Aston Martin Virage Pålidelighed

Virage har været på markedet i årtier. Denne generation blev lanceret i 2011, og den skulle ligge mellem DBS- og DB9-modellerne. Bilen havde det autentiske Aston Martin sportslook med sit slanke og kantede karosseridesign. Den blev blot produceret i ekstremt lav skala, og der findes kun 1001 Virages i verden.

Oversigt

Den gamle model af Virage var også kendt dengang for at være en af de hurtigste biler. Denne nyere model har en V12 5,9 L AM11-motor på 5,9 L, som klarer nul-til-100 mph på 4,6 sekunder. Dette var ekstremt højt på det tidspunkt. Derudover yder motoren 490 hestekræfter og et drejningsmoment på 420 lb-ft. Denne blev udgået i 2012, men den kan stadig købes i brugt.

Pålidelighed

Historisk set laver Aston Martin håndlavede biler, hvilket er et ekstremt stort salgsargument for dem, men dette var også et problem. Håndbyggede biler havde flere problemer end robotbyggede biler. Derfor var det berømt, at AM-biler ikke er så holdbare. Dette har dog ændret sig, siden de har investeret i robotteknologi og gjort en del af produktionen helt afhængig af robotter.
2011-12-modellerne af Virage er meget mere pålidelige end de ældre nu årgangsmodeller af Virage. Motoren er en pålidelig motor, da den også har været brugt i andre biler, og der har ikke været nogen større problemer med motoren. De fleste af delene er også solide og ikke så sårbare som ældre AM-modeller.

  Er Volvo pålidelige brugte biler?

Vedligeholdelse og reparation

Lige så seje og sexede som disse eksotiske luksusbiler er, lige så sarte er de også. De har brug for ordentlig pleje i hele deres levetid, ellers er de ekstremt tilbøjelige til at få alvorlige problemer som f.eks. problemer med affjedring eller motorfejl. Reparation af disse biler er ekstremt dyrt, og det samme gælder den regelmæssige vedligeholdelse.

FAQ

Er Aston Martin Virage en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Aston Martin Virage er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Aston Martin Virage?

Aston Martin Virage er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Minikompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Aston Martin Virage, og har den en turbo?

Aston Martin Virage har 490 hestekræfter og et drejningsmoment på 420 lb-ft. Motoren er en Gas V12 med en slagvolumen på 5,9L/ Brændstofsystemet er: Elektronisk brændstofindsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Aston Martin Virage?

5.0 Cubic Feet ( 0,142 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Aston Martin Virage har 20 x 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 x 11 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvorfor blev Aston Martin Virage udgået?

Bilen blev udgået efter kun 18 måneder. I virkeligheden blev der kun produceret over 1’000 biler. Nogle biler i begrænset oplag produceres i længere tid. Folk syntes ikke at være i stand til at skelne mellem Virage og andre modeller.

Hvor kan jeg finde en god pris på en brugt Aston Martin Virage?

Du får bedre tilbud, hvis du går gennem velrenommerede forhandlere som f.eks. eBay Motors. Du bør altid tjekke anmeldelser, før du køber fra andre.

  Porsche vs Jaguar pålidelighed - hvilken er bedst?

Kan jeg køre min egen Aston Martin Virage?

Ja! Det er helt lovligt at gøre det. Men sørg for, at din forsikring dækker kørsel med et køretøj uden nummerplade.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z