Jeep Grand Cherokee SRT Pålidelighed

Jeep stammer fra den militære betegnelse GP, som står for General Purpose Vehicles. Mærket er kendt for sin evne til konstant at producere fremragende 4×4’er, SUV’er og offroad-køretøjer. Jeep Grand Cherokee SRT 2021 tilbyder muligvis det mest assorterede lineup for en SUV af gennemsnitlig størrelse. Der er en bred klynge af trimniveauer, der er passende til udførelse på og i ujævnt terræn.

Oversigt

2020 Jeep Grand Cherokee SRT er knapt nok. Under hjelmen er der en V-8 med 475 hk, der akkompagnerer med en otte-trins programmeret og firehjulstræk. Med ekspeditionskontrol kan SRT’en rive fra nul til 60 mph på 4,4 sekunder. Kraftigt karrosseri, en spilafstemt affjedring og kraftige bremser hjælper SRT med at håndtere og bremse alt i alt ok til at gøre et par spilbiler misundelige. Dens ældre søskende, Trackhawk (revideret uafhængigt), laver en langt større 707-kørsel. SRT er dog certificeret ikke en one-stunt-hest; den kan trække så meget som 7200 pund, hvis du har brug for det. Oscar ville blive glad.

Pålidelighed

Grand Cherokee SRT har været en berygtet SUV i Jeep-setuppet. 2021 GC SRT med disse mindre ændringer, vil afslutte tredive år i 2021. På den måde har Jeep GC SRT alt taget i betragtning været med i lang tid. Hvorom alting er, havde tidligere former som Jeep Grand Cherokee SRT fra 2014 en masse problemer, relateret fra dens gadgets til motoren og ting transmission.

  Jeep Commander Pålidelighed

gensalgsværdi

En Jeep Grand Cherokee SRT vil devaluere 51% efter 5 år og har en langsigtet gensalgsværdi på 23.466 dollars. Jeep Grand Cherokee SRT er OK til at holde sin værdi, men samtidig er den ikke ekstraordinær.

Sikkerhed

Grand Cherokee SRT er ikke blevet testet ved kollisioner af Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) eller National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Under alle omstændigheder inkorporerer denne høhøje PO Jeep som standard Grand Cherokee’s fulde opsætning af højdepunkter til førerhjælp. Køberne vil se værdien i den alsidige kørselsstyring, der fungerer i uforudsigelige myldretidsnedgange, og selv stophjælp, der mindsker uroen.

Vedligeholdelse og reparation

En Jeep Grand Cherokee SRT vil koste ca. 10.484 $ til reparation og vedligeholdelse i løbet af de første 10 administrationsår. Dette er mere end forretningsnormalen for berømte SUV-modeller med $1.604. Der er desuden en 31,13% mulighed for, at en Grand Cherokee SRT vil kræve en betydelig reparation i løbet af denne tid. Dette er 9,63% mere beklageligt end sammenlignelige køretøjer i denne del.

FAQ

Er Jeep Grand Cherokee SRT en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Jeep Grand Cherokee SRT er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Jeep Grand Cherokee SRT?

Jeep Grand Cherokee SRT er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Standard SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Jeep Grand Cherokee SRT, og har den en turbo?

Jeep Grand Cherokee SRT har 475 hestekræfter og et drejningsmoment på 470 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 6,4 L Brændstofsystemet er: Sequential MPI.

  Ford Escape Pålidelighed

Hvor stor frihøjde har Jeep Grand Cherokee SRT?

8,3 tommer ( 21,08 cm )

Hvilken type hjul har den?

Jeep Grand Cherokee SRT har 20 X 10 tommer smedede aluminiumsfælge foran og 20 X 10 tommer smedede aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer kan en Jeep SRT holde?

En Jeep Grand Cherokee SRT med en kilometerstand på over 300.000 anses for at have en høj kilometerstand. De er designet til at holde i omkring 200.000 miles. Nogle ejere rapporterer, at de stadig kan køre SUV’en, efter at den har overskredet 300.000.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z