Alfa Romeo Stelvio Pålidelighed og Specs

Stelvio er en kompakt SUV fra en italiensk premiumbilproducent. Alfa Romeo er berømt for at producere racerbiler med høj hastighed. Stelvio er en af de mest solgte biler fra Alfa Romeo. Det er også den første SUV nogensinde produceret af Alfa Romeo.

Alfa Romeo Stelvio

Den kompakte SUV har en række kraftfulde motorer som en 2,0 L turbomotor og en 2,2 L dieselmotor. Benzinmotoren i Stelvio yder omkring 247 hestekræfter. Der findes også en højtydende Quadrifoglio-model, som har en betagende 2,9 L turbomotor. Den har allerede fået et facelift i 2020, som omfattede et stærkt forbedret infotainmentsystem og opgraderinger i det indre design.

Pålidelighed

Alfa Romeo har altid lidt med hensyn til pålidelighed. De har ganske vist produceret nogle meget hurtige biler, men de skal bevise deres holdbarhed og pålidelighed. Stelvio har haft en del problemer med brændstofmålerlæseren, adaptive cruise, lækage af køleslange og bremsesystemet.

Vedligeholdelse og reparationer

En bestemt bils pålidelighed afhænger dog af, hvor godt en bil vedligeholdes. Med regelmæssig vedligeholdelse og olieskift viser Stelvio ikke nogen massive reparationer. Der kan være nogle mindre fejl på dele, men ellers er der ikke så mange større reparationer. Bilens vedligeholdelsesomkostninger er dog høje, hvis du ikke ved, hvordan du selv kan reparere den.

Sikkerhed

Europæiske biler klarer sig altid bedre i sikkerhedsafdelingen, og den italienske Alfa Romeo er heller ikke en undtagelse Bilen har gode anmeldelser fra Euro NCAP, og den har alle de store sikkerhedsfunktioner som automatiske nødbremser, advarsel om kollisioner fremadrettet, airbags, vognbaneassistent osv.

  Hvad er de bedste luksusbiler med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Alfa’s eneste SUV

Stelvio, der er Alfa’s eneste SUV, er ikke den mest pålidelige bil. Den er dog stadig bedre end nogle biler i sin kategori. Pålideligheden afhænger af din vedligeholdelse af bilen, og den har bestemt en høj vedligeholdelsespris. Ikke desto mindre har alle kompakte luksus-SUV’er høje vedligeholdelsesomkostninger, så det afhænger af dit valg af, hvilken bil du foretrækker.

Ofte stillede spørgsmål om Alfa Romeo Stelvio

Har den forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Alfa Romeo Stelvio er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i en Alfa Romeo Stelvio?

Alfa Romeo Stelvio er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Alfa Romeo Stelvio, og har den en turbo?

Alfa Romeo Stelvio har 280 hestekræfter og et drejningsmoment på 306 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er Gasoline Direct Injection.

Hvor mange sæder i en Alfa Romeo Stelvio?

Alfa Romeo Stelvio har 5 sæder.

Hvilken type hjul har den?

Alfa Romeo Stelvio har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Alfa Romeo Stelvio en god bil?

Alfa Romeo Stelvo er en god bil til familier, der ønsker at køre en stilfuld SUV. Denne bil har masser af plads indeni, og den er behagelig at køre i. Motoren er dog ikke kraftig, og den kan ikke anbefales til lange ture.

  Hvad er de bedste SUV'er med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Er Alfa Romeo Stelvio dyr at vedligeholde?

Alfa Romeo Stelvo er en god bil for familier, der ønsker at spare penge på benzin og vedligeholdelsesomkostninger. Prisen er dog høj, og bilen har mange funktioner, som kræver regelmæssig vedligeholdelse.

Hvor er Alfa Romeo Stelvio bygget?

Alfa Romeo Stelvo bliver bygget i Italien på virksomhedens fabrik i San Germano. Denne fabrik har produceret biler siden 1926.

Hvilken type benzin bruger Alfa Romeo Stelvio?

Alfa Romeo Stelvo bruger en 1,6 liters turbomotor med turbolader, der yder 200 hestekræfter og et drejningsmoment på 250 lb-ft. Denne motor er koblet til en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse med dobbeltkobling. Den har brug for blyfri premiumbrændstof for at opnå den bedste ydeevne.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z