BMW 7-serie Pålidelighed

BMW er kendt for luksusbiler med et ekstremt højt niveau af motorer og vejstabilitet, og det er det, som 7-serien er. 7-serien omfatter luksusbiler i fuld størrelse. Disse fås i benzin-, diesel- og plug-in-hybridsystem. 7-serien er en luksusbil på fuldt firmaniveau med ekstremt smidige kørsler.

Oversigt

Den smidighed, som 7-serien giver, er uovertruffen. Interiøret er også enormt førsteklasses i kvalitet og giver 2 frontskærme. Hvis vi taler om køreoplevelsen, så har bilen en række motorer fra en 2,0 L turbomotor til den højtydende 6,6 L V12-motor produceret af Alpina.

Pålidelighed

Hvad angår pålidelighed, er der i 7-serien ikke gået på kompromis med noget som helst. Fra motorens kvalitet til holdbarheden af bildele er denne bil ekstremt pålidelig. Du kan endda købe en gammel generation af 7-serien, og den ville også køre perfekt.
Når vi taler om pålidelighedsvurderingerne, så har bilen 3,5 stjerner ud af 5. Det er en meget god score i forhold til en fuld størrelse luksusbil. Almindeligvis har disse slags luksusbiler ikke gode pålidelighedsscorer som Jaguar eller Bentley, men BMW har vist meget gode resultater.

Sikkerhed

Tyske biler er kendt for deres sikkerheds- og kollisionsstyringsfunktioner. 7-serien er heller ikke mindre end nogen anden. Bilen har seks dobbeltrins airbags til at beskytte i tilfælde af et eventuelt sammenstød. Der er andre forebyggende sikkerhedsfunktioner som f.eks. et antiblokeringssystem, traction control, Lane Departure Warning osv.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsen af 7-serien er mere end andre små luksusbiler som f.eks. 5-serien. Dette er en bekymrende faktor. 7-serien har brug for ekstrem pleje og rettidig vedligeholdelse for at sikre bilens gode stand. Dette er dog helt sikkert meget dyrt, og den har endda brug for mere end 1.000 dollars årligt i de første fem år og omkring 2.000 dollars årligt efter de første fem år.

  Hvor længe holder BMW'er?

FAQ

Er BMW 7-serie en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW 7-Series er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i BMW 7-Series?

BMW 7-Series er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en BMW 7-Series, og har den en turbo?

BMW 7-Series har 523 hestekræfter og et drejningsmoment på 553 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 4,4 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i BMW 7-Series?

18,2 kubikfod ( 0,515 m3 )

Hvilken type hjul har den?

BMW 7-Series har 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har BMW 7-serien problemer?

7-serien har haft meget få rapporterede problemer, mens den tidligere generation havde en god rekord i forhold til pålidelighed. Bilen var ikke med i vores seneste pålidelighedsundersøgelse, hvilket dens mindre søskende, 5-serien, dog gjorde.

Hvor mange kilometer holder en BMW 7-serie?

En BMW, der er godt vedligeholdt og serviceres regelmæssigt, bør holde i langt over 100.000 miles. Nogle BMW-ejere har ejet deres BMW’er i over 250.000 miles. De holder længe, hvis de bliver passet godt på.

Hvorfor er en 7-serie BMW så billig?

Det er let at se, hvorfor BMW 7-serie koster betydeligt mindre end en ældre model. Det er en luksusbil. Selv om bilen kun er et år gammel, vil bilejere ikke betale top dollar for at få forældet teknologi i deres brugte biler.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z