BMW 4-serie Gran Coupe Pålidelighed

Denne skønhed er udstyret med alt, hvad en bilentusiast kan bede om. Bilens design er så elegant og kantet, at alle kan blive forelsket i denne bil og dens form. Gran Coupé-modellen er heller ikke anderledes end nogen anden 4-serie model med hensyn til ydeevne. Den har alt fra overlegen håndtering til hurtig kraft.

Oversigt

Ydelsesmæssigt kan denne bil tilbyde en masse. Der er en simpel 430i-model, og så er der et bæst M440i xDrive-model med AWD-system. 430i har en 2,0 L 4-cylindret twin-turbo-motor med 4 cylindre, som yder 255 hestekræfter. Og så er der M-modellen med bedre luksus og kraftigere 3,0 L 6-cylindret motor, som yder massive 382 hestekræfter.

Pålidelighed

4-serien er berømt for sin pålidelighed, og Gran Coupé-modellerne er ikke nogen undtagelse. Disse modeller er ligesom andre BMW-biler med ekstremt holdbare motorer og kvalitetsdele. Bilen har heller ikke nogen større almindelige fejl, og den er pålidelig nok til at køre som daglig kørsel
Med hensyn til pålidelighedsvurderinger har bilen en score på 81 ud af 100 fra J.D power. Dette gør den til en af de mest pålidelige luksusbiler, fordi luksusbiler normalt ikke har en særlig god pålidelighedsscore nogen steder. Men det betyder naturligvis ikke, at bilen er uden fejl eller problemer.

Sikkerhed

BMW er kendt for at være ekstremt god til sikkerhedsfunktioner. Gran Coupé har alle former for aktive og passive sikkerhedsfunktioner. Med hensyn til kollisionssikkerhed har den airbags. Hvis vi taler om forebyggende sikkerhedsfunktioner, så har den elektronisk stabilitet, vognbaneassistent, fodgængersikkerhed, overvågning af blinde vinkler osv.

  Er Tesla bedre end BMW?

Vedligeholdelse og reparation

Disse luksuskøretøjer kræver helt sikkert mere vedligeholdelse end andre køretøjer. Kvaliteten af delene er virkelig god, men de koster også en del, hvis de skal udskiftes. Hvis du ønsker at eje dette køretøj, så skal du holde næsten 1.000 dollars til side de første 5 år, og det kan endda gå op til 2.000 dollars om året efter 5 år.

FAQ

Er BMW 4-serie Gran Coupe en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW 4-serie Gran Coupe er en baghjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i BMW 4-Series Gran Coupe?

BMW 4-Series Gran Coupe er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en BMW 4-Series Gran Coupe, og har den en turbo?

BMW 4-serie Gran Coupe har 320 hestekræfter og et drejningsmoment på 330 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

BMW 4-Series Gran Coupe har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z