Hvad er de bedste SUV’er med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

SUV’er er de perfekte køretøjer til terrænkørsel. Takket være deres fremragende frihøjde og kraftfulde drivlinjer. Men hvilke SUV’er er de bedste med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?
Baseret på de fleste sikkerheds- og pålidelighedsvurderinger er de sikreste og mest pålidelige SUV’er på markedet Lexus NX, Honda CR-V, Subaru Crosstrek Hybrid, Chevrolet Equinox, Kia Soul, Buick Encore og Mazda CX-5. Ud over at være pålidelige er disse biler også komfortable og kan transportere både personer og last.
Her er en liste over de bedste SUV’er med hensyn til sikkerhed og pålidelighed:

Lexus NX

Lexus NX er en af de smukkeste og mest højtydende kompakte SUV-modeller på denne liste. Udover at være meget pålidelig fik denne SUV en perfekt bedømmelse med hensyn til kollisionstest fra både IIHS og NHTSA. Dette er en indikation på, at den er sikker. En ny Lexus NX koster omkring 38.600 dollars.
Nogle af de sikkerhedsfunktioner, som Lexus NX kan prale af, er lane keep assist, blindspot warning, lane departure warning, adaptiv fartpilot, automatisk fjernlys, pre-collision warning og meget mere. Bilen er også rummelig og brændstoføkonomisk i forhold til andre biler i sin klasse.

Subaru Crosstrek Hybrid

Subaru er blandt de mest pålidelige og sikre bilmærker på markedet. Subaru Crosstrek Hybrid er den mest pålidelige Subaru SUV på markedet. Den har en gennemsnitlig årlig reparationsomkostning på ca. 600 USD, hvilket er gennemsnitligt. Ikke desto mindre er denne bil også sikker, da den leveres med nogle af de bedste sikkerhedsfunktioner.
Denne plug-in hybrid-SUV kan prale af funktioner som overvågning af blinde vinkler, automatisk opbremsning ved bakgear, fodgængerdetektion, advarsel om krydsende trafik bagud og meget mere. Hvad der gør den endnu mere sikker er, at den er udstyret med Subarus EyeSight-pakke, der indeholder funktioner som kollisionsadvarsel, adaptiv fartpilot og vognbaneadvarsel.

  Er det bedre at købe eller lease en bil, når man er pensioneret?

Honda CR-V

Honda har længe været kendt for sine sikre og pålidelige biler. Udover Honda CR-V er Honda HR-V en anden sikker og pålidelig SUV. Honda CR-V leveres som standard med funktioner som to-zone klimakontrol, overvågning af blinde vinkler, opvarmede forsæder og en 7,0-tommers touchscreen.
Med en grundpris på ca. 28.000 kr. er denne model den perfekte familiebil, da den også er rummelig og komfortabel. Og med et AWD-system vil du ikke have problemer med at cruise i terrænet. Den lille SUV er også brændstoføkonomisk, hvilket er vigtigt, hvis du vil spare nogle ekstra mønter.

Toyota RAV-4

Toyota RAV-4 er meget populær blandt unge familier og bilister. Hovedårsagen til dette er dens sikkerheds- og pålidelighedsvurderinger. Ifølge IIHS har denne lille SUV fået gode karakterer for sine kollisionstests. Takket være dens ekstraordinære sikkerhedsfunktioner såsom blind-spot monitor, cross-traffic alert, bremseassistent og lane-keeping assist.

Mazda CX-5

En anden subkompakt SUV med fremragende sikkerheds- og pålidelighedsvurderinger er Mazda CX-5. Lige så flot som denne SUV ser ud, kommer den også med bedre køreegenskaber og et komfortabelt interiør. Den har nogle af de bedste sikkerhedsfunktioner i sin klasse, som omfatter adaptiv fartpilot, advarsel om vognbanefremskridning, advarsel om kollisioner fremadrettet og vognbaneassistent.

