Bentley Mulsanne Speed Pålidelighed

Bentley fremstiller normalt kun luksusbiler i fuld størrelse i høj klasse. Mulsanne Speed-modellen er en endnu mere luksuriøs og højtydende model. Speed-modellen kom med en meget kraftigere motor, og det var en begrænset udgave, der blev lanceret i 2014. Disse biler er ofte bygget til at vare evigheder.

Oversigt

Speed-modellen havde meget mere førsteklasses funktioner som sportstilstand, mørktonet finish og markante forlygter. Motoren er også hurtigere og kraftigere med sin V8 6,75 L twin-turbomotor med dobbelt turboladning, der yder 530 hestekræfter, og 0 til 60 mph på 4,8 sekunder. Effektiviteten blev øget med 13 % i speedmodellen.

Pålidelighed

Pålidelighed er ikke den største bekymring ved at eje denne type luksus- og eksklusive køretøj. Disse biler er bygget til at holde i årevis, og det er derfor, at vintage Bentley-biler stadig sælges til en høj auktionspris. Bentley producerer disse biler i en meget lille skala, med de fineste kvalitetsdele og komplekse designs.
Mulsanne speed blev udgået i 2020, men bilen sælges stadig. Det skyldes, at disse biler er ekstremt sjældne at købe, og de holder endda mere end 20 år. Kvaliteten af den motor og de dele, der bruges i bilen, er også den bedste, og ingeniørarbejdet er udført for at gøre bilen pålidelig.

Sikkerhed

Bentley-biler bliver ikke jævnligt crash testet, men de har klaret sig meget godt i tilfælde af nay crashes. Det skyldes, at Mulsanne Speed har mange aktive og passive sikkerhedsfunktioner. Disse omfatter:

  • 8 airbags
  • Adaptiv fartpilot
  • Stabilitetskontrol
  • Anti-lock bremser
  Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Pålidelighed og Specs

Vedligeholdelse og reparation

Det eneste, der gør Bentley upålidelig, er de høje vedligeholdelsesomkostninger. Disse omkostninger er høje, fordi Bentley anvender ekstremt sjældne og dyre dele. Disse dele fungerer ekstremt godt, men de kræver konstant pleje og vedligeholdelse. Selv simple olieskift koster mere end andre biler. Mulsanne Speed ville kræve mindst 2.000 dollars årligt for at opretholde bilens luksus.

FAQ

Er Bentley Mulsanne Speed en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Bentley Mulsanne Speed er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Bentley Mulsanne Speed?

Bentley Mulsanne Speed er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Mid-Size Cars

Hvad er hestekræfterne i en Bentley Mulsanne Speed, og har den en turbo?

Bentley Mulsanne Speed har 537 hestekræfter og et drejningsmoment på 811 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Flexible V-8 med en slagvolumen på 6,8 L Brændstofsystemet er: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Bentley Mulsanne Speed?

15,7 kubikfod ( 0,445 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Bentley Mulsanne Speed har 21 X 9 tommer smedede aluminiumsfælge foran og 21 X 9 tommer smedede aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z