Om Bil A2Z

Det er vigtigt at få et godt svar på alle spørgsmål, små som store, når du vil købe en bil.

BilA2Z.dk er en del af “Luxury Cars A2Z” gruppen der omfatter bilsites på 10 forskellige sprog.

Kontakt os

 denmark@luxurycarsa2z.com

Mød vores team

Rolf Hansen ( Grundlægger )

Hvorfor startede du Luxury Cars A2Z?

Jeg følte, at der manglede noget. Der findes mange hjemmesider om biler for bilnørder, men folk, der “bare” vil have den bedste luksusbil, har også brug for svar på deres spørgsmål.

Hvad er din drømmebil?

Som barn drømte jeg om at have en BMW og en Ferrari. Flere af deres biler er stadig mellem mine favoritter.

Hvad er dit bedste råd til en person, der ønsker at købe en ny bil?

Undersøg, undersøg, undersøg og undersøg. Lad ikke sælgeren bestemme din næste bil. Sov på den.

Hvad laver du, når du ikke arbejder på Luxury Cars A2Z?

Jeg elsker at udforske. At tage på biltur med min familie, eller bare tage til den nærmeste skov eller vores sommerhus.

Dan Gurbalov (Forfatter)

Hvad er din drømmebil?

Ford Raptor, hvis man kan regne den store lastbil som en bil. Ellers ville jeg gå efter en Dodge Challenger SRT8. Jeg foretrækker at føle mig sikker på vejen, og jeg elsker at have noget, der er stort nok til at have plads til en motorcykel bagi.

Hvad er dit bedste råd til en person, der ønsker at købe en ny bil?

Mærk efter. Køb ikke den første bil, du hopper ind i til en prøvetur. Hvis du ikke føler, at det er din bil, skal du ikke skynde dig at købe den.

Hvorfor elsker du at skrive om biler?

Jeg elsker lyden af de fleste benzinmotorer. Jeg elsker også lugten.

Hvad laver du, når du ikke skriver om biler?

Jeg kører på motorcykel, jeg elsker at stå på ski og træne. Jeg tager på vandreture i naturen, og jeg elsker at tilbringe tid i naturen, væk fra byens larm.

Marko Mikulic (Forfatter)

Hvad er din drømmebil?

Min drømmebil ville nok være en Ferrari F40. Personligt mener jeg, at F40 er den ultimative superbil, og en raspende V8 kombineret med et så tidløst design bliver kun ved med at stige på listen over “bedste superbil nogensinde”.

Hvad er dit bedste råd til en person, der ønsker at købe en ny bil?

Prøv at finde en perfekt balance mellem dine behov og ønsker. En bil er lige så meget et rationelt som et følelsesmæssigt køb. Du bør bekymre dig lige så meget om miles per gallon som om smil per miles.

Hvorfor elsker du at skrive om biler?

Jeg elsker at skrive om biler, da biler er en af mine store personlige interesser. Jeg er opvokset i et fællesskab af bilentusiaster, og lige siden jeg var ung, har jeg altid ønsket at lave bilrelateret arbejde.

Hvad laver du, når du ikke skriver om biler?

I øjeblikket er jeg tæt på at få en juridisk uddannelse, jeg er også amatørmusiker, producer, beatmaker, videospil- og filmentusiast.

Yderligere

Jeg er også en stor roadtrip- og bilrejseentusiast, og jeg er velbevandret inden for bilræs. Jeg er ret interesseret i de juridiske aspekter af bilindustrien, især brugen af AI-teknologier og teknologier til autonom kørsel.

Edwin Odipo (Forfatter)

Hvad er din drømmebil?

Min drømmebil er Mercedes-Benz GLE-Coupe. Denne SUV er ikke kun flot med et sporty look, men den er også luksuriøs med masser af højteknologiske funktioner. Den har alt, hvad du har brug for i en subkompakt SUV.

Hvad er dit bedste råd til en person, der ønsker at købe en ny bil?

Bilsælgere kan være påtrængende til tider. Derfor kan viden om hele bilkøbsprocessen hjælpe dig med at slappe af og finde den bedst mulige handel. Så gør din research, køb ind, overvej mulighederne for forfinansiering, forhandl vilkårene, tag højde for forsikringsomkostningerne, og prøv bilen.

Hvorfor elsker du at skrive om biler?

Biler gør vores liv let. Du kan besøge en fjern ven eller slægtning, der er langt væk, eller endda skynde dig til købmanden et par kilometer fra dit hjem med stor lethed. Forestil dig, hvordan livet var før bilernes opfindelse??? For mig er biler en velsignelse, der har gjort livet mere bekvemt.

Derfor skriver jeg om biler for at hjælpe folk med at opfylde deres behov. Uanset om det er at købe en bil, sælge en bil, foretage reparationer og alt, hvad de har brug for at vide om biler.

Hvad laver du, når du ikke skriver om biler?

Jeg elsker at spille basketball. Og hvis jeg ikke spiller basketball, sidder jeg selvfølgelig bag hjulene på min Toyota Premio fra 2006 og begiver mig ud på et nyt eventyr på landet.