Ford Bronco Pålidelighed

Ford Bronco er en velkendt SUV på grund af sin popularitet i det 20. århundrede. Den seneste generation af Bronco blev for nylig annonceret i 2021. Denne gang kommer Bronco med endnu bedre 4×4-egenskaber og en glat køreoplevelse med et komfortabelt interiør.

Oversigt

Ford har været ret populær på markedet for store lastbiler, og dens SUV’er er også gode. Bronco kommer med to motorer, den ene er en 2,3 L turbomotor, og den anden er en 2,7 L V7 twin-turbo-motor med dobbelt turbo. Bronco har det berømte G.O.A.T.-system, som er et 4WD-system, og den kan køre i alle typer terræn.

Pålidelighed

Med hensyn til pålidelighed har Ford ikke været op til mærket på grund af nogle modeller. Bronco er dog blevet vurderet ganske pænt for sin pålidelighed, og den har en pålidelighedsscore på 82 ud af 100 af J.D Power. Bilen har ikke de dyreste vedligeholdelsesomkostninger, og kvaliteten er også god til at holde i mange år.

Sikkerhed

Ford har været gode i sit sikkerhedsperspektiv, og det er Bronco’en også. Den har en samlet perfekt score på 5 stjerner i NHTSA’s sikkerhedsvurdering. Den klarede sig også “Godt” i sine crash tests, hvilket beviser bilens gode kvalitet. Den kommer også med masser af sikkerhedsfunktioner.

Afskrivningssats

Ford-biler holder normalt deres pris, og lastbilerne klarer sig endnu bedre. Bronco har en gennemsnitlig afskrivningssats på 30 % efter 3 år, og den er næsten 52 % værdiforringet efter 5 år. Dette viser, at Ford’er holder deres værdi.

Vedligeholdelse og reparation

Ford koster normalt lidt mere end andre amerikanske mærker på grund af deres dyre dele. Bronco har dog i et vist omfang lavere vedligeholdelsesomkostninger. Den koster omkring 500$ årligt for al vedligeholdelse og service. Kvaliteten af delene har været god, og der har ikke været nogen større problemer indtil videre med bilerne.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Ford Bronco’en?

Ford Bronco er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Firehjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Ford Bronco, og har den en turbo?

Ford Bronco har 310 hestekræfter og et drejningsmoment på 400 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 2,7 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

  Volvo vs. Volkswagen: Pålidelighed

Hvor stor frihøjde har Ford Bronco?

11,5 tommer ( 29,21 cm )

Hvilken type hjul har den?

Ford Bronco har 17 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er der problemer med Ford Bronco’en?

Tilbagekaldelserne for 2021 Bronco Sport omfatter motorstop, aftagende glaspaneler og løse eller manglende ophængningsbolte. En forkert nederste styretøjsarm, en bagdriftsenhed, der sætter sig fast, og motorstop. Tilbagekaldelserne for 2022 omfatter det samme problem med motorstop samt defekte bremser.

Hvor længe holder en Ford Bronco?

En landsdækkende søgning på Cargurus afslørede, at der er mange Ford Broncos med over 100.000 miles. Vi ville ikke blive overrasket over at se flere. De fleste køretøjer holder mindst 200.000 miles.

Hvad er der galt med Broncos tag?

MotorTrend har erfaret, at ejere af Bronco’er med hardtop har klaget over tagkvaliteten. Nogle ejere har klaget. Nogle ejere har klaget over, at tagets loftsbeklædning skallede af på trods af, at den var helt ny. Nogle andre hævdede, at glasfiberstrenge stak ud af tagpanelerne.

Får den nye Bronco en diesel?

Bronco 2021 har EcoBoost, men ingen Power Stroke-diesel.

Hvilken motor sidder der i en Ford Bronco?

2,3L EcoBoost-motoren er standard på den helt nye 2021 Ford Bronco Base. 2,3L EcoBoost-motoren yder 270 hestekræfter. Den er parret med den 7-trins manuelle gearkasse og elektrisk servostyring.

Vil der komme en Raptor Bronco?

Ford har bekræftet, at Bronco Raptor vil være tilgængelig i 2022. Ford kunne også vælge at give Bronco Raptor en fuld skrue med en twin-turbo V6 på 3,5 liter med 450 hestekræfter og 510 lb-ft, ligesom F-150 Raptor. Du kan forvente en 10-trins automatgearkasse.

Er Bronco større end Bronco sport?

En sammenligning af Ford Broncos størrelser viser, at Bronco Sport vejer mindre end den større SUV-model. Den nye Bronco Sport måler 173″ L x 74″ B x 70-74″, H. Der er ti udvendige farvemuligheder til rådighed for enhver Bronco Sport.

