Cadillac CTS Pålidelighed

Cadillacs er berømte for luksusbiler med høj hastighed og stabil kørsel. CTS mid-size sedan, som blev udgået i 2019. Bilen er dog stadig relevant at købe, og den indeholder mange af Cadillacs hi-tech-funktioner. Bilen er gennemsnitlig med hensyn til pålidelighed, men i betragtning af alle dens luksuriøse funktioner er det et rigtig godt køb.

Oversigt

CTS er en luksussportsvogn, og den har også en V high-performance-model. De almindelige CTS-modeller omfatter en 2,0 L I4-motor og 3,6 L V6-motorer, som yder helt op til 420 hestekræfter. Hver tredje generation af CTS leveres med et 8-trins automatisk transmissionssystem.

Pålidelighed

Pålideligheden af luksusbiler er ofte lavere end andre basisbiler. Det skyldes især den høje vedligeholdelse og afskrivningssats. CTS har en score under gennemsnittet på 2,5 ud af 5,0 med hensyn til bilens pålidelighed. Den har dog meget solide dele og en motor, der holder længere end mange andre biler.

Videresalg

Afskrivningen er normalt meget høj på luksusbiler, fordi folk ikke har en tendens til at købe gamle luksusbiler på grund af deres høje vedligeholdelsesomkostninger. Folk har en tendens til at købe nyere modeller med garanti for at spare penge på vedligeholdelse. CTS mister ca. 50 % af sin oprindelige værdi efter de første 5 år. Dette er endnu højere efter 10 år, og en VTS fra 2009 koster nu omkring 10.000 USD.

Sikkerhed

Den sidste model af CTS i 2019 havde en 5-stjernet sikkerhedsvurdering. Bilen klarer sig anstændigt i kollisionstests, og med hensyn til førerassistenter er der funktioner som vognbanekontrolsystem, kollisionsadvarsel osv. Cadillac-biler betegnes ofte som sikre biler, så dette er ikke et problem for CTS.

  Cadillac ELR Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne for CTS i de første fem år ligger på omkring 700 dollars årligt. Det kan koste endnu mere end det efter de første 5 år. Kvaliteten af dele og motor er god, men forebyggende vedligeholdelse og regelmæssige olieskift er nødvendige for at nyde den samme kørsel.

FAQ

Er Cadillac CTS en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Cadillac CTS er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Cadillac CTS?

Cadillac CTS er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Mid-Size

Hvad er hestekræfterne i en Cadillac CTS, og har den en turbo?

Cadillac CTS har 335 hestekræfter og et drejningsmoment på 285 lb-ft. Motoren er en Gas/Ethanol V6-motor med en slagvolumen på 3,6 l/ Brændstofsystemet er SIDI.

Hvor stort er bagagerummet i Cadillac CTS?

13,7 kubikfod ( 0,388 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac CTS har 18 x 8,5-tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 8,5-tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z