Jeep Grand Cherokee L Pålidelighed

Jeep er et bilmærke, der starter i USA, og som i øjeblikket ejes af det europæiske amerikanske aggregat Stellantis. L betyder, at denne model har tre sidelinjer, hvilket er en anden kvalitet for Grand Cherokee. En Grand Cherokee med to søjler vil ligeledes komme ud, men ikke før 2022. Grand Cherokee L er et større køretøj og kan flove som et sådant. Med luftaffjedring skøjter de højere trimmes over slag, men vores bedømmere var forbløffet over, hvor godt stålfjedrene huggede af på Limited.

Oversigt

Jeep Grand Cherokee L er en anstændig SUV. Den har en dygtig V6-basismotor og tilbyder en guttural, fyrig V8. Der tages hånd om er lavet, og selv om nogle SUV’er i moderat størrelse har mere unik omgang med, er få i en ideel situation roader. Desuden formidler denne Jeep uanset sin eventyrlyst en fantastisk polstret kørsel, uanset dens eventyrlyst.

Pålidelighed

Jeep Grand Cherokee L fra 2021 har endnu ikke en J.D. Power forventet pålidelighedsscore. Jeep dækker Grand Cherokee L med en treårig/36.000-mile begrænset garanti og en femårig/60.000-mile drivlinjegaranti.

Sikkerhed

Hverken National Highway Traffic Safety Administration eller Insurance Institute for Highway Safety har prøvet 2021 Grand Cherokee L. Men den er lavet efter at have taget højde for de forskellige sikkerhedsfunktioner.

Videresalgsværdi

Videresalgsværdien af et køretøj afhænger af faktorer som tid og stand. En Jeep Grand Cherokee L vil devaluere 51 % efter 5 år og har en langsigtet gensalgsværdi på 23.466 dollars. Jeep Grand Cherokee L arbejder hårdt for at holde sin værdi, men på en gang er det ikke ekstraordinært.

  Porsche vs Lexus pålidelighed - hvilken er bedst?

Vedligeholdelse og reparation

Den normale absolutte årlige udgift til vedligeholdelse og reparation på en Jeep Grand Cherokee L er $666, i modsætning til en normal på $573 for mellemstore SUV’er og $652 for alle bilmodeller. Den normale absolutte årlige udgift til uplanlagt vedligeholdelse og reparation på tværs af alle modeller lange strækninger af et køretøj.

FAQ

Er Jeep Grand Cherokee L en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Jeep Grand Cherokee L er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Jeep Grand Cherokee L?

Jeep Grand Cherokee L er en bil med 6 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Standard SUV 2WD.

Hvad er hestekræfterne i en Jeep Grand Cherokee L, og har den en turbo?

Jeep Grand Cherokee L har 290 hestekræfter og et drejningsmoment på 257 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,6 L Brændstofsystemet er: Sequential MPI.

Hvor meget frihøjde har Jeep Grand Cherokee L?

8,5 tommer ( 21,59 cm )

Hvilken type hjul har den?

Jeep Grand Cherokee L har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er der galt med Jeep Grand Cherokee L?

Jeep har udsendt en tilbagekaldelse for 37.000 2021 Grand Cherokee LSU’er for at løse et problem, der kan forhindre deres forlygter i at fungere korrekt. Denne tilbagekaldelse gælder kun for Grand Cherokee L SUV’er, der er fremstillet mellem den 3. december 2020 og 21. juli 2021.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z