Hvilke biler er de bedst brugte biler med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Hvis du er på udkig efter de bedste brugte biler med hensyn til sikkerhed og pålidelighed, er der masser af muligheder at vælge imellem. Du skal blot vælge den rigtige brugte bil til dit budget og dine behov.
Blandt de bedst brugte biler med hensyn til sikkerhed og pålidelighed kan nævnes Toyota Yaris, Honda Fit, Honda Accord, Volkswagen Jetta, Toyota Prius og Subaru Impreza. Disse biler har en fremragende track record for både sikkerhed og pålidelighed. De fleste af dem er højt rangeret i Consumer Reports og andre pålidelighedsevalueringsbureauer.
Nedenfor er en liste over de bedste brugte biler med hensyn til sikkerhed og pålidelighed:

Toyota Yaris (2011 – nu)

Øverst på vores liste står Toyota Yaris fra model 2011 og frem. Denne kompakte japanske bil er en af de bedste kompaktbiler på markedet. Ikke alene er denne dejlige hatchback smuk og brændstoføkonomisk, men den ligger også højt i mange sikkerheds- og pålidelighedsvurderinger.
Toyota Yaris leveres også med forhjulstræk. Bilen er nem og sjov at håndtere og køre med sin fremragende køredynamik. Med plads til fem personer er dette en perfekt bil til nye bilister og familier. Desuden er en brugt Toyota Yaris billig, da den koster omkring 14.000 kroner.

2012 Honda Fit

Hvis du leder efter en pålidelig subkompakt bil, så bør Honda Fit stå øverst på din liste. Udover at være sikker og pålidelig er Honda Fit enkel at vedligeholde og med et godt benzinforbrug. Det eneste problem med denne bil er navigationsanlægget. En brugt Honda Fit koster omkring 13.000 dollars.
Ligesom Toyota Yaris leveres Honda Fit med forhjulstræk og plads til 5 passagerer. Men i modsætning til de fleste subkompakte biler er Honda Fit ret rummelig med et større lastrum. Det er den bedst brugte bil på denne liste for folk, der leder efter kvalitet og værdi.

  Er Volvo pålidelige brugte biler?

Toyota Prius Prime (2017 eller nyere)

Generelt set laver Toyota nogle af de mest pålidelige biler på markedet. Så det er ikke overraskende, at tre af de bedst brugte biler med hensyn til sikkerhed og pålidelighed på vores liste er fra Toyota. Toyota Prius Prime er endnu en pålidelig og sikker bil til førstegangsbilister. En brugt Toyota Prius Prime koster omkring 20.000 dollars.
Toyota Prius Prime er den bedst brugte hybridbil med hensyn til sikkerhed og pålidelighed. Så hvis du ønsker at blive grøn, men ikke har penge til at bruge på en ny bil, er dette det bedste valg. Den har ikke kun enestående sikkerhedsfunktioner, men den leverer også klassens førende kilometertal på 133 MPGe.

Volkswagen Jetta (2016 – 2018)

Volkswagen Jetta er den mest populære Volkswagen-model i det sidste årti. Oven i købet er det en af de sikreste og mest pålidelige Volkswagen-modeller sammen med Volkswagen Passat. Desuden sælges denne model til en fremragende pris på brugtbilsmarkedet til en pris på omkring 21.000 kroner.
Det, der får Volkswagen Jetta til at skille sig ud fra biler i sin klasse, er dens smukke og elegante design. Derudover er bilen rummelig med masser af plads til 5 passagerer. En anden ekstraordinær egenskab ved Jetta er de intuitive infotainment-funktioner. I modsætning til de fleste biler i sin klasse er denne model meget brændstoføkonomisk.

Mazda 3

Hvis du vil have den bedste bil til en uerfaren chauffør, er Mazda 3 hatchback eller sedan det bedste valg. Denne lille bil rangerer højt med hensyn til sikkerhed, pålidelighed og brændstofeffektivitet. Desuden har den en fantastisk håndtering, fremragende kraft, og den er sjov at køre. En brugt Mazda 3 koster omkring 19.500 dollars.

Honda Accord Sedan (2013 eller nyere)

En brugt Honda Accord af god kvalitet går for omkring 25.000 dollars. Selv om denne pris er lidt højere sammenlignet med de brugte biler på denne liste, får du, hvad du betaler for. Honda Accord er mere luksuriøs, rummelig og har bedre ydeevne end de fleste biler. Derudover er den sikker, pålidelig og effektiv.

  Skal jeg købe en brugt Tesla?

Subaru Impreza (2014 eller nyere)

Subaru Impreza er en anden brugt bil af høj kvalitet med hensyn til sikkerhed og pålidelighed. Udstyret med en drivlinje med firehjulstræk kan denne bil nemt cruise på forskellige terræner, hvilket gør den til den bedste brugte bil til alle vejrtyper på denne liste. En brugt Subaru Impreza kan koste omkring 20.500 dollars.

Toyota Avalon

For elskere af store sedaner er Toyota Avalon den bedste brugte store sedan med hensyn til sikkerhed og pålidelighed. Det er også den største sedan på denne liste og kan prale af en række sikkerhedsfunktioner. Desuden er den rummelig, luksuriøs og pålidelig. Takket være dens lavere vedligeholdelsesomkostninger. En brugt Toyota Avalon koster omkring 19.000 dollars.

Buick LaCrose

Sidst, men ikke mindst, er Buick LaCrose en anden fremragende brugt bil med gode sikkerheds- og pålidelighedsvurderinger. Bortset fra det kommer den også med et luksuriøst interiør, der kan konkurrere med luksussedaner. På trods af flere fantastiske funktioner er en brugt Buick LaCrose overkommelig og går for omkring 21.000 dollars.

FAQ

Hvilke brugte biler er upålidelige?

Hvis du er på markedet for en brugt bil, er der nogle biler, som du bør undgå for enhver pris. Disse biler er meget upålidelige og vil koste dig endnu mere i det lange løb. De omfatter Dodge Avenger 2008, Audi A6, Mitsubishi Mirage, Jaguar XJ, Mercedes-Benz C-Klasse, Peugeot 308 og KIA Picanto.

Hvad er de bedst brugte biler til teenagere?

Når forældre køber en bil til deres teenagere, leder de altid efter en sikker, pålidelig og billig bil. Da teenagere er uerfarne og kan blive fristet til at køre hurtigt, kan det slet ikke anbefales at købe en hurtigere bil til dem.
Så hvis du ønsker at holde dine teenagere sikre og trygge, mens de lærer at køre bil, skal du købe en meget pålidelig og sikker bil til dem. De bedste biler til teenagere omfatter 2011 eller nyere Mazda 3, 2012 eller nyere Honda Accord, 2011 til 2015 Ford Taurus,

  Mercedes 300d pålidelighed - er det en pålidelig brugt bil?

Hvad skal man undgå, før man køber en brugt bil?

Mange brugtbilskøbere begår nogle fejl, som ender med at koste dem dyrt på lang sigt. Når du køber en brugt bil, skal du undgå, at sælgeren presser dig til at købe bilen. Tag dig god tid til at inspicere og teste bilen. Tjek også altid VIN og køretøjets historie, før du betaler.

Konklusion

Nu hvor du kender de bedst brugte biler med hensyn til sikkerhed og pålidelighed, bør det ikke være et problem at vælge den bedste bil til dine behov og dit budget. Alle de biler, som vi har listet, er overkommelige og meget pålidelige. Du skal blot sørge for at vælge en bil, der appellerer til din smag og personlighed.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z