Hyundai Santa Fe Sport Pålidelighed

Alle bilister elsker at acceptere det faktum, at Hyundai er et af de mest pålidelige mærker i bilens komfort. Hyundai Santa Fe Sport er en klassisk tilføjelse til Hyundais SUV-flåde. Det er den sportslige version af den originale Hyundai Santa Fe med tilfredsstillende ydeevne.

Oversigt

Hyundai Santa Fe var et af trimniveauerne i Hyundai Santa Fe-serien indtil 2017. Trimmen fik så meget anerkendelse, at den ikke længere var et trimniveau, de adskilte den officielt som et modelkøretøj. Santa Fe Sport har tre varianter med base, 2.0T og 2.0T Ultimate. En 2,4-liters firecylindret motor med 6-trins automatgear yder omkring 185 hestekræfter. Modellen leveres med forhjulstræk som standard, men der er mulighed for at opgradere til et firehjulstræk.

Pålidelighed

Hyundai Santa Fe Sport er en mere pålidelig løsning end Santa Fe, den tilbyder plads til 5 passagerer. Den har en pålidelighedsvurdering på 3,5 ud af 5 fra J.D. Power, hvilket er bedre end gennemsnittet i henhold til J.D.’s vurdering. Kunderne stoler i høj grad på Santa Fe Sport på grund af dens komfortable og pålidelige kørsel.

Sikkerhed

Sikkerhed er et vigtigt aspekt i vurderingen af et køretøjs pålidelighed, og Hyundai skuffer aldrig. SUV-modellerne fra Hyundai er alle de bedste i branchen, når det kommer til sikkerhedsklassificering. Ifølge NHTSA får 2018-modellen af Hyundai Santa Fe Sport en fremragende 5-stjernet samlet sikkerhedsvurdering.

gensalgsværdi

Afskrivningsgraden og gensalgsværdien er også vigtige faktorer, hvis du planlægger at skifte din bil ud i de kommende år. Videresalgsværdien afhænger af bilens stand, og hvordan du passer på din bil, men afskrivningssatserne spiller også en rolle i forhold til at reducere værdien. Normalt er Hyundai kendt for at holde deres værdi, men Santa Fe Sports forudsiger en afskrivningssats på 53 % på 5 år.

  Chevrolet Sonic Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

De gennemsnitlige omkostninger til vedligeholdelse og reparation af en Hyundai Santa Fe Sport er ca. 319 USD om året. Omkostningerne kan være forskellige i forskellige steder, men for en god stand i Santa Fe Sport er vedligeholdelsesomkostningerne overkommelige.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Santa Fe Sport en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?
Hyundai Santa Fe Sport er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Santa Fe Sport?

Hyundai Santa Fe Sport er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Santa Fe Sport, og har den en turbo?

Hyundai Santa Fe Sport har 240 hestekræfter og et drejningsmoment på 260 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stor frihøjde har Hyundai Santa Fe Sport?

7,3 tommer ( 18,54 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Santa Fe Sport har 19 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder en Hyundai Santa Fe sport?

Sport er et pålideligt køretøj, der holder fra 200.000 til 250.000 miles, hvis den vedligeholdes og køres med konservative kørevaner. Santa Fe sport’s årlige kilometertal er 15.000 miles. Den kan holde mellem 13 og 17 år uden at have brug for dyre reparationer eller gå i stykker.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z