Hyundai Veloster Pålidelighed

Hyundai Veloster begyndte produktionen i 2011 og er en kompakt sportsvogn. I kompaktbilsklassen har Veloster hård konkurrence, men det er stadig et pålideligt køretøj. Du kan springe den uimponerende basismotor over til fordel for en mere spændende turbomotor med turbolader, hvilket gør Veloster mere adræt og sjov at køre.

Oversigt

Hyundai Veloster er en 3-dørs hatchback coupé. Asymmetriske døre adskiller denne bil fra mange af konkurrenterne. Den ene dør er stor i førersiden og to mindre døre er i passagersiden. Med hensyn til motor har Veloster 2 kraftværksmotorer. Basismotoren er en 2,0L 4-cylindret motor, der genererer 147 hestekræfter. Mens trim-modellen har en turboladet 1,6L 4-cylindret motor med turboladning, der kan yde 201 hestekræfter. Veloster har en automatgearkasse og accelererer fra 0-60 mph på kun 5,1 sekunder.

Pålidelighed

Veloster er ikke på ekspres med hensyn til hastighed. Den er også lige på sporet, når det gælder pålidelighed. Bilen er rangeret som nummer 19 ud af 36 for kompaktbiler og har en bedømmelse på 4 ud af 5 hos RepairPal. Det gør den til en af de pålidelige sports’ kompaktbiler.

Sikkerhed

Sportsbilen og deres sikkerhedsforanstaltninger går hånd i hånd for at deres pålidelighedsscore er lige i øjenhøjde. Veloster scorer også fremragende med hensyn til sikkerhedsfunktioner og den samlede sikkerhedsvurdering. Ifølge ANCAP har Veloster en samlet score på 35,47/37 og anses for at være en af de sikreste kompaktbiler i sin klasse.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er en anden vigtig faktor til at forudsige pålideligheden i de kommende år. Hyundais Veloster har en afskrivningsprocent på ca. 56 % efter 5 år, hvilket ikke er så slemt i forhold til alle de øvrige sports-kompaktbiler i konkurrencen.

  Hyundai Veloster N Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne for uplanlagte og planlagte reparationer inden for et år er anslået til at ligge på omkring 493 dollars. Denne omkostning er ganske fornuftig sammenlignet med andre kompaktbiler, der koster mere end 500 dollars om året.

FAQ

Er Hyundai Veloster en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Veloster er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Veloster?

Hyundai Veloster er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Veloster, og har den en turbo?

Hyundai Veloster har 147 hestekræfter og et drejningsmoment på 132 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Det har et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor meget frihøjde har Hyundai Veloster?

5,6 tommer ( 14,22 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Veloster har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Hyundai Veloster værd at købe?

Hyundai Veloster 2020 er et godt valg, hvis du er på udkig efter en sjov bil til en fornuftig pris. Denne lille hatchback er overkommelig og leveres med den bedste garanti i sin klasse, hvilket gør den til et glimrende valg for prisjægere. Den byder dog på mere sjov at køre.

Hvor længe holder Hyundai velosters?

En Hyundai Veloster kan køre i op til 200.000 miles, hvis den vedligeholdes og plejes korrekt.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z