Ford Bronco Sport Pålidelighed

Ford lastvogne og SUV’er har været berømte i hele Fords historie. Bronco Sport blev udgivet sammen med den berømte Bronco, og den har mange gode funktioner. Bronco Sport leveres med et standard 4WD-system, som Ford markedsfører som G.O.A.T.-systemet, hvilket betyder, at den kan køre over alle typer terræn.

Oversigt

Sport-modellen leveres med 2 motorer. Basismotorniveauet er en 1,5 L I3-motor, som anvendes i trimniveauerne Base, Big Bend og Outer Banks. Den anden motor er en 2,0 L turboladet I4-motor, som bruges i Badlands-trimniveauet. 4WD-systemet er standard i alle bilerne med et fantastisk HOSS-fjedersystem.

Pålidelighed

Med hensyn til pålidelighed var Ford på et tidspunkt en af de mest pålidelige bilproducenter. Fords pålidelighed er dog gået nedad på grund af nogle af deres modeller. Bronco Sports har ligesom Bronco en god pålidelighedskarakter. Den er blevet vurderet med en pålidelighedsscore på 82/100 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren har været stor i Ford-biler, og især i deres SUV’er og lastbiler. Bronco Sport er blevet belønnet med 5 stjerner for sin sikkerhed. Bilens karosseri er ekstremt solidt, og derfor har den klaret sig bemærkelsesværdigt godt i kollisionstestene. Bilen er udstyret med andre gode sikkerhedsfunktioner som airbags, ABS, elektronisk stabilitetskontrol osv.

Afskrivningssats

Fords holder normalt deres pris og har en lavere afskrivningsgrad end mange andre biler. Fords lastbiler og SUV’er er især berømte for deres kvalitet. Bronco Sport har en afskrivning på ca. 52 % efter 5 år efter at have været i besiddelse af den. Dette er ekstremt godt, og en stor fordel ved at eje en Ford.

  Porsche VS Mercedes Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostninger og reparationer er en stor faktor, der er afgørende for en bils pålidelighed. Bronco Sport koster i gennemsnit omkring 500 USD om året. Vedligeholdelsessatsen og servicering er normalt ikke særlig dyrt, men reservedele er ofte dyre for Ford.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Ford Bronco Sport?

Ford Bronco Sport er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Firehjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Ford Bronco Sport, og har den en turbo?

Ford Bronco Sport har 181 hestekræfter og et drejningsmoment på 190 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-3 med en slagvolumen på 1,5 L Brændstofsystemet er: Brændstofsystemet er: Port/Direct Injection.

Hvilken type hjul har den?

Ford Bronco Sport har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er der galt med Bronco sport?,

Der er indtil videre udstedt to tilbagekaldelser til 2021 Ford Bronco Sport. Den ene skyldtes en defekt baghjulsaffjedring. Affjedringsmodulerne er muligvis ikke fastgjort korrekt til understellet. Efter at Bronco Sport var udstyret med de forkerte forreste nedre kontrolarme, blev der udstedt en anden tilbagekaldelse.

Har Bronco Sport en turbo?

Ja, den har motorer med turbolader. Bronco Sport kører på den samme platform som den kompakte Escape crossover. Alle modeller har firehjulstræk. Basismotoren er en trecylindret 1,5-liters turbomotor med turbolader med 181 hk. Der fås dog også en turbo 2,0-liters turbo firecylinder på 245 hestekræfter. … Bronco Sport kan trække mellem 2000- 2200 pund.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z