Dodge Durango SRT 392 Pålidelighed

Dodge har produceret Durango-biler i årtier nu. Det er mellemstore SUV’er med en tredje sæderække. SRT’erne er de højtydende modeller fra Dodge. Durango SRT leveres med mange gode funktioner som et AWD-system og endnu bedre kvalitetsdele og et luksuriøst interiør.

Oversigt

Durango SRT er den højtydende version med en massiv 6,4 L Hemi 392 V8-motor med 6,4 L Hemi 392 V8-motor, der yder 475 hestekræfter og går fra 0 til 60 på få sekunder. AWD-systemet i bilen er også fantastisk og giver ekstra smidighed i kørslen og offroad-egenskaber.

Pålidelighed

Pålidelighed er et vigtigt aspekt, men det er ikke altid det vigtigste i højtydende biler som Durango SRT. Dodge har bestemt forbedret deres pålidelighed. Durango har en fantastisk pålidelighedsklassificering på 81 ud af 100, og SRT er endnu mere pålidelig end det på grund af de dele af høj kvalitet, der anvendes i bilen.

Sikkerhed

Sikkerheden er ikke et stort problem i Dodge-biler, fordi den er ret god. Durango er en 4-stjernet bil med gode resultater i sin crash test. SRT-modellen har en af de bedste Dodge-sikkerhedsfunktioner som flere airbags, endnu flere, solidt kabinebur, kollisionsadvarsel og mange flere, og de er alle standard.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også et bekymrende spørgsmål i forbindelse med en bils pålidelighed. Dodge-biler klarer sig normalt godt i gensalgsværdier. Durango taber omkring 40 % af sin oprindelige værdi, og SRT er endnu sjældnere.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse af højtydende biler er dyrere end almindelige modeller. Den almindelige Durango koster omkring 675 USD for sin forebyggende vedligeholdelse. Det gode ved SRT-modellen er, at den har dele af den bedste kvalitet, og de har en meget lav tendens til at vise problemer i de første fem år.

  Aston Martin DBX Pålidelighed

FAQ

Hvor mange sæder er der i Dodge Durango SRT 392?

Dodge Durango SRT 392 er en bil med 6 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel Drive

Hvad er hestekræfterne i en Dodge Durango SRT 392, og har den en turbo?

Dodge Durango SRT 392 har 475 hestekræfter og et drejningsmoment på 470 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 6,4 L Brændstofsystemet er: Sequential MPI.

Hvilken type hjul har den?

Dodge Durango SRT 392 har 20 X 10 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 10 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z