Hyundai Ioniq hybrid Pålidelighed

Vi kender Hyundai for at lave prisbillige og pålidelige biler. Hyundai Ionq er en kompakt femdørs liftback-bil med fem døre. Det er den første bil, der tilbydes uden en standardforbrændingsmotor, og som i stedet sælges i hybrid- og helt elektriske varianter.

Oversigt

Hyundai Ioniq er en forhjulstrukket bil med en 1,6L GDI DOHC 16-ventilet 16-ventilet 4-cylindret rækkemotor med en topfart på 115 miles/t. Den spurtes fra 0-62 mph på 5,2 sekunder. Motoren kan yde 105 hk med en 6-trins DCT-motor. Hyundai Ioniq tilbyder en fantastisk brændstoføkonomi, masser af standardsikkerhedsfunktioner, et brugervenligt infotainmentsystem og en lav startpris.

Pålidelighed

Hyundai har aldrig skuffet kunderne med hensyn til pålidelighed. I henhold til førerkraftundersøgelsen scorede Ioniq 91 % med hensyn til pålidelighed. Dens fremragende funktioner og høje byggekvalitet gjorde det muligt for den at komme på en 9. plads ud af 75 biler.

Sikkerhed

Hyundai har sørget for, at Ioniq er spækket med sikkerhedspakker, herunder syv airbags, autonom bremsning, adaptiv fartpilot og vognbaneassistent, alt sammen som standard, mens detektion af blinde vinkler, vognbaneassistent og en sjælden cross-traffic alert tilbydes på premium SE-versionen. 2016-modellen af Ioniq scorede 80 % i Euro NCAP-test.

gensalgsværdi

En Hyundai IONIQ vil falde 54 % i værdi efter 5 år, hvilket er ganske acceptabelt med hensyn til gensalgsværdi. Men gensalgsværdien afhænger virkelig af bilens tilstand. Så hvis du ejer en Hyundai Ioniq, skal du passe godt på den, og så er du godt kørende.

  Hyundai Azera Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostninger er meget med til at bestemme et køretøjs pålidelighedsscore. De gennemsnitlige årlige omkostninger til vedligeholdelse af Hyundai Ioniq er omkring $327. Som følge heraf er det et passende valg til at vælge din bil, fordi omkostningerne er overkommelige.

FAQ

Er Hyundai Ioniq en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Ioniq er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Ioniq?

Hyundai Ioniq er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Ioniq, og har den en turbo?

Hyundai Ioniq har 139 hestekræfter og et drejningsmoment på 109 lb-ft. Motoren er en gas/elektrisk I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stor frihøjde har Hyundai Ioniq?

5,3 tommer ( 13,46 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Ioniq har 15 X 6 tommer aluminiumsfælge foran og 15 X 6 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder Hyundai Ioniq?

En Hyundai Ioniq holder omkring 100.000 miles eller 8 til 10 år. Hyundai hævder, at Ioniq-batteriet kan holde i 20 år uden at skulle udskiftes, men mange kunder oplever, at deres bil kun kører problemfrit i ti år.

Hvad er problemerne med hybridbiler?

  • Svage batterier.
  • Iltsensorer.
  • Katalysator.
  • Fordampningsemissionssystem.
  • Lav benzinforbrug på motorveje.

Er Hyundai Ioniq det værd?

Ioniq er en fantastisk bil i sin klasse. Den har mange fremragende standard- og ekstraudstyrsfunktioner i en meget overkommelig pakke. Bilens fremragende brændstoføkonomi vil give bilisterne mulighed for at spare penge, når de fylder benzin op.

  Aston Martin Virage Pålidelighed

Hvornår begyndte de at lave Hyundai Ioniq?

Til modelåret 2017 blev Hyundai Ioniq introduceret. Hyundai lancerede den forhjulstrukne Ioniq-hybridmodel ved lanceringen. Senere blev der tilføjet en plug-in hybrid og en elektrisk model.

Hvor længe holder Hyundai hybridbatterier?

Hybridbatterier holder i gennemsnit 6-10 år. Der vil være undtagelser i hver retning, så garantien dækker dem, hvis de er under deres forventede levetid.

Er en hybrid det værd at købe?

En hybridbil, -lastbil eller -suv har mange fordele. De er mere miljøvenlige end traditionelle køretøjer, der kun kører på benzin, og de kan få mere kilometerstand ud af en tank. I nogle tilfælde giver hybrider bedre ydeevne. Det vil være let at se, at hybrider er mere overkommelige end at købe køretøjer, der kun kører på gas.

Har Hyundai Ioniq Android Auto?

Hyundai Ioniq understøtter Android Auto, som giver dig adgang til dine Android-apps som YouTube Music, Google Maps, Waze og Spotify fra bilens infotainmentskærm. Med Google Assistant kan du foretage opkald, sende beskeder og bruge navigation med stemmekommandoer.

Hvilken er bedre Ioniq hybrid eller plug-in hybrid?

Den kombinerede EPA-rating for hybriden er 59 mpg. Plug-in-versionen giver 29 miles af den helt elektriske rækkevidde. Prius Prime plug-in hybrid er mere effektiv end Ioniq plug-in hybrid, men Prius har kun 25 miles af alle-elektrisk rækkevidde til Ioniq 29.

Er Hyundai Ioniq hybrid en god bil?

Hyundai Ioniq hybridbilen fra 2022 er en god bil. Ioniq hatchback’ens pris er både overkommelig og effektiv. Basismodellen er prissat til 23.000 dollars og giver en fantastisk 59 mpg kombineret by / motorvejskørsel.

  Hvad er de bedste SUV'er med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Er Hyundai Ioniq hybrid selvopladende?

Hyundai Ioniq er en selvopladende hybrid – den behøver ikke at være tilsluttet for at oplade sit batteri. Du kan dog få den som enten en plug-in hybrid (PHEV) eller en ren elbil med længere rækkevidde.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z