Bentley Azure Pålidelighed

Azure er en grand tourer med 2 døre. Denne Bentley-bil blev lanceret i 1995, og derfor har den sin egen historie. De sidste enheder af denne bil blev solgt i 2009. Azure er en rent eksklusiv bil, og der findes ikke så mange Azure i verden. Selv at have råd til denne bil er ikke for alle.

Oversigt

Bilen blev udgået i 2009, men motoren er stadig en af de mest kraftfulde. Den har en 6,75 L gammel Bentley V8-motor fra gamle Bentley. Denne yder 450 hestekræfter og hævder 0 til 60 mph på 5,6 sekunder. Denne bil handler dog ikke kun om motoren, men også om interiøret. Interiøret har stadig denne vintage luksusfornemmelse.

Pålidelighed

Bentley er et dyrt bilmærke, og det er ikke alle, der har råd til det. Bilerne er ekstremt dyre at købe, og man skulle tro, at nu ville det koste så meget. Dette er dog forkert, og det er endnu dyrere at vedligeholde disse biler. Bortset fra det er bilen nu et årti gammel, og du ville stå over for nogle problemer som motorfejl, svigt i affjedringssystemet, men forhåbentlig ved høj kilometertal.

Vedligeholdelse og reparation

Hvis du planlægger at købe denne bil, så prøv at købe en bil med lavt kilometertal. Ellers vil du være nødt til at udskifte visse dele, og det vil koste dig en formue. Men med korrekt vedligeholdelse vil bilen ikke vise nogen større reparationer. Hvis du ved, hvordan man arbejder på biler, vil det helt sikkert spare mange penge.

  Audi VS Mercedes Pålidelighed?

Bentley Azure – En eksklusiv bil

Pålideligheden er et problem på denne eksklusive perle af en bil, men hvis du har råd til denne bil, så skal du være klar til at betale for mere. Kvaliteten af delene er god, så det vil ikke genere dig. Bortset fra det er Azure en absolut blikfanger og en førsteklasses bil at køre.

FAQ

Er Bentley Azure en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Bentley Azure er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Bentley Azure?

Bentley Azure er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Bentley Azure, og har den en turbo?

Bentley Azure har 450 hestekræfter og et drejningsmoment på 645 lb-ft. Motoren er en Gas V8 med en slagvolumen på 6,8L/ Brændstofsystemet er: SFI.

Hvilken type hjul har den?

Bentley Azure har 20 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 20 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z