Aston Martin Vantage Pålidelighed

Dette er en britisk luksussportsvogn, der er designet til at give absolut luksus med højtydende egenskaber. Enhver bilelsker kender denne skønhed og elsker denne bil. Formen på denne bil er helt som andre sportsvogne. Der er en 2-dørs coupé, 2-dørs cabriolet og en 0-dørs speedster. Folk elsker denne bil på grund af dens ydeevne og ignorerer dens pålidelighed og holdbarhed, fordi denne bil bare føles god.

Oversigt

Bilens motor er fra Mercedes-AMG, som er en 4,0 L twin-turbo V8-motor med dobbelt turboladning. Motoren yder 518 hestekræfter med et drejningsmoment på 505 lb-ft, og bilen kan gå fra 0 til 60 på 3,6 sekunder. Dette arrangement med Mercedes-AMG er ligesom de gjorde med DBS. Der har været nogle yderligere udgaver af bilen som F1-udgaven, Vantage AMR, Vantage Roadster og V12 Speedster.

Pålidelighed

Motoren, der bruges i Vantage, er ikke brugt for første gang, men den har været i brug i flere år. Andre biler som DBS eller DB9, som har fået V12-motorer fra Mercedes-AMG, har gode anmeldelser fra ejerne. På grund af dette anses Vantage for at være en af de mest pålidelige Aston Martin-biler.
Aston Martin har haft et ry for dårlig pålidelighed. Men de har bestemt forbedret sig med hensyn til superbiler. Biler som Vantage er ikke Toyota- eller Honda-lignende pålidelige, men de har bestemt god kvalitet bygget og andre dele af høj kvalitet. Dog er delene og vedligeholdelsen af Vantage sikkert meget dyre.

  Porsche vs Lexus pålidelighed - hvilken er bedst?

Vedligeholdelse og reparation

Vantage’s vedligeholdelses- og driftsomkostninger er ekstremt dyre. Regelmæssig vedligeholdelse og enhver utidig vedligeholdelse kan koste dig en masse. Dette kan endda stige, hvis du ødelægger en del eller kører galt i bilen. I så fald bliver du helt sikkert nødt til at ringe til din forsikringstjeneste. Den regelmæssige vedligeholdelse koster omkring 2.000 dollars. Alt i alt skal du lægge 3.000 dollars til side hvert år.

FAQ

Er Aston Martin Vantage en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Aston Martin Vantage er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Aston Martin Vantage?

Aston Martin Vantage er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: To sæder

Hvad er hestekræfterne i en Aston Martin Vantage, og har den en turbo?

Aston Martin Vantage har 503 hestekræfter og et drejningsmoment på 505 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 4,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Aston Martin Vantage har 20 X 8,5-tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 9,5-tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvorfor er Aston Martins så upålidelige?

Aston Martins er mindre pålidelige end almindelige modeller, fordi de er håndbyggede . Bilens unikke karakter og kvalitet er uovertruffen. Men pålideligheden af mainstream-modeller med moderne fremstillingsteknikker er ikke så høj.

Hvilken model skal jeg købe?

Hvis du vil have noget, der holder længe, så køb Vantage GTE. Den kommer til en pris på omkring 200.000 USD. Hvis du ikke har noget imod at bruge flere penge på en bil, der ser bedre ud, så køb Vantage S. Den koster kun 150.000 USD.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z