Cadillac SRX Pålidelighed

SRX var en mellemstor SUV fra 2003, og den var også den bedst sælgende Cadillac-bil i USA. Den første generation SRX var endnu større end den anden generation, og den havde endda 3 rækker til passagerer. SUV’en har også klaret sig meget godt med hensyn til pålidelighed.

Oversigt

Dette har været en yderst berømt SUV i USA. Denne bil ville give dig enhver form for fornøjelse med hensyn til pålidelighed og køreoplevelse. Bilen er også meget godt i sin præstationsafdeling med sin 2,8 L turboladede V6-motor med turbolader og et AWD-system.

Pålidelighed

Med hensyn til pålidelighed kommer luksusbiler ikke i top, faktisk er de endnu mindre pålidelige end normale premiumbiler. Cadillac har en gennemsnitlig pålidelighedsscore på 3,0/5,0, hvilket stadig er bedre end mange andre. Det vigtigste højdepunkt er dog deres luksussædeoplevelse og køreatletik.
SRX er blevet udgået, men den er stadig tilgængelig på markedet. hvis du planlægger at købe denne bil, så er den gode stand et must. Ellers har SRX en god byggekvalitet og har en pålidelighedsscore på 3,5 ud af 5,0. Det er en utrolig god score for en SUV.

Sikkerhed

Når vi taler om bilens sikkerhedsmålinger, så har Cadillac haft et godt ry på dette område. SRX har en 5-stjernet rating fra NHTSA og alle gode ratings fra IIHS. Med alt dette har bilen alt standardsikkerhedsudstyr som for ethvert andet køretøj i denne alder.

  Cadillac CT5 Pålidelighed

Afskrivningssats

