Hyundai Elantra Touring Pålidelighed

Hyundais filosofi om at producere praktiske, prisvenlige og pålidelige biler afspejles i Elantra Touring. Elantra Touring er en god pålidelig bil i forhold til sin prisklasse og sine funktioner. Den lille størrelse hatchback af vogntype har været folks favorit i lang tid.

Oversigt

Elantra Touring er en firedørs vogn med plads til op til fem passagerer og masser af plads i lastsektionen. Den forhjulstrukne Touring har en 2.0L Inline-motor med 5-trins manuel gearkasse, som er nok til at yde 138 hestekræfter. Elantra Touring fås i to udstyrsniveauer GLS og SE. SE-trimniveauet indeholder alle GLS’s funktioner og tilføjer nogle ekstra funktioner som soltag, opvarmede forsæder og sportshifter.

Pålidelighed

Hyundai anses for at være god for sin pålidelighed på grund af lave vedligeholdelsesomkostninger og fremragende sikkerhedsfunktioner. Elantra Touring er mere rummelig end alle de andre små hatchbacks. Den har en god pålidelighedsscore på 4,0 ud af 5,0.

Sikkerhed

Hyundai-biler anses normalt for at være den sikreste bil at køre rundt i. Elantra Touring skuffer heller ikke med hensyn til sikkerhedsvurdering. Touring fik en perfekt femstjernet bedømmelse for frontal kollisionsbeskyttelse ved regeringens kollisionstest. Selv om Elantra Touring er en hatchback af vogntype, har den alle de væsentlige sikkerhedsfunktioner som airbags, traction control og førerassistance.

gensalgsværdi

Næsten alle biler fra Elantra-serien holder ofte en god gensalgsværdi. Det samme er tilfældet med Elantra Touring, den er udgået nu. Så hvis du ejer en, skal du passe godt på den, da den kan give dig god formue tilbage i fremtiden, da der stadig er efterspørgsel efter Elantra Touring på markedet.

  Honda Civic Si Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vi kender Hyundai for pålidelighed, da de fleste af deres modeller kræver lidt vedligeholdelse. Elantra Touring er et andet eksempel på et pålideligt køretøj fra Hyundai, da den i gennemsnit koster 476 USD om året til vedligeholdelse og reparation. Vedligeholdelsesomkostningerne kan dog variere alt efter køretøjets placering og stand.

FAQ

Er Hyundai Elantra Touring en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Elantra Touring er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Elantra Touring?

Hyundai Elantra Touring er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small Station Wagon

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Elantra Touring, og har den en turbo?

Hyundai Elantra Touring har 138 hestekræfter og et drejningsmoment på 136 lb-ft. Motoren er en Gas I4 med en slagvolumen på 2,0L/ Brændstofsystemet er: MPI.

Hvor meget frihøjde har Hyundai Elantra Touring?

5,9 tommer ( 14,99 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Elantra Touring har 17 x 7,0 tommer aluminiumsfælge foran og 17 x 7,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Hyundai Elantra Touring en god bil?

Ja! Elantra Touring er meget populær blandt købere, især blandt dem, der har brug for en rummelig bil, men som ikke vil gå på kompromis med stilen. De er nemme at vedligeholde og pålidelige. Touring var i stand til at nå 60 mph på kun 9 sekunder på vejen. Touring var meget stabil og smidig med en stille kabine, der gjorde den til en fremragende motorvejskrydser.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z