Dodge Challenger SRT Demon Pålidelighed

Challenger er en sportsvogn, som har været meget berømt på grund af sin karrosseriform og sin optræden i mange film og tv-udsendelser. SRT Demon er dens begrænsede højtydende version med en massiv motor. Den blev introduceret i 2017.

Oversigt

Dodge Challenger blev introduceret i 1969, og den er i øjeblikket i sin 3. generation. SRT Demon-varianten er en højtydende begrænset version af bilen med en 6,2 L V8-motor og 2,7 L kompressor. Denne massive motor yder 840 hk og kan gå fra 0 til 60 mph på kun 2,3 sekunder.

Pålidelighed

Pålidelighed ignoreres ofte af folk, når de køber en muskelbil som Challenger, og SRT Demon-modellen er endnu mere sjælden. Challenger har en god pålidelighedsscore på grund af dens gode kvalitet og andre faktorer. Den har en pålidelighedsscore på 88 ud af 100, hvilket betegnes som fantastisk.

Sikkerhed

Sikkerhed er også et vigtigt aspekt i forbindelse med bilers pålidelighed. Challenger klarede sig godt i sine kollisionstest og fik en meget god bedømmelse. Den har 5 ud af 5 stjerner i sin sikkerhedsvurdering med mange andre sikkerhedsfunktioner. Sikkerhedsfunktionerne omfatter køreassistentfunktioner som f.eks. fartpilot, kollisionsadvarsel og flere airbags.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien påvirker også en bils pålidelighed. Afskrivningsgraden for Dodge-biler Er ikke den bedste, men den er stadig god. Challenger har dog en usædvanlig lav afskrivningssats, og den afskriver kun omkring 40 % efter 5 år.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne for Dodge-biler er ikke de dyreste, og kvaliteten af delene er også god. Challenger SRT Demon koster omkring 650 USD om året for al vedligeholdelse. Det er betydeligt lavere end mange andre sportsvogne, og den har også en lav tendens til at få større reparationer.

  Dodge Challenger SRT Hellcat Pålidelighed

FAQ

Er Dodge Challenger SRT Demon en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Dodge Challenger SRT Demon er en baghjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i Dodge Challenger SRT Demon?

Dodge Challenger SRT Demon er en bil med 1 sæde. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Dodge Challenger SRT Demon, og har den en turbo?

Dodge Challenger SRT Demon har 808 hestekræfter og et drejningsmoment på 717 lb-ft. Motoren er en Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 6,2 L Brændstofsystemet er: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Dodge Challenger SRT Demon?

16,2 Cubic Feet ( 0,459 m3 ) Hvor stor er frihøjden i Dodge Challenger SRT Demon? 4,5 tommer ( 11,43 cm )

Hvilken type hjul har den?

Dodge Challenger SRT Demon har 18 X 11 tommer smedede aluminiumsfælge foran og 18 X 11 tommer smedede aluminiumsfælge bagpå.

Er en Dodge Demon en god investering?

Demon kan være en langsigtet investering. Det er muligt at lave en større investering, hvis du holder din bil i god stand og har et lavt kilometertal. Det er dog en langsigtet investering.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z