BMW X6 M Pålidelighed

M-modellerne er de højtydende, endnu mere luksuriøse luksusmodeller fra BMW. X6 M-modellen har en endnu hurtigere motor og bedre bremser, kombineret med endnu mere luksuriøse interiørfunktioner. De teknologiske funktioner er i topklasse, og den ser endnu mere sporty ud.

Oversigt

Denne SUV er meget hurtigere, har et AWD-system og endnu bedre hjuldesign. Transmissionssystemet i bilen er et 8-trins automatisk transmissionssystem, der også kan gå til en manuel transmission. Desuden har den som alle M-modellerne endnu mere responsive bremser med sit 6-stempelbremsesystem og sin V8-motor med dobbelt turboladning.

Pålidelighed

Pålidelighed er et vigtigt aspekt ved valg af bil, da ikke mange mennesker ønsker at tilbringe deres tid i garagen. En holdbar motor og kvaliteten af delene bidrager til pålideligheden, men sikkerhedsforanstaltningerne og vedligeholdelsesomkostningerne er også vigtige. BMW kommer på en 31. plads ud af 40 bilmærker.
X6 M har alle dele af høj kvalitet og en holdbar motor. Denne motor bruges i mange andre BMW-biler, og den har vist sig at være ret pålidelig. Hvis vi ser på pålidelighedsvurderingerne, så er den også god, og J.D Power gav 82 ud af 100 til X6-serien.

Sikkerhed

Sikkerhedsperspektivet er altid perfekt i tyske biler som BMW. Selve X6 M har alle de aktive og passive sikkerhedsfunktioner, og de er alle af den bedste kvalitet. Mange crash test organisationer har vurderet X6 med 5 stjerner.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse er den svære del af at købe en BMW. BMW’er har ofte brug for en masse vedligeholdelse for at fungere perfekt, og M-modellerne har brug for endnu mere vedligeholdelse. takket være kvalitetsdelene går de dog ikke i stykker særlig ofte. Alligevel bør du spare næsten 1.200 USD årligt til vedligeholdelsesting som olieskift eller udskiftning af filter og eventuelle andre reparationer.

***
Tjek også dette: Den perfekte gave til bilejeren!
***
  Er det en dårlig idé at købe en brugt BMW?

FAQ

Er BMW X6 M en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW X6 M er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i BMW X6 M?

BMW X6 M er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Standard SUV 4WD

Hvor mange hestekræfter har en BMW X6 M, og har den en turbo?

BMW X6 M har 567 hestekræfter og et drejningsmoment på 553 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 4,4 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stor frihøjde har BMW X6 M?

8,4 tommer ( 21,34 cm )

Hvilken type hjul har den?

BMW X6 M har 21 X 10,5 tommer aluminiumsfælge foran og 21 X 11,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z