  Buick Encore GX Pålidelighed

Hvad er den kraftigste Bronco?

Ford Bronco forventes at gøre Ford Bronco Diesel til den mest kraftfulde Bronco nogensinde. Dette skyldes dens Coyote V8-motor på 5,0 liter med en Coyote V8-motor på 5,0 liter, der producerer anslået 400 hestekræfter. Den vil være tilgængelig som en 2023-model i den sidste del af 2022. 2023 Ford Bronco DR har et komplet sikkerhedsbur.

Får Broncoen en V8?

Bronco 2021 vil ikke blive udstyret med en V8-motor, da den ikke har brug for det. Dens ydeevne vil dog være imponerende. Broncos racerprøvede turboladede EcoBoost-motorer, segmentets første transmissionsteknologi og racerprøvede TurboBoost-motorer giver den den bedste kombination af brændstofeffektivitet, ydelse og gearing.

Holder Ford Broncos deres værdi?

Ja, det gør de i forhold til mange andre køretøjer. Ford Broncos værdi ville stige til et ekstraordinært niveau inden for et år efter dens udgivelse. Prisen på Ford Bronco’en kan dog stige, hvis den ikke er på lager på grund af produktionsforsinkelser.

Har den 2-dørs Bronco 4 sæder?

Den 2-dørs Bronco kan kun rumme fire personer. Passagerer på bagsæderne er ikke i luksus. I den firedørs Bronco øges disse dimensioner til 36,3, 40,1, 54,8 og 56,5 tommer.

Har Ford Bronco Android Auto?

Ford Bronco understøtter Android Auto, som giver dig adgang til Android-apps som YouTube Music, Google Maps og Waze via bilens infotainmentskærm. Med Google Assistant kan du foretage opkald, sende beskeder og bruge navigation med stemmekommandoer.

Har Ford Bronco et opvarmet rat?

Ja, du kan få den med opvarmet rat. Interiøret i Bronco Sport ser raffineret ud og er klar til at køre med et opvarmet læderbeklædt bukkesæde foran, 60/40-delte foldesæder på anden række og en opvarmet læderindpakket ratsøjle.

Har Ford Bronco en vognbaneassistent?

Disse avancerede sikkerhedsfunktioner omfatter følgende førerassistente teknologier som standard: Pre-Collision Assist og automatisk nødbremsning. BLIS (Blind Spot Information System), med Cross-Traffic Alert. Assistent til vognbaneovervågning.

  Ford C Max Pålidelighed

Har Ford Bronco overvågning af blinde vinkler?

Ford Co-Pilot360-teknologi er standard på alle trimmes af denne SUV. Lane Keeping Assist er en sikkerhedspakke, der overvåger og justerer styretøjet, hvis du bevæger dig ind i en anden vognbane. Denne sikkerhedspakke omfatter også overvågning af døde vinkler.

Hvilken funktion er inkluderet i Ford co Pilot360 assist?

Ford Co-Pilot360 er en avanceret pakke af standardteknologier til førerassistance. Den omfatter Pre-Collision Assist, automatisk nødbremsning og automatiske fjernlysforlygter. Lane-Keeping System, bakkamera og Lane-Keeping System.

Har Ford Bronco GPS?

Du kan tage din Ford Bronco 2021 med ud i ørkenen, skoven eller mudderet, og firmaet vil levere en indbygget GPS-løsning, der hjælper dig med at vende hjem.

Har Bronco Apple CarPlay?

Ford Bronco understøtter trådløs Apple CarPlay. Dette giver dig adgang til dine iPhone-apps som iTunes, Google Maps, Spotify og meget mere via din touchscreen uden at skulle tilslutte dit USB-kabel. Siri kan bruges til at foretage opkald, sende beskeder og bruge navigation med stemmekommandoer.

Har Ford Bronco blå cruise?

Blue Cruise kan blive en del af Bronce i 2022.

Hvad er den kraftigste motor, du kan få i en Ford Bronco?

En turboladet V6-motor med en slagvolumen på 2,7 liter er den største tilgængelige mulighed. Ford Broncos drivlinje yder 310 hestekræfter og 400 lb.ft. Kraften går til alle fire hjul, ligesom med basismotoren.

Har Ford Bronco adaptiv fartpilot?

Du kan indstille den adaptive fartpilot til at lade bremserne i din Bronco bremse op, når trafikken bliver langsommere. Den vil derefter automatisk sætte farten op til den indstillede hastighed, når trafikken bliver frigjort, eller hvis den skifter til den hurtigere vognbane.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z