BMW 4-serie Pålidelighed

4-serien er BMW’s serie af kompakte biler til ledende medarbejdere, som har en coupé, en gran coupé, en cabriolet og en liftback. Serien er pakket med højtydende motorer og stabilitet på vejen. Dette kan være din sjove daglige kørsel med M-modellerne, der er højhastighedsbilerne. for elektrificering er der også hybridmodeller til rådighed.

Oversigt

Der er et stort udvalg af drivlinjer i denne serie. Basismodellen i serien, 430i, har en 4-cylindret turbomotor, der yder 255 hestekræfter, som kan gå fra 0 til 62 mph på 7,5 sekunder. Derefter er der M-modellen, som har en 3,0 L I6-motor. Bilen er alt, hvad man kan forlange.

Pålidelighed

Hvad angår pålidelighed, så brillerer 4-serien også på dette område. Motoren er holdbar, og den har været på markedet i årevis. Der er ikke rapporteret nogen alvorlige motorproblemer om disse motorer. bortset fra motoren er den byggede kvalitet og delene virkelig gode og holdbare.
Hvis vi taler om pålidelighedsvurderinger, så har J.D Power vurderet bilen med 81 ud af 100. Denne score er virkelig god og beviser bilens overlegne kvalitet. Dette kan endda stige, hvis bilen bliver passet ordentligt og kørt med god omhu.

Sikkerhed

Sikkerhed er en ting, der kan øge eller mindske pålideligheden af en bil. Heldigvis er 4-serieens sikkerhedsfunktioner gode nok til, at den kan sammenlignes med enhver bil på markedet. Bilen er udstyret med alle de nyeste sikkerhedsfunktioner og crashforebyggelse.

  BMW 6-serie Gran Turismo Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Det eneste, der skræmmer folk væk fra de tyske biler, er de høje drifts- og vedligeholdelsesomkostninger for deres biler. 4-serien er også dyr at vedligeholde, og det kan endda tage 2.000 dollars årligt efter 5 års brug af bilen. Ud over den forebyggende vedligeholdelse koster ethvert uplanlagt besøg også en del.

FAQ

Er BMW 4-serie en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW 4-Series er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i BMW 4-Series?

BMW 4-Series er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en BMW 4-Series, og har den en turbo?

BMW 4-Series har 382 hestekræfter og et drejningsmoment på 368 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

BMW 4-Series har 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er BMW 3 eller 4-serien bedre?

BMW 3-serien er kraftigere og hurtigere end BMW 2-serien, som har 255 hestekræfter og 295 lb-ft drejningsmoment. BMW 4-serien har 248 hestekræfter og 258 drejningsmoment. Begge biler er drevet af en firecylindret motor.

Hvad er forskellen mellem en BMW 4-serie og 3-serie?

Den mest markante forskel mellem BMW 3-serie og BMW 4-serie er de forskellige karrosseriformer, der er tilgængelige. Der er tre muligheder for BMW 3-serie: en sportssedan, en sportsvogn eller Gran Turismo. Der er tre versioner af BMW 4-serien: en coupé, en Gran Coupe og en Cabriolet. Gran Coupe er en firedørs coupé, der er mere kraftfuld end 3-serie sedanen.

  Hvad er den bedste lille BMW SUV?

Er BMW’er pålidelige efter 100k miles?

En BMW, der er godt vedligeholdt og serviceret regelmæssigt, bør holde i langt over 100.000 miles. Nogle BMW-ejere har ejet deres BMW’er i over 250.000 miles. De holder længe, hvis de bliver passet godt på.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z