BMW 6-serie Gran Turismo Pålidelighed

Gran Turismo-modellen, der blev lanceret i 2017, er den fjerde generation af 6-serien. Denne blev udgået i USA. Bilen er dog for stor til ikke at bemærke det. Gran Turismo-karosseriformen har denne executive bil med en højtydende motor og et interiør af premiumkvalitet.

Oversigt

Basen, som er kendt som 630i, har en 4-cylindret 2,0 L B48-motor med 2,0 L, der yder 255 hestekræfter og kan gå fra nul til 62 mph på kun 6,3 sekunder. Det er enormt meget op til mærket for en basismodel, og bilen har også en M-model. M-modellen, 640i, som er en højtydende model af denne bil, har en 3,0 L 6-cylindret motor og et AWD-system.

Pålidelighed

I årtier har tyske biler været berømte for deres meget undersøgte pålidelige biler, men de har mindsket deres pålidelighed gennem årene. BMW-bilerne har dog været ekstraordinært pålidelige. 6-serien er et eksempel herpå.
Bilen fik en usædvanlig god bedømmelse med hensyn til pålidelighed. Den har 4 ud af 5 stjerner i pålidelighed og sikkerhed, hvilket sikrer dens kvalitet og holdbarhed. Dette skyldes primært bilens motor og byggekvalitet. Den samme motor er også blevet brugt i andre BMW’er, og den har vist sig at være meget pålidelig gennem årene.

Sikkerhed

Sikkerheden i biler bør være meget vigtig, og tyske bilproducenter tager virkelig dette alvorligt. De sikkerhedsfunktioner, der findes i BMW-biler, har vist sig at være meget gode. Euro NCAP gav 6-serien GT hele fem stjerner ud af fem og omfatter sikkerhedsfunktioner som fodgængersikkerhed, Autonom nødbremsning, intelligent fartassistance, vognbaneassistent, airbags osv.

  Bentley Brooklands Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse af BMW’er er en meget vigtig ting at gøre, hvis du ønsker at opleve den samme køreglæde i hele bilens levetid. De gennemsnitlige årlige vedligeholdelsesomkostninger for 6-serie GT ligger på ca. 2.000 dollars om året. Det er unægteligt meget højt, men dyre biler har brug for dette niveau af vedligeholdelse.

FAQ

Er BMW 6-serie Gran Turismo en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW 6-serie Gran Turismo er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i BMW 6-serie Gran Turismo?

BMW 6-serie Gran Turismo er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en BMW 6-serie Gran Turismo, og har den en turbo?

BMW 6-serie Gran Turismo har 335 hestekræfter og et drejningsmoment på 332 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har BMW 6-serie Gran Turismo?

5,4 tommer ( 13,72 cm )

Hvilken type hjul har den?

BMW 6-serie Gran Turismo har 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er BMW 6-serie GT udgået?

BMW 6-serien blev stille og roligt trukket tilbage. BMW 6-serien blev stille og roligt udgået i 2019 til fordel for 8-serien på grund af forbrugernes efterspørgsel.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z