Dodge Journey Pålidelighed

Dodge har et godt ry for at lave sportsvogne og SUV’er som Durango. Journey er endnu en mellemstor Dodge SUV, men den er mindre end den større Durango. Den blev udgået i 2020. Den er dog stadig et godt alternativ på grund af dens masser af plads og gode funktioner.

Oversigt

Dodge-biler har en historie med gode præstationsmotorer. Journey kom i flere udstyrsniveauer under hele produktionen, og den havde et motorudvalg fra 2,4 L og den største 3,6 V6-motor. Bilen har et 6-trins automatisk transmissionssystem, og den fås også med AWD for maksimal smidighed på vejen.

Pålidelighed

Pålidelighed er en stor bekymring for folk, der ønsker, at deres bil skal være konsistent i sin ydeevne og holde i mange år. Dodge har været et ret pålideligt mærke på det seneste. Journey er dog ikke den mest pålidelige Dodge-bil med sin pålidelighedsscore på 2 ud af 5 fra J.D Power.

Sikkerhed

En bils sikkerhedsfunktioner og -foranstaltninger er også afgørende for en bils pålidelighed. Pålidelighedsscoren er ikke Journeys stærkeste område, men bilens sikkerhedsvurderinger er ret gode. Den har en samlet sikkerhedsvurdering på 4/5 af NHTSA. Bilen klarede sig godt i kollisionstestene, og den har mange nødvendige sikkerhedsfunktioner.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er en anden faktor, der er med til at bestemme en bils pålidelighed. Videresalgsværdien er et stort punkt for Dodge-biler, og Journey holder også sin værdi med 40 % efter selv efter 5 års ejerskab af den.

  Aston Martin Vantage Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne for en bil er den vigtigste faktor for en bils pålidelighed. Journey har en lav vedligeholdelsesomkostning på omkring 562 $ årligt. Dette omfatter al dens forebyggende vedligeholdelse, reparationer. Desuden er chancerne for at få større reparationer heller ikke meget på grund af dele af god kvalitet.

FAQ

Er Dodge Journey en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Dodge Journey er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Journey’en?

Dodge Journey er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Lille SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Dodge Journey, og har den en turbo?

Dodge Journey har 173 hestekræfter og et drejningsmoment på 166 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,4 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor stor frihøjde har Dodge Journey?

7,2 tommer ( 18,29 cm )

Hvilken type hjul har den?

Dodge Journey har 17 X 6,5 tommer stålfælge foran og 17 X 6,5 tommer stålfælge bagpå.

Hvilke problemer har Dodge Journey’s?

På Carproblemzoo.com har der været 6.672 klager over Dodge Journey fordelt på 14 modelår. Dodge Journey 2009 har også 2.173 klager. De mest almindelige problemer er Elektriske problemer (1.858), Service bremser (880) og Motorkøling (861).

Hvor længe holder en Dodge Journey?

Dodge Journey holder typisk mellem 150.000 og 200.000 miles med regelmæssig vedligeholdelse. Nogle brugere har rapporteret, at deres Dodge Journey har tilbagelagt mere end 200.000 miles. Du kan få 10 til 15 år ud af din Dodge Journey, hvis du kører 15.000 miles om året.

  Dodge Caliber Pålidelighed

Har Dodge Journeys motorproblemer?

Dodge Journeys motorproblemer starter normalt, når køretøjet har 44.000 miles. Bilen vil ved normal brug afbryde, afbryde servostyringen, stoppe bremserne og give en høj knirkende lyd fra motoren.

Har Dodge Journey problemer med transmissionen?

Dette er et almindeligt problem i biler. Transmissionsproblemer i Dodge Journey kan omfatte forsinkelser i skiftet, hoppen og slibning under acceleration, rystelser af køretøjet på vejen eller fløjtende lyde fra under motorhjelmen.

Hvad kan man sammenligne med en Dodge Journey?

Ford Edge, Honda Pilot og Toyota 4Runner er meget sammenlignelige på mange måder.

Er Dodge Journeys gode i sneen?

Dodge Journeys firehjulstræk er ideelt til glatte veje. Den fordeler kraften effektivt ved straks at give kraft til forhjulene, når det er nødvendigt, og derefter trække kraften tilbage til baghjulene efter behov.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z