BMW 6-serie Pålidelighed

6-serien omfatter mellemstørrelse luksusbiler. 6-serien er en af de mest luksuriøse serier med de bedste slags motorer. Hvis du ønsker en luksusbil med maksimal indvendig komfort og funktion, men også med hurtig hastighed, så er dette den bedste bil i denne kategori. Den 4. generation omfatter endda en Gran Turismo-model.

Oversigt

Serien har gode motorer med en M-model, som er sportsvogne. 3. generation havde en cabriolet, coupé og sedan med 6-cylindrede turbomotorer. 4. generation har Gran Turismo-karrosseriform, men dette er kun i Europa. Bilen er dog stadig tilgængelig, hvis du køber den til brugt.

Pålidelighed

Grundlæggende har luksusbiler mange nye og højteknologiske funktioner, men de kommer med større chancer for fejl og problemer. 6-serien har dog været virkelig anstændig med hensyn til pålidelighed på grund af deres holdbare karrosseridele og mekanik.
6-seriens gode pålidelighedsvurderinger kan bedømmes ud fra 2019 6-serie bilerne, som fik 3,5 ud af 5 stjerner. Dette er en ekstremt god bedømmelse for denne slags fuldt luksusbiler og højere end mange andre biler. 6-serien har heller ikke vist nogen større fejl.

Sikkerhed

BMW arbejder meget hårdt for at levere alle former for gode sikkerhedsfunktioner. Generelt er tyske biler kendt for deres sikkerhedsfunktioner, og BMW er et af de bedste eksempler på det. Selv den 3. generation af 6-seriens biler har sikkerhedsfunktioner, der kan sammenlignes med ethvert nyt køretøj.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og driftsomkostningerne for disse biler er ofte en stor faktor. Disse biler har brug for mere pleje og forebyggende vedligeholdelse end andre amerikanske køretøjer. Derudover vil kun den forebyggende vedligeholdelse koste mere end 1.000 USD årligt. Dette kan endda stige, hvis der er utidig vedligeholdelse. Den høje kvalitet af dele er også en forbandelse, fordi disse er meget dyre at udskifte.

  BMW 328i vs. 320i - hvilken er bedst?

FAQ

Er BMW 6-serie en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW 6-serien er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i BMW 6-serien?

BMW 6-serien er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Subcompact Cars

Hvad er hestekræfterne i en BMW 6-serie, og har den en turbo?

BMW 6-serien har 315 hestekræfter og et drejningsmoment på 330 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i BMW 6-serien?

10,6 kubikfod ( 0,3 m3 )

Hvor stor frihøjde har BMW 6-serien?

4,8 tommer ( 12,19 cm )

Hvilken type hjul har den?

BMW 6-serie har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en BMW 6-serie?

En BMW, der er godt vedligeholdt og serviceret regelmæssigt, bør holde i langt over 100.000 miles. Nogle BMW-ejere har ejet deres BMW’er i over 250.000 miles. De holder længe, hvis de bliver passet godt på.

Laver BMW stadig 6-serie?

Efter modelåret 2019 fjernede BMW 6-serie 2WD’erne og 4WD Gran Coupes fra USA for at give plads til 8-serie-modellerne. 6er-modelprogrammet er stadig tilgængeligt i Europa. Dens høje, vognagtige Gran Turismo-version er blevet opdateret til 2021.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z