Hyundai Kona Pålidelighed

Hyundai har altid haft fokus på produktion af pålidelige og billige biler. I løbet af de seneste år og de sidste par årtier har Hyundai introduceret nogle af de bedste holdbare SUV’er. Hyundai Kona er en anden fremragende subkompakt SUV fra mærket, som har et godt udseende, komfortabel og ren kørsel. Kona er fremragende kompetent mod Ford EcoSport og Nissan Kicks

Oversigt

Kona er en yderst elegant designet SUV-linje, den kommer også i en elektrisk version kendt som Kona EV. Den begyndte sin markedsføring i 2017 og er i første generation. Den 5-dørs SUV er kun tilgængelig med én benzinmotor, og den 1,0-liters 3-cylindrede producerede omkring 118 hk. Accelerationen af Kona er ikke særlig udtryksfuld, da det tager 11,9 sekunder at nå 0-62 mph.

Pålidelighed

Pålidelighed er en vigtig faktor at se frem til, hvis du planlægger, at din bil kan holde i mange år. Hyundai er berømt for overkommelige og brændstoføkonomiske biler. Kona er også en pålidelig bil med en pålidelighedsscore på 4,7 ud af 5 i henhold til Kelley Blue Book Consumer Rating Index. RepairPal gav også Kona en utrolig rating på 4,0 ud af 5, hvilket placerer den som den 4. mest pålidelige SUV ud af 32.

Sikkerhed

Hyundai Kona overgår ikke kun andre SUV’er med hensyn til funktioner. Den har også en fremragende sikkerhedsvurdering. Ifølge NHTSA har 2021-modellen af Kona fået en samlet sikkerhedsklassificering på 5 stjerner, hvilket er den højeste vurdering for et køretøj.

Afskrivningssats

Hyundais afskrivningsgrad er lavere end andre mærker som Toyota. I tilfælde af en Kona i en gennemsnitlig god stand og med et gennemsnit på 12.000 miles om året vil der være en afskrivning på 47 % efter 5 år. Videresalgsværdien af Hyundai Kona vil ligge på omkring 22.904 dollars.

Vedligeholdelse og reparation

Ifølge RepairPal er Hyundai Kona ganske overkommelig at vedligeholde. Da den nye Kona vil kræve en årlig vedligeholdelses- og reparationsudgift på 468 dollars, mens den gennemsnitlige årlige udgift på tværs af alle modelår er på omkring 652 dollars.

FAQ

Er Hyundai Kona en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Kona er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kona’en?

Hyundai Kona er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Kona, og har den en turbo?

Hyundai Kona har 147 hestekræfter og et drejningsmoment på 132 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor meget frihøjde har Hyundai Kona?

6,7 tommer ( 17,02 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Kona har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilken slags transmission har Hyundai Kona?

Den nye dobbeltkoblingsgearkasse er tilgængelig på Hyundai Kona 2022. Kona N, den første højtydende SUV fra den koreanske bilproducent Hyundai, vil være udstyret med en otte-trins dobbeltkoblingsgearkasse af våd type med dobbeltkobling (også kendt som N DCT).

Er 2021 Kona pålidelig?

Den forventede pålidelighedsscore for Hyundai Kona 2021 er 82 ud af 100. JD Power forudser, at 2021 Hyundai Kona vil få en pålidelighedsscore på 91-100. Dette anses for at være det bedste, mens 81-90 er fantastisk, 70-80 er gennemsnitligt, og 0-69 er rimeligt og under gennemsnittet.

  Ford Explorer Pålidelighed

Hvor er Hyundai Kona fremstillet?

Hyundai bygger 2022 Kona i Sydkorea.

Er der nogen tilbagekaldelser på en Hyundai Kona 2021?

Hyundai Motor America (Hyundai), tilbagekalder visse 2019-2020 Elantra-, 2019-2021 Kona- og Veloster-køretøjer med 2,0L Nu MPI-motorer. Motorskader kan være forårsaget af ukorrekt varmebehandling af stempelolieringene. En motor, der er beskadiget, kan gå i stå, hvilket kan øge risikoen for en ulykke.

Har Hyundaier mange problemer?

Nej, det har de ikke. Der er ingen grund til, at du skal bekymre dig om at købe en. Der er nogle problemer med motorerne i Hyundais nye biler. Ifølge Hyundai Problems er Hyundai Sonata mest berørt. Kunderne klager over motorstop, motorstop og lyde.

Er Hyundai Kona god i sne?

Ja, den er god i sne. Hyundai Kona har en “God” bedømmelse i sne. Du kan køre din Hyundai Kona i sne og på grusveje med det valgfrie firehjulstrækssystem. AWD-teknologien forbedrer trækkraften og forhindrer udskridning. Hyundai Konas høje frihøjde og lave tyngdepunkt forbedrer dens ydeevne i sne.

Er Hyundai Kona hurtig?

