Dodge Caliber Pålidelighed

Caliber er ikke den mest berømte bil, men er en 5-dørs hatchback, der blev produceret af Dodge tilbage i 2007 til 2012. Bilen var aldrig folks favorit, og den var heller ikke den mest pålidelige bil. Den havde nogle problemer, men den er stadig et godt køb på grund af dens store lastrum og lave pris.

Oversigt

Caliber var en hatchback med mange funktioner. Den var endda til stede i et AWD-system, med sit store udvalg af motorer. Den største af dem alle var en 2,4 L turbomotor, som producerede 285 hk ved 6.400 omdrejninger pr. minut.

Pålidelighed

Holdbarhed og pålidelighed betyder meget, når man køber et gammelt køretøj. Dodge har aldrig været det mest pålidelige mærke; det har dog arbejdet på sin urokkelige kvalitet på det seneste. Det er i Consumer Reports’ rangliste over de 10 mest pålidelige mærker. Caliber klarer sig også anstændigt med hensyn til pålidelighed.
Caliber har en pålidelighedsscore på 4,0 ud af 5,0 hos Repairpal, men den anses alligevel ikke for at være den mest pålidelige løsning. Bilen havde problemer med dens affjedringssystem, transmissionssystem og motor. Interiøret er dog bare lækkert, og lastrummet er en stor fordel ved at eje Caliber.

Sikkerhed

Sikkerhed er en vigtig komponent i vurderingen af en bils pålidelighed. Caliber havde en god score i sin kollisionstest, og den har et solidt karrosseri. den klarede sig dog ikke særlig godt i sine sidekollisionstest. Bilens sikkerhedsfunktioner omfatter flere airbags.

  Dodge Challenger SRT Hellcat Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

At købe en Dodge-bil har en stor fordel i vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne for bilen. Det er let at få fat i delene, og priserne er også lavere end mange andre importerede biler som BMW eller Mercedes. Caliber har en lav årlig vedligeholdelsespris på $501, men den kan blive overskredet afhængigt af bilens ejer.

FAQ

Er Dodge Caliber en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Dodge Caliber er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Dodge Caliber?

Dodge Caliber er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small Station Wagon

Hvad er hestekræfterne i en Dodge Caliber, og har den en turbo?

Dodge Caliber har 158 hestekræfter og et drejningsmoment på 141 lb-ft. Motoren er en Gas I4 med en slagvolumen på 2,0L/ Brændstofsystemet er: Elektronisk brændstofindsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Dodge Caliber?

7,7 tommer ( 19,56 cm )

Hvilken type hjul har den?

Dodge Caliber har 18 x 7,0 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 7,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder en Dodge Caliber?

En Dodge Caliber bør kunne holde til over 200.000 miles med den rette vedligeholdelse. De er meget pålidelige og bør holde i mindst 200.000 miles uden større svigt. For at få din bil til at holde længere bør du sørge for, at al planlagt vedligeholdelse bliver udført.

Hvad er der galt med Dodge Caliber?

CarComplaints.com rapporterer, at Dodge Caliber har problemer med affjedringen, som oftest på grund af defekte kontrolarme og kugleled. Ejerne har givet udtryk for frustration over Caliber’s ujævne affjedring, som forårsagede ujævnt dækslid.

  Mercedes 300d pålidelighed - er det en pålidelig brugt bil?

Er en Dodge Caliber god på literen?

Dodge har produceret Caliber-modeller i seks år. De har et gennemsnit på 24,4 MPG kombineret, og 2012 Caliber er lidt lavere på 24 MPG kombineret.

Hvilket år stoppede de med at fremstille Dodge Caliber?

De stoppede produktionen i 2011.

Hvad er der galt med 2007 Dodge Caliber?

De mest almindelige problemer, der rapporteres, er dårlige kugleled og kontrolarme. I samme rækkevidde rapporteres også utætte fjedre og trækstænger, der svigter. Nogle ejere opdager først problemet, efter at deres dæk er blevet ødelagt.

Er en 2008 Dodge Caliber en god bil?

2008 Dodge Caliber scorede fem stjerner i National Highway Traffic Safety Administration’s front- og sidekollisionstestvurderinger. Insurance Institute for Highway Safety gav Caliber den højeste bedømmelse “God” i kollisionstestene ved frontal- og sidekollision.

Er Dodge Caliber en SUV?

Den er særpræget blandt konkurrenterne, fordi den mere ligner en SUV end en kompakt hatchback. Der er forskellige udstyrsniveauer, der påvirker Caliber’s udseende. Basisversionen af Dodge Caliber SE er udstyret med sorte dørhåndtag og sorte spejlkapper. Der fås også karrosserifarvede frontplader.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z