Aston Martin DB11 Pålidelighed

DB11 er DB9’s efterfølger og er en eksotisk superbil med ekstremt luksuriøse funktioner. Det er en 2-dørs grand tourer med et slankt og kantet karrosseridesign. Den har en midtermotor og baghjulstræk for den bedste køreoplevelse. Hver eneste tomme af denne bil er ren luksus og en klar hoveddrejning på vejen.

Oversigt

DB11 har to versioner med to forskellige meget hurtige motorer. Der er en 528 hestekræfter stærk 4,0 L V8-motor med dobbeltturboladning på 4,0 L, og så er der den kolossale 630 hestekræfter stærke 5,2 L V12-motor med dobbeltturboladning. Dette kombineret med baghjulstræk giver en af de hurtigste kørsler for biler.

Pålidelighed

Pålideligheden af denne slags biler har altid været ikke så god, men det er der ingen, der bekymrer sig om. Disse biler er super dyre og er bare lavet til at køre ekstremt hurtigt. Det betyder dog ikke, at DB11 ikke er pålidelig nok.

Når det er sagt, så har Aston Martin haft et dårligt ry for pålidelighed på grund af de håndlavede teknikker, de bruger. Hvor meget luksus det end lyder, så er bilerne også så sarte. DB11 har brug for ekstrem pleje, men med pleje ville DB11 holde længe nok. Brændstofgennemsnittet er heller ikke så godt, og den koster 5,0 gals/100 miles.

Vedligeholdelse og reparation

De dele, der anvendes i DB11, vil holde i årevis, men med god pleje. Lige så dyr som bilen er, har den brug for endnu mere vedligeholdelse for at køre. Reparationspriserne er også nogle af de højeste, så en garanti kan måske hjælpe på det. Ikke desto mindre bør du overveje omkring 2.500 $ om året til generel vedligeholdelse og reparationer af bilen.

  Er Volvo mere pålidelig end Tesla?

DB11 – Superbil, der kun er kendt for fart

Bilen er virkelig hurtig og dejlig at køre i. Lyden alene er bedre end mange andre biler. Disse premium grand tourers koster dog en del i vedligeholdelse. Hvis du vil have en pålidelig bil, så gå helt sikkert efter Toyota’er eller Honda’er, men hvis du vil have en premium superbil, så er dette dit svar.

Ofte stillede spørgsmål om Aston Martin DB11

Er Aston Martin DB11 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Aston Martin DB11 er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i en Aston Martin DB11?

Aston Martin DB11 er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Minikompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Aston Martin DB11, og har den en turbo?

Aston Martin DB11 har 503 hestekræfter og et drejningsmoment på 513 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 4,0 L Brændstofsystemet er Gasoline Direct Injection.

Hvor stort er bagagerummet i en Aston Martin DB11?

9,5 kubikfod ( 0,269 m3 )

Hvor mange sæder i en Aston Martin DB11?

Aston Martin DB11 har 4 sæder.

Hvilken type hjul har den?

Aston Martin DB11 har 20 X 9 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 11 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Aston Martin’er dyre at vedligeholde?

Ja, de er dyre at vedligeholde på grund af bilens høje pris. Men vedligeholdelsesomkostningerne er meget lavere end andre luksusbiler som Mercedes Benz eller BMW. Aston Martin DB9 har en listepris på 230.000 dollars, men gennemsnitsprisen for en ny bil ligger på omkring 150.000 dollars.

  Aston Martin DBS Pålidelighed

Er Aston Martin DB11 en god bil?

Aston Martin DB11 er en god bil, fordi den har en kraftig motor, et luksuriøst interiør og et smukt udvendigt design. Prisen er dog høj for en sådan luksusbil.

Er Aston Martin DB11 en superbil?

Aston Martin DB11 er en superbil, der blev udgivet i 2016. Den har en V8-motor, der yder 503 hestekræfter og accelererer fra 0 til 60 mph på kun 4 sekunder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z