Hyundai Kona 2022 kan nå en hastighed på op til 149 mph, og den kan accelerere fra 0 til 60 på kun 5,5 sekunder. Det er en hurtig SUV, især en SUV, der ikke er fra et luksusmærke. 2022 Kona N’s 2,0-liters inline-4-motor på 2,0 liter kan yde 276 hestekræfter og et drejningsmoment på 289 lb-ft.

Hvor længe har Kona været på markedet?

Kona blev introduceret i juni 2017, og produktionsversionen blev afsløret senere samme år. Den ligger mellem Venue eller Bayon og Tucson i Hyundais crossover SUV-serie op.

Hvor ligger Hyundai i forhold til pålidelighed?

Hyundai’s RepairPal pålidelighedsscore er 4,0 ud af 5,0. Det placerer den på fjerdepladsen ud af 32 mærker. Denne bedømmelse er et gennemsnit på tværs af 345 modeller.

Hvor længe holder en Kona?

Hvis Hyundai Kona er korrekt vedligeholdt og køres med forsigtighed, er Hyundai Kona en pålidelig subkompakt SUV. Den kan holde fra 200.000 til 250.000 miles. Kona kan holde i gennemsnit 13-17 år, hvis den køres konservativt og får 15.000 miles årligt.

Er Hyundai’s pålidelige efter 100k miles?

Så længe køretøjet er korrekt vedligeholdt, kan de fleste Hyundaier holde mellem 100.000 og 200.000 miles uden større problemer. Hyundai er så sikker på, at deres biler holder så længe, at de tilbyder en verdensførende garanti på 100.000 miles på alle nye biler.

Hvilken er bedre rav4 eller Kona?

De to motorer, der er tilgængelige på begge modeller, er forskellige. Selv om Toyota SUV’en har flere hestekræfter, er det ikke nok til at matche drejningsmomentet fra den turboladede motor i Kona-serien. Kona kan levere op til 195 pounds-feet moment, mens Toyota RAV’ens maksimale ydelse er 184.

Er Kona AWD god?

Ja, den er rigtig god. AWD-systemer hjælper med at forhindre tab af trækkraft, når du kører på glatte overflader som is, sand, mudder eller græs. Et firehjulstræk hjælper med at give større stabilitet og kontrol under manøvrer i sving.

  Hyundai Palisade Pålidelighed

Er Kona Turbo noget værd?

Basismodellen leveres med en 1,6-liters firecylindret motor, men der er også mulighed for en turboladet 1,6-liters motor. Det er det helt og aldeles værd. 2021 Hyundai Kona turbo-motoren tilfører så meget til pakken. Der er meget få grunde til ikke at opgradere til turboladede drivlinjer.

Er Kona brændstoføkonomisk?

Kona er vurderet til 30 MPG i byen og 36 på landevejen. Det er en god sammenligning med andre kompakte SUV’er som Honda CRV og Subaru Forester.

Er Hyundai Kona værd at købe?

Ja, den er værd at købe. Af mange grunde er den lille og finurlige Kona et godt valg. Kona tilbyder en luksusoplevelse til en meget lavere pris end mange af sine konkurrenter. Den er også meget attraktiv. Fordele og ulemper ved Hyundai Kona 2022 skal sammenlignes for at afgøre, om den er investeringen værd.

Kommer Hyundai Kona som hybrid?

Ja, Kona Hybrid er tilgængelig. Den bruger en 3,3-liters V6-motor parret med et par elektromotorer. Den yder 281 hk og 295 lb-ft drejningsmoment. KONA hybrid er udstyret med både en benzinmotor og en elmotor. Det kraftige batteri understøtter dem sammen for at give en fremragende brændstoføkonomi og reducere emissionerne. De kan skifte problemfrit mellem elmotoren og den konventionelle motor og nogle gange bruge begge dele.

Er Hyundai Kona hybrid pålidelig?

Hyundai er kendt for sin pålidelighed, og alle deres biler leveres med en garanti på fem år/ubegrænset kilometertal. Hyundai Kona lå på førstepladsen foran de 74 bedst bedømte modeller i vores 2021 Driver Power Survey, og den kom ind på andenpladsen for pålidelighed og byggekvalitet.

Er Kona hybrid selvopladende?

Denne metode er bedst til at oplade bilen om natten. Kona Hybrid er et alternativ til at oplade din bil om natten. Den har lavere emissioner, men bedre ydeevne og kan være selvopladende.

Er Hyundai Kona en elbil?

2021 Kona kan også købes som en ren batteri-elbil. Den kan prale af en rækkevidde på 258 miles takket være sin batteripakke på 64 kilowatttimer (kWh). Det gør den til en af de billigste rent elektriske biler i USA. Kona EV er berettiget til rabatter fra staten og de lokale myndigheder.

Er Hyundai Kona Electric værd at købe?

