Dodge Grand Caravan Pålidelighed

Dodge er en del af Fiat Chrysler, som har stor erfaring med at lave minibusser. Grand Caravan blev også fremstillet af Chrysler for Dodge, og det er en ret god minivan. Kvaliteten er god, og den kan bruges både som familiebil og som personbil.

Oversigt

Grand Caravan-minivanen har været i produktion siden 1984, og den blev udgået i 2020. Vanen kom i tre udstyrsniveauer med en række motorer fra 2,8 L til den største 4,0 L. Vanen er god med hensyn til funktioner, og den er heller ikke underdrejet.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte en ulempe for minivans på grund af den høje hyppighed af at få reparationer. Dodge har været et pålideligt mærke, og det kommer endda i top 10 over pålidelige mærker i USA. Grand Caravan har en gennemsnitlig pålidelighedsscore på 2,5 ud af 5,0 hos J.D Power og 4,0 ud af 5,0 hos RepairPal.

Sikkerhed

Sikkerheden har været god i Dodge-biler, og Grand Caravan har også en god sikkerhedsscore på 4 ud af 5 stjerner hos NHTSA. Bilen har gode resultater i sine kollisionstest, og den har mange andre sikkerhedsfunktioner som standard airbags, ABS, elektronisk stabilitet og mange andre tilgængelige sikkerhedsfunktioner.

Afskrivningssats

Normalt holder Dodge-biler deres værdi og har en lavere afskrivningsgrad end mange andre mærker. Grand Caravan har også en lavere afskrivningssats end mange andre, nemlig 55 % efter 5 år. Dette er ikke det bedste, men stadig bedre end mange.

  BMW M6 Gran Coupe pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Grand Caravan er blevet udgået af Dodge, så vedligeholdelsesomkostningerne afhænger også af tilstanden af den bil, du vil købe. Normalt kræver Grand Caravans omkring 673 USD årligt for al vedligeholdelse og reparation.

FAQ

Er Dodge Grand Caravan en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Dodge Grand Caravan er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Dodge Grand Caravan?

Dodge Grand Caravan er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Minivaner 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Dodge Grand Caravan, og har den en turbo?

Dodge Grand Caravan har 283 hestekræfter og et drejningsmoment på 260 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,6 L Brændstofsystemet er: Det har et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor meget frihøjde har Dodge Grand Caravan?

5,6 tommer ( 14,22 cm )

Hvilken type hjul har den?

Dodge Grand Caravan har 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en Dodge Grand Caravan?

Dodge Grand Caravan, en robust minivan, kan i gennemsnit holde mellem 200.000 og 250.000 miles. De kan holde 13-17 år, afhængigt af hvordan de kører, og hvor godt de bliver vedligeholdt. Dette er baseret på 15.000 miles om året.

Har Dodge Grand Caravans problemer med gearkassen?

Der er blevet rapporteret transmissionsproblemer i Dodge Caravans ved 67.000 miles. Hvis du er på udkig efter en billig Dodge Grand Caravan, er årgang 2002-2008 måske ikke den bedste. Transmissionsproblemer er et kendetegn for Dodge Grand Caravan 2013.

  Dodge Caliber Pålidelighed

Hvorfor er Dodge Caravans så dårlige?

Grand Caravan blev først introduceret i 2008 med de seneste opdateringer. Bilisterne giver udtryk for en række forskellige klager. Bremseslid, motorfejl, motorstop, motorstop, transmissionssvigt og fejl i klimaanlægget er nogle af de mest almindelige klager.

Hvilken årgang Dodge Caravans skal man undgå?

Dodge Grand Caravan 2011 er det værste modelår. Det skyldes primært, at varevognen har 50.000 til 60.000 miles, ikke modellen med højere kilometertal. Men selv om 2008- og 2005-modellerne ikke er gode eksempler på pålidelige køretøjer, er de stadig gode valg.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z