Bentley Continental GT Speed Pålidelighed

Bentley Continental-serien er en eksklusiv serie af grand tourer-biler. Speed-modellen er desuden en højtydende model af bilen. Denne bil til mere end 200.000 dollars er en ren luksusbil med en meget begrænset produktion. Pålidelighed er ofte den sidste bekymring for folk, når de køber denne bil.

Oversigt

Continental GT-bilerne er en af de sjældne biler i verden. Speed-modellen er næsten en begrænset udgave af bilen med en W12 6,0 L motor. Bilen har alle former for overlegen teknik fra bremsesystemet til transmissionssystemet. Bare udseendet af denne bil er nok til at bevise dens værdi.

Pålidelighed

Pålidelighed er ikke en stor faktor i bedømmelsen af denne bil, fordi disse biler ikke ofte er nogens daglige kørsel. Den største fordel ved at købe en luksusbil som Bentley er den fineste kundeservice. Kundeservicen håndterer alle former for problemer, som bilen står over for.
Når vi taler om Continental GT Speed, så er bilen bygget til at holde i aldre. De ældre modeller af bilen kører stadig med ynde. Den anvendte motor og kvaliteten af delene er nogle af de bedste i verden. bortset fra det har Bentley været under Volkswagen, som er et af de mest pålidelige mærker. Så det er mest sandsynligt, at Continental GT vil få deres indflydelse.

Sikkerhed

Da Bentley er en del af den tyske bilproducent, har Bentley også en af de bedste sikkerheds- og kollisionsstyringssystemer. Det er meget usandsynligt, at Continental nogensinde vil blive testet, men vi kan sige, at den også vil være sikker ligesom andre Audier og Volkswagen.

  Alfa Romeo 4C Pålidelighed og Specs

Vedligeholdelse og reparation

Bentley tilbyder kunderne service i topklasse, men det har en pris. Bentley-bilerne er normalt med færre defekter, de har stadig brug for vedligeholdelse. Den 3-årige garanti dækker næsten det hele, men herefter er det dyrt at vedligeholde Continental GT Speed. Du skal bruge næsten 2.000 dollars om året på alle vedligeholdelses- og reparationsomkostninger.

FAQ

Er Bentley Continental GT Speed en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Bentley Continental GT Speed er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Bentley Continental GT Speed?

Bentley Continental GT Speed er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Subcompact Cars

Hvad er hestekræfterne i en Bentley Continental GT Speed, og har den en turbo?

Bentley Continental GT Speed har 633 hestekræfter og et drejningsmoment på 620 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded W-12 med en slagvolumen på 6,0 L Brændstofsystemet er: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Bentley Continental GT Speed?

9,1 kubikfod ( 0,258 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Bentley Continental GT Speed har 21 X 9,5 tommer aluminiumsfælge foran og 21 X 9,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z