Vi er enige i, at Hyundai Kona Electric electric 2022 er værd at købe. Du kan også købe denne bil i AWD. Hyundai Kona Ultimate har de fleste funktioner, men ikke alle trims.

Hvor længe holder Hyundai Kona-batterierne?

2022 Hyundai Kona-batteriet i Hyundai Kona bør holde i mellem 3 og 5 år. Dette kan dog variere afhængigt af batteritypen, batteristørrelsen, kørselsvaner og vejrforhold. Dit batteri er måske ikke helt dødt, men det betyder ikke nødvendigvis, at det fungerer optimalt.

Skal jeg oplade min elbil hver nat?

Du bør ikke oplade din elbil hver nat. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt. Det kan reducere batterilevetiden for en elbil ved at oplade den hver nat.

Er Kia Niro og Hyundai Kona det samme?

Både Kia Niro og Hyundai Kona kompakte SUV’er har el- eller hybridmuligheder. Niro fås med en hybridmotor samt en fuldt elektrisk model. Mens Kona er udstyret med en forbrændingsmotor, tilbyder modeller fra 2019 og senere en fuldt elektrisk mulighed.

  Chevrolet Suburban Pålidelighed

Har elbiler brug for mindre vedligeholdelse?

Da batteriet, motoren og den tilhørende elektronik ikke er underlagt regelmæssig vedligeholdelse, kræver elbiler mindre vedligeholdelse end traditionelle biler. Der er ikke behov for regelmæssig vedligeholdelse af væsker som f.eks. olie og motorolie. Sammenlignet med konventionelle benzinmotorer er der langt færre bevægelige dele.

Hvilke biler ligner Hyundai Kona?

 • Kia Niro.
 • Ford EcoSport.
 • Chevrolet Trax.
 • Jeep Renegade.
 • Fiat 500X.
 • Toyota C-HR.
 • Honda HR-V.
 • Nissan Kicks.

Hvilken er bedre Kona eller Sportage?

2021 Hyundai Kona og Kia Sportage var meget tæt på hinanden med lignende sikkerhedsteknologi og infotainmentsystem. Andy Mohr Hyundai mener, at Kona er det bedste valg, hvis du er på udkig efter en SUV med topudstyr, bedre brændstoføkonomi og en kraftigere motor.

Hvad er ulemperne ved elbiler?

 • Deres batterier kræver sjældne metaller.
 • Fremstilling af elbiler skaber flere emissioner.
 • De er kun lige så grønne som deres energikilder.
 • Elbiler kan være dyre at købe.
 • Du kan ikke køre så langt i en elbil.
 • Der er ikke nok opladningssteder.

Er Hyundai Kona rummelig?

Der er plads til op til fem personer i Kona’en. Kona’s forsæder er komfortable, rummelige og støtter godt. Bagsæderne er dog for trange til de fleste voksne.

Har Hyundai Kona Android Auto?

Android Auto er tilgængelig i Hyundai Kona. Det giver dig adgang til Android-apps som YouTube Music, Google Maps og Waze via bilens infotainmentskærm. Google Assistant giver dig mulighed for at foretage opkald, sende beskeder og bruge stemmekommandoer til navigation.

Har Hyundai Kona adaptiv fartpilot?

Hyundai Kona, en populær subkompakt SUV, er tilbage i 2022. Adaptiv fartpilot vil være tilgængelig på trimniveauet Ultimate.

Har Kona head-up display?

Den helt nye Kona er udstyret med et combiner head-up display.

Har Hyundai Kona lædersæder?

Læderindtræk: For at vise stil og elegance har 2022 Hyundai Kona Limited læderindtrækte sæder. 2022 Hyundai Kona limited er også udstyret med Android Auto(tm), Apple CarPlay(r) for at gøre det nemt at få adgang til musik og gøre din køretur mere behagelig.

Har Kona en god acceleration?

Kraftig motor: Mens basismotoren i 2022 Hyundai Kona er kraftfuld, er accelerationen bedre med den turboladede variant. Crossoveren er præcis i styringen og kan dreje hjørner med lethed og kontrol. Selv om den er komfortabel på de fleste veje, kan kørslen nogle gange være lidt hård på mere vanskelige overflader.

Hvilken slags garanti har en Kona?

Fremragende garanti:
Kofanger-til-kofanger-garanti 5 år/60.000 miles
Motorgaranti 10 år/100.000 miles
Anti-perforationsgaranti 7 år/ubegrænset antal kilometer
Begrænset garanti for reservedele og tilbehør 12 måneder/12.000 miles

Har Kona klimaanlæg?

Indgangsmodellerne er udstyret med nøglefri fjernbetjening, manuel klimaanlæg og et manuelt justerbart førersæde med seks indstillingsmuligheder. Højere udstyrsvarianter har læderindtræk, automatisk klimaanlæg og et otte-vejs eljusterbart førersæde.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z