Nissan Rogue

Hvis du er en ny bilist og ønsker en af de sikreste SUV’er på markedet, er Nissan Rogue et fremragende valg. Med en grundpris på 33.400 USD leveres denne 5-sæders bil med tonsvis af sikkerhedsfunktioner, der holder føreren og fodgængere sikre. Takket være funktioner som automatisk nødbremsning med fodgængerdetektion og blindvinkeladvarsel.

Kia Soul

Kia Soul giver køberne stor værdi. Det er også en af de mest pålidelige og sikre SUV’er på markedet med en fremragende grundpris på 22.900 USD. Bortset fra det unikke design kan køberne stole på denne bil, da den tilbyder et væld af sikkerhedsfunktioner som f.eks. advarsel om krydsende trafik bagud, vognbaneassistent og kollisionsadvarsel i blinde vinkler.

  Hvordan får de biler ind i indkøbscentre

Buick Encore

Buick Encore er ikke kun unikt designet, men den giver også komfort og plads til brugerne. Den har et maksimalt lastrum på 48,4 kubikfod, hvilket er enestående. Derudover er den meget sikker, da den er udstyret med flere sikkerhedsfunktioner som automatisk nødbremsning, advarsel om kollisioner fremad og indikator for følgeafstand.

Chevrolet Equinox

Det kommer ikke som en overraskelse, at der er færre amerikanske biler på denne liste. Chevrolet Equinox er dog en af dem. Det er en af de sikreste og mest pålidelige kompakte SUV’er på denne liste. Med en grundpris på 24.000 dollars får du masser af sikkerhedsfunktioner, der omfatter advarsel om kollisioner fremad, fodgængerdetektion og meget mere.

Volvo XC60

Volvo bygger nogle af de sikreste og mest pålidelige luksusbiler på markedet. Mange Volvo-ejere har stor ros til forskellige Volvo-modeller, hvor Volvo XC60 skiller sig ud. Denne model har bestået mange kollisionstests og er højt vurderet selv af Consumer reports.
Nogle af de sikkerhedsfunktioner, som Volvo XC60 kan prale af, er overvågning af blinde vinkler, automatisk nødbremsning, advarsel om kollisioner fremadrettet, vejafvigelsesbegrænsning og meget mere. Den har også et luksuriøst og rummeligt interiør for at tilbyde komfort.

FAQ

Hvilken SUV har færrest problemer?

Toyota 4Runner er en af de SUV’er med de færreste rapporterede problemer. Ifølge mange brugere roser de denne SUV for at have få problemer at bekymre sig om i løbet af dens levetid. Denne bil er tæt fulgt af Lexus RX og Subaru Forester.

Hvad skal man kigge efter i en SUV?

Ud over sikkerhed og pålidelighed skal du også overveje benzinforbrug, drivsystem, håndtering, ydeevne og lastrum. Kilometerstand er meget vigtigt, især hvis du har til hensigt at køre off-road. Endelig bør du også overveje komforten, da ikke alle SUV’er er rummelige.

  Alfa Romeo Stelvio Pålidelighed og Specs

Hvad er forskellen på en kompakt og en subkompakt SUV?

En subkompakt SUV er mindre end en kompakt SUV. Den giver afkald på lasteplads, siddepladser, motorkraft og har færre funktioner end en kompakt SUV. Subkompakte SUV’er er dog ret billigere og mere brændstoføkonomiske end kompakte SUV’er.

Hvilke bilmærker står øverst på listen over de mest pålidelige og sikre biler?

De bilmærker, som forbrugerne har stor tillid til, når det kommer til pålidelighed og sikkerhed, er Toyota, Subaru og Honda. Vi har ikke nævnt Lexus, da det hører under Toyota. Ikke desto mindre topper Lexus listen, når det gælder de sikreste og mest pålidelige luksusbilmærker, når det kommer til de mest sikre og pålidelige luksusbilmærker.

Resumé

Med tusindvis af SUV’er på markedet er det aldrig let at finde den bedste SUV. Der findes mange SUV’er med højteknologiske og avancerede funktioner. Det er dog ikke alle, der er sikre og pålidelige. Men med ovenstående liste behøver du ikke lede mere, da de modeller, vi har fremhævet, er pålidelige og gennemprøvede.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z