Dodge Durango Pålidelighed

Durango er endnu en yderst berømt Dodge-bil, bortset fra Charger og Challenger. Durango er en mellemstor SUV, og den har endda en tredje række for ekstra plads. SUV’en er stor nok til en masse bagage, og den kommer endda med et AWD-system, som kan bruges til offroad-oplevelser.

Oversigt

Durango har været på markedet i årtier, og den er nu i sin 3. generation. Der har været flere udstyrsniveauer af bilen, og den findes også i Dodges højtydende SRT-modeller. Den almindelige Durango leveres med en 3,6 L V6 Pentastar-motor på V6, som har været brugt i mange andre Dodge-biler.

Pålidelighed

Pålidelighedsaspektet har været ret godt i Dodge-bilerne i de sidste par år. Durango er også et pålideligt indslag i Dodge-bilerne. Kvaliteten er god og solid nok til at holde i mange år. Bilens pålidelighedsklassificering er 81 ud af 100 af J.D Power, hvilket betegnes som fantastisk.

Sikkerhed

Sikkerhed er også et godt salgsargument for Dodge-bilerne. Durango har en samlet 4 stjerner ud af 5, med gode resultater i dens kollisionstest. Kabinen er ret solid til at modstå kollisioner, og den har mange andre sikkerhedsfunktioner. Disse sikkerhedsfunktioner omfatter kollisionsadvarsel, automatisk nødbremsning, overvågning af blinde vinkler og mange flere tilgængelige funktioner.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen er også nyttig til at bedømme en bils pålidelighed. Durango afskrives omkring 41 % efter at have ejet den i 5 år. Det er ekstremt godt, og Durango-ejerne har den fordel at kunne opgradere deres drev ved at sælge de gamle til en god pris.

  Cadillac CTS Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er en af de største faktorer, der er afgørende for en bils pålidelighed. Durango har brug for lidt højere vedligeholdelsesomkostninger end mange andre Dodge-biler. Den vil have brug for omkring 675 dollars årligt for al vedligeholdelse, men den har en god kvalitet og lav risiko for at få større reparationer, hvilket er en fordel.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Dodge Durango?

Dodge Durango er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Baghjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Dodge Durango, og har den en turbo?

Dodge Durango har 293 hestekræfter og et drejningsmoment på 260 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,6 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor meget frihøjde har Dodge Durango?

8,1 tommer ( 20,57 cm )

Hvilken type hjul har den?

Dodge Durango har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilken Dodge Durango er den mest pålidelige?

Dodge Durango’s bedste år er 2014, 2018 og 2015. Disse modeller byder på stor fornøjelse for både familier og bilister. Mens de fleste af de nye modeller er dyre, er der mange fremragende brugte modeller.

Har Dodge Durango’er mange problemer?

Det mest almindelige problem med Durangos er svigt af deres udstødningsmanifoldbolte. Det kan få køretøjer til at miste i gennemsnit 112.030 miles. Dette er et almindeligt problem med Dodge Durango-køretøjer, der har 5,7-liters V8-motorer.

  Dodge Charger SRT Hellcat Pålidelighed

Hvad er høj kilometertal for en Dodge Durango?

En Dodge Durango kan holde fra 200.000 til 250.000 miles med korrekt vedligeholdelse. Hvis du kører 15.000 miles om året, svarer det til ca. 13-16 års levetid. Det er gode tal for en mellemstor SUV.

Er Durango en god SUV?

Er Dodge Durango en SUV, der er god? Dodge Durango 2022 er et godt valg for nogle købere, men ikke for alle. Durangos rummelige interiør er elegant og giver plads nok til syv personer. Durango har et intuitivt infotainmentsystem, der er let at bruge. Dens seks- og ottecylindrede motorer giver virkelig gas.

Har Dodge Durango problemer med gearkassen?

Disse problemer er ofte let synlige. 2021 Dodge Durango-gearkasseproblemer kan omfatte forsinkelser i skiftet, slibning, spring eller acceleration, fornemmelse af rystelser eller fløjtende lyde eller en brændende lugt fra under motorhjelmen.

Er Durango’er gode på benzin?

Nej, det er ikke den bil, du skal vælge, hvis du vil komme langt med den benzin, du putter i tanken.
For dem, der kræver ægte power, er 2019 Dodge Durango R/T den SUV, du skal slå. Denne SUV er mere end bare en benzinsluger. Dodge Durango har en bemærkelsesværdig trækkapacitet, hvilket gør den til en ideel SUV til hverdagens opgaver.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z