Hyundai Elantra Pålidelighed

Hyundai har stået i spidsen for fremstillingen af nogle af de bedste biler til overkommelige priser i de sidste par årtier. Hyundai Elantra er endnu et eksempel på deres pålidelige og holdbare bilprogram. Køretøjet er en kompakt bil med et rummeligt design; det giver mere plads.

Oversigt

Med en overkommelig pris, en effektiv motor og det fineste udseende er Hyundai Elantra en 4-dørs sedan med forhjulstræk. Elantra er i øjeblikket i sin 7. generation af modeller. Den seneste model er også en hybrid-sedan med den 1,6-liters 4-cylindrede turbomotor med turbolader, der yder 147 hestekræfter og giver den mest brændstoføkonomiske ydelse.

Pålidelighed

Hyundai anses for at være et af de mest pålidelige mærker med hensyn til køretøjer på grund af sine prisbillige bilmodeller. Elantra er rangeret i top ti for kompakte biler med hensyn til pålidelighed. Den ligger på 8. pladsen ud af 36 kompaktbiler med en pålidelighedsvurdering på 4,5/5 af RepairPal.

Sikkerhed

Hyundai tilbyder mange pluspoint til sine forbrugere, ordentlige sikkerhedsforanstaltninger og -funktioner er et af disse point. De tilbyder alle de nødvendige funktioner i deres 4-dørs sedan, Elantra. Hyundai Elantras modeller fra 2017-2020 fik en samlet sikkerhedsvurdering på 4 ud af 5 fra NHTSA Crash Test Rating, hvilket erklærer den som en af de sikre forlystelser.

gensalgsværdi

Ethvert køretøj, som er ordentligt plejet, bevarer en god gensalgsværdi, det samme er tilfældet med Hyundai Elantra. Hyundai-køretøjets afskrivningsgrad er ofte ikke særlig høj. Så det er et smart valg at købe Hyundai Elantra, da den har alt det, som de fleste bilister har brug for til deres daglige kørsel.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er også en vigtig parameter at overveje, mens man bedømmer pålideligheden af en bil, for efter at have købt en overkommelig bil vil du helt sikkert ikke ønske at bruge en ekstra formue med få måneders mellemrum. De årlige vedligeholdelsesomkostninger for Hyundai Elantra er 452 USD, hvilket også er overkommeligt med så god en kilometertæller.

  Hyundai Azera Pålidelighed

FAQ

Er Hyundai Elantra en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Elantra er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Elantra?

Hyundai Elantra er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Elantra, og har den en turbo?

Hyundai Elantra har 147 hestekræfter og et drejningsmoment på 132 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Hyundai Elantra?

14,2 kubikfod ( 0,402 m3 )

Hvor stor frihøjde har Hyundai Elantra’en?

5,3 tommer ( 13,46 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Elantra har 15 X 6 tommer aluminiumsfælge foran og 15 X 6 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Holder Hyundai Elantra længe?

Ja, Hyundai Elantra holder længere end gennemsnittet. Dens forventede levetid er 12 år, 9 måneder. Det er almindeligt at køre mellem 100.000 og 150.000 miles. Dette forudsætter normale kørevaner og regelmæssig vedligeholdelse. Den kan falde til 50.000, hvis den udsættes for meget misbrug.

Hvor pålidelige er brugte Hyundai Elantras?

RepairPal’s pålidelighedsvurdering for Hyundai Elantra er 4,5 ud af 5, hvilket er ganske imponerende. Den er rangeret som nummer 8 blandt 36 kompakte biler. Det betyder, at reparationer er mindre hyppige og mere alvorlige end andre biler i samme kategori.

Hvilken årgang af Hyundai Elantra er mest pålidelig?

2014 og 2015

Hvilke problemer har Hyundai Elantras?

Motorerne i disse biler er fra modelårene 2019-2021 og kan have stempelolieringe, der ikke er varmebehandlet. Dette kan medføre øget olieforbrug og i sidste ende en bankende lyd og motorstop eller motorstop.

  Chevrolet Trailblazer Pålidelighed

Hvilken er bedre Civic eller Elantra?

Motoren i Civic er mindre, men den er mere kraftfuld. Motoren i Elantra er kraftigere og mere effektiv end sin forgænger. Den har en slagvolumen på 2,0 liter og sender 147 hestekræfter og 137 lbft til forhjulene via et CVT-system. Brændstoføkonomien i byen er 31 mpg, mens motorvejspræstationen er imponerende på 41 mpg.

Hvilken årgang Hyundai Elantra bør jeg undgå?

Undgå Hyundai Elantra GT modelårene 2013 og 2016. Hyundai Elantra GT-modellerne fra 2013 og 2016 har den laveste pålidelighed. Hyundai Elantra GT-modellerne fra 2013 og 2016 har en dårlig historik med problemer med styretøjet. Denne model kræver mere vedligeholdelse end de andre modeller.

Hvilken er bedre Corolla eller Elantra?

Hyundai Elantra er den mest prisbillige, men den rangerer lavest med hensyn til sikkerhed. Toyota Corolla er den sikreste og hurtigste med hensyn til ydeevne. Det er en fantastisk bil, der har et fremragende benzinforbrug.

Har Hyundai Elantras problemer med gearkassen?

2021 Hyundai Elantra transmissionsproblemer kan omfatte forsinkelser i gearskiftet, slibning, hoppen eller acceleration, rystelser på vejene, brændende lugte eller fløjtende lyde fra under kølerhjelmen.

Er Hyundai lige så god som Honda?

Vores undersøgelser viser, at Honda er bedre end Hyundai. Honda har flere ønskværdige funktioner, såsom sikkerhed, interiørdesign, ydeevne og biludstyr. Honda-biler er også meget eftertragtede. Hyundai-køretøjer tilbyder det bedste med hensyn til prisbillighed, garanti, hybriddesign og kvalitet.

Er Kia bedre end Hyundai?

Begge mærker tilbyder overkommelige modeller i forskellige prisklasser, men de har designet deres sortimenter til at passe til forskellige bilister. Hyundai er fokuseret på at tilbyde den bedste værdi til bilister, der er på udkig efter en jævn kørsel og konservativ stil.

  Audi RS7 Pålidelighed

Hvilken er bedre Hyundai Sonata eller Elantra?

Der er to hovedforskelle: pris og størrelse. Sonata er et godt valg, hvis du har råd til at købe en rummelig sedan. Hyundai Elantra vinder denne sammenligning, fordi den tilbyder lignende funktioner, er mere overkommelig og har mere effektive motorer.

Bliver Hyundai Elantra betragtet som en kompakt bil?

Kompakte sedaner: Hyundai Elantra hatchback og sedan er blandt de mest populære modeller. Selv om Elantra er prissat og opført som en kompakt bil, tilbyder den et indvendigt rum, der kan sammenlignes med en mellemstor sedan.

Er Hyundai Elantra sedan en god bil?

Hyundai Elantra kompaktbilen fra 2022 er fantastisk. Elantra er komfortabel og sjov at køre. Den har også en række forskellige motorer, der kan spænde fra kraftige til meget effektive. Forsæderne er komfortable, og infotainment er nemt at bruge.

Er Hyundai Elantra hybridbiler pålidelige?

En forudsagt pålidelighedsscore for Hyundai Elantra hybrid 2022 er 80 ud af 100. JD Power forudser, at Hyundai Elantra Hybrid 2022 vil få en pålidelighedsscore på 80 ud af 100. 91-100 anses for at være det bedste, 81-90 er fantastisk, 70-80 gennemsnitligt og 0-69 er rimeligt og under gennemsnittet.

Hvilken type gearkasse har 2021 Elantra hybrid?

Automatisk transmission med dobbeltkobling.

Hvilken drivlinje har Elantra 2022?

Hybrid-drivlinje: Den standard ikke-hybrid drivlinje var en arv fra den foregående generation. Disse Elantras vil blive drevet af en firecylindret motor med 147 hk. En kontinuerlig variabel automatisk transmission (CVT) er også en mulighed. Forhjulstræk er ikke en mulighed.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z