Aston Martin DB9 GT Pålidelighed

Dette var den sidste model af den smukke DB9. GT-modellen fik yderligere opgraderinger i sin ydeevne. DB11 GT er en grand tourer, og den betegnes som en eksotisk superbil. Dette er en superbil, der er lavet til superrige bilelskere. Bare lyden af denne bil kan få dig til at blive forelsket i denne skønhed. DB9-serien blev dog afbrudt i 2016 og erstattet af DB11.

Oversigt

GT-modellen fik nogle opgraderinger i sin motor og andre mindre ting. Dette bæst af en bil har en 5,9 L V12-motor med 540 hestekræfter ved 6.750 omdrejninger pr. minut. Drejningsmomentet i denne bil er 457 lb-ft, og tiden fra 0 til 60 mph er 4,4 sekunder. Bilen har også et manuelt transmissionssystem, hvilket er sjældent at finde i disse dage.

Pålidelighed

Den håndlavede fremstilling af bilerne giver anledning til nogle problemer, men Aston Martin har forbedret sig meget i de seneste år. DB9 GT har fået gode nok pålidelighedsanmeldelser for en superbil. Husk, at biler som disse ofte har problemer med pålideligheden.

Vedligeholdelse og reparationer

Vedligeholdelsen af disse eksotiske forlystelser er ikke en nem ting. Disse biler er virkelig følsomme, og driftsomkostningerne er ofte for høje. Du bør bare holde 2.500 dollars til side til reparation og regelmæssig vedligeholdelse af bilen.

Der er dog rapporteret om nogle mindre problemer som f.eks. med tankdækslet og SAT-Nav. Det er ekstremt små problemer. DB9 har også nogle af sine dele som bremser, elektronik og gearkasse, som også er blevet brugt i andre biler, og de har aldrig rapporteret om nogen problemer. Så forhåbentlig har DB9 GT ikke nogen større almindelige problemer.

  Porsche vs Jaguar pålidelighed - hvilken er bedst?

En legende af en bil

DB9 GT har været en rigtig god bil, og den er stadig et godt køb. Bilens luksus og førsteklasses kvalitet er absolut pengene værd. Prøv dog at købe en bil med garanti, for det vil spare dig en masse.

FAQ om Aston Martin DB9 GT

Er det en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Aston Martin DB9 GT er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i en DB9 GT?

Aston Martin DB9 GT er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Minikompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Aston Martin DB9 GT, og har den en turbo?

Aston Martin DB9 GT har 540 hestekræfter og et drejningsmoment på 457 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-12 med en slagvolumen på 5,9 L Brændstofsystemet er MPI.

Hvor stort er bagagerummet i en DB9 GT?

6,6 kubikfod ( 0,187 m3 )

Hvor mange sæder i en Aston Martin DB9 GT?

Aston Martin DB9 GT har 4 sæder.

Hvilken type hjul har den?

Aston Martin DB9 GT har 20 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 11 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er en DB9 en god investering?

En Aston Martin DB9 er en god bil at investere i, fordi den har en høj gensalgsværdi, og fordi det er en klassisk bil. Aston Martin DB9 er også en luksusbil, hvilket betyder, at den er dyr at købe. Aston Martin DB9 er dog stadig en sikker investering, fordi den har et stærkt varemærke, og fordi den er en tidløs klassiker.

  Hvad er de bedste sedan'er med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Er Aston Martin DB9 en superbil?

Denne bil er i høj grad en superbil. Når det gælder superbiler, der er racerkøreklare, er Aston en langt bedre bil end sine rivaler. DB9 er en smuk, elegant og fantastisk langdistanceturistbil.

Hvor hurtig er Aston Martin DB9?

186 MPH / 300 KM/T

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z