Bentley Brooklands Pålidelighed

Bentley Brooklands er den eksklusive luksus- og luksusmodel fra Bentley af højeste kvalitet. Brooklands er en 2-dørs coupé med 4 sæder, som er designet i Bentleys typiske premium-stil. Bilen er elegant designet for at give en god aerodynamik med folks øjne på bilen.

Oversigt

Bare det at eje denne bil er en stor ting på grund af dens sjældenhed. Kun 550 enheder blev produceret og solgt rundt om i verden. Bilens anden generation har en 6,75 L twin-turbo Bentley L-serie motor med 8-cylindrede cylindre. Dette hjælper bilen til at yde 530 hestekræfter og 774 lb-ft moment.

Pålidelighed

Pålidelighed er ikke Bentleys bedste salgsargument, og de har endda den laveste af 37 bilmærkers pålidelighed. Dette skyldes især deres ekstremt høje vedligeholdelsesomkostninger, men folk er villige til at betale for det på grund af deres sjældenhed og skønhed.
Brooklands blev udgået i 2011, og det er virkelig sjældent at eje en bil nu. hvis du får chancen for at købe denne skønhed, så ville pålidelighed være din mindste bekymring. Men bilens bygget er usædvanligt stærk med en meget holdbar motor. Bilen ville holde i årevis ligesom mange andre Bentleys, men med en høj pris.

Sikkerhed

Bare elegance er ikke vigtigt, og sikkerhed er også vigtigt for enhver bil. Men på grund af dens sjældenhed blev den ikke testet af mange organisationer. Alligevel kan vi ved at se på andre Bentley-biler og deres moderselskab sige, at bilen er sikker at køre med mange sikkerhedsfunktioner som f.eks. et antiblokeringssystem, stabilitetskontrol, airbags, parkeringssensorer osv.

  Alfa Romeo 4C Pålidelighed og Specs

Vedligeholdelse og reparation

Biler som Brooklands har altid en meget høj vedligeholdelsespris. Bare den regelmæssige vedligeholdelse vil koste dig en masse. Almindelige reservedele er dog normalt ikke så dyre, men forhandlerne har brug for noget tid til at importere dem. Andre vigtige dele, som f.eks. transmissionssystemet, er ekstremt dyre og også svære at finde.

FAQ

Er Bentley Brooklands en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Bentley Brooklands er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Bentley Brooklands?

Bentley Brooklands er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Compact

Hvad er hestekræfterne i en Bentley Brooklands, og har den en turbo?

Bentley Brooklands har 530 hestekræfter og et drejningsmoment på 774 lb-ft. Motoren er en Gas V8 med en slagvolumen på 6,8L/ Brændstofsystemet er: SFI.

Hvor stort er bagagerummet i Bentley Brooklands?

14,2 kubikfod ( 0,402 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Bentley Brooklands har 20 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 20 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z