten identisk i længden med Kia Sorento 2020, som måler 189 tommer mod Edge’s 188,8 tommer. Ford er længere og bredere end Kia, idet den måler henholdsvis 68,3 tommer og 74,9 tommer. Årsagen er, at Sorento har syv sæder, og Edge har fem.

Hvilken er større Ford Edge eller Toyota Highlander?

Ford Edge måler omtrent samme bredde som en Toyota Highlander. Edge er lidt mindre end Toyota Highlander, hvilket kan gøre det lettere for dig at parkere. Edge er lidt længere end Toyota Highlander med hensyn til venderadius, hvilket gør det lidt sværere at manøvrere ind på trange steder.

Er det en hurtig bil?

Hestekræfterne er angivet til 335. Det er nok til at flytte SUV’en fra 0-100 mph på 5,7 sekunder.

Bliver den betragtet som en mellemstørrelse SUV?

De mellemstore SUV’er 2022 Ford Explorer & 2022 Ford Edge har en række forskellige motorer. Explorer har dog tre rækker i forhold til Edge’s 2 rækker.

Hvor længe holder en Ford Edge?

Ford Edge kan holde mere end 200.000 miles, hvis den er godt vedligeholdt. Selv om køretøjet har nogle mindre fejl, er dets konstruktion stærk nok til at give en anstændig holdbarhed. Edge kan holde i over 15 år, hvis den bliver vedligeholdt og repareret korrekt.

Har den Android Auto?

En enorm 12,0-tommers touchscreen er en ny standardfunktion på 2021 Ford Edge. Denne skærm er udstyret med Fords nyeste infotainmentsystem Sync 4 og trådløse Apple CarPlay/Android Auto-funktioner.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z