Dodge Durango SRT Hellcat pålidelighed

Dodge har været ret berømt for sine sportsvogne, og det samme er tilfældet med Durango SUV’en. Hellcat-versionen af bilen er den hurtigste model af bilen med en af de hurtigste Dodge-motorer. Hellcat-varianten har de fineste kvalitetsdele med mange andre gode funktioner og et interiør på premium-niveau.

Oversigt

Hellcat er de mest højtydende bilmodeller i Dodge’s sortiment. Durango Hellcat har en ekstremt hurtig 6,2 L V8 Hemi-motor på 6,2 L, som yder massive 710 hestekræfter og har en rekord på 0 til 60 mph hastighed på kun 3,4 sekunder. Bilen er udstyret med alle former for førsteklasses Dodge-funktioner med AWD-system.

Pålidelighed

Dodge har været ret pålidelig i USA på det seneste. Pålidelighedsfaktoren er dog ikke det mest bekymrende i sjældne højtydende biler som Durango Hellcat. Durango har en fantastisk pålidelighedsscore på 81 ud af 100 hos J.D power, og den har en fantastisk kvalitet, som minimerer chancerne for at få større reparationer.

Sikkerhed

Sikkerheden har været god i Dodge-biler, og den er endnu bedre i de højtydende modeller. Durango har en samlet vurdering af kollisionssikkerheden på 4 ud af 5 stjerner. Hellcat-versionen har alle former for sikkerhedsfunktioner af højeste kvalitet som f.eks. fartpilot, lane assist system, automatisk bremsesystem og mange flere standardfunktioner i denne model.

Afskrivningssats

At have en lav afskrivningssats er en god ting for bilejere, for på den måde bliver deres biler ikke hurtigt nedskrevet, og de kan nemt opgradere. Durango har en ekstremt god gensalgsværdi, og den afskriver kun næsten 40 % efter at have ejet den i 5 år.

  Dodge Charger Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne for SUV’er er normalt lidt højere end for sedaner, og det er endnu højere for biler med høj ydeevne. Durango koster normalt omkring 675 $ årligt for al vedligeholdelse, og Hellcat ville koste mere end det på grund af dyre dele. Kvaliteten af delene er dog god i Durango Hellcat.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Dodge Durango SRT Hellcat?

Dodge Durango SRT Hellcat er en bil med 6 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel Drive

Hvad er hestekræfterne i en Dodge Durango SRT Hellcat, og har den en turbo?

Dodge Durango SRT Hellcat har 710 hestekræfter og et drejningsmoment på 640 lb-ft. Motoren er en Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 6,2 L Brændstofsystemet er: Sequential MPI.

Hvilken type hjul har den?

Dodge Durango SRT Hellcat har 20 X 10 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 10 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Holder Durango SRT Hellcat værdien?

Er Dodge Durango stadig sin værdi værd? Efter to års brug mister Dodge Durango i gennemsnit 40% af sin værdi. Dodge Durango’s værdi falder med næsten tre fjerdedele af det, den kostede at købe efter fem år.

Hvor sjælden er Durango Hellcat?

Det er en af de mest sjældne biler i den amerikanske bilproducents sortiment. Durango SRT Hellcat har et produktionsoplag på ca. 3.000 enheder. Med 3.300 byggede enheder er Dodge Challenger SRT Demon hot rod den eneste i samme rækkevidde.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z