Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Pålidelighed og Specs

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio er den højtydende topmodel i Giulia-serien med høj ydeevne. Den er mere en sportsvogn end den almindelige Giulia-model. Bilen er berømt for sine kæmpestore 505 hestekræfter og sin dobbeltturboladede V6 2,9 L motor med to turboladede motorer. Det er dog ikke den mest pålidelige bil i sin prisklasse.

Quadrifoglio-udgaven er berømt for sit vidunderlige design og spændende ydeevne. Den er en direkte konkurrent til tyske højtydende biler som BMW M3 eller Mercedes-AMG C63. Den har et spændende drejningsmoment på 600 N⋅m, og bilen kører hurtigt fra 0 til 60 mph på kun 3,8 sekunder. Denne bil er et sandt bæst at køre.

Pålidelighed

Alfas er kendt for at have mange problemer. De har dog forbedret deres pålidelighed i den seneste tid. Quadrifoglio har ingen større fejl og lidt til ingen almindelige fejl i bilen. Selvfølgelig er den stadig langt fra Toyota-lignende pålidelig.

Sikkerhed

Quadrifoglio er den mest premium-model i serien, og den har også strålende sikkerhedsfunktioner. Der var nogle modeller, der havde nogle problemer med bremserne, men bortset fra det er bilen ekstremt sikker. IIHS rangerede den som en af de bedste, og den har alle standardsikkerhedsfunktioner.

Vedligeholdelse og reparationer

Alfas er kendt for at være dyre at vedligeholde ligesom deres tyske modstykker. Garantien er på 4 år, men du skal stadig udskifte mange dele, hvilket kan koste dig en del. Der har tidligere været nogle problemer med, at motoren gik halt. Disse problemer meldes dog at være blevet løst i 2021-modellen.

  Alfa Romeo Giulia Pålidelighed og Specs

Svarende til konkurrenterne

Quadrifoglio er en spændende køretur pakket med en meget kraftfuld motor. Bilens pålidelighed er bare gennemsnitlig, men hvis du ser på dens andre rivaler som M-modellerne, er de heller ikke skudsikre. Det er stadig et spændende køb med en lille smule kompromis med hensyn til pålidelighedsfaktoren.

Ofte stillede spørgsmål om Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Er Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio er en baghjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i en Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio?

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, og har den en turbo?

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio har 505 hestekræfter og et drejningsmoment på 443 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 2,9 L Brændstofsystemet er Gasoline Direct Injection.

Hvor mange sæder i en Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio?

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio har 5 sæder.

Hvilken type hjul har den?

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio har 19 X 8,5 tommer smedede aluminiumsfælge foran og 19 X 10 tommer smedede aluminiumsfælge bagpå.

Hvorfor Consumer Reports mener, at Alfa Romeo Giulia 2020 er forfærdelig?

2020 Alfa Romeo Giulietta er blevet kritiseret for at have dårlig byggekvalitet, upålidelige bremser og manglende kraft. Bilen har også en høj pris, hvilket gør den svær for forbrugerne at få råd til.

  Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Pålidelighed

Hvad mener andre kritikere om Alfa Romeo Giulia?

Der gives generelt positive anmeldelser af Alfa Romeo Giulia. Car and Driver gav sedanen en næsten perfekt bedømmelse på trods af dens ufuldkommenheder. Car and Driver roser sedanens fremragende kørekvalitet, luksuriøse interiør og brugervenlige infotainmentsystem.

Alfa Romeo Giulia har tidligere vundet adskillige priser. Den blev tildelt MotorTrend’s Car of the year-pris i 2018 og var også med på Car and Driver’s Top 10-liste. Ward’s Top 10 Interiors of 2017 fremhævede den også. Det er måske ikke den mest pålidelige bil, men Alfa Romeo Giulia behager stadig de fleste forbrugere og kritikere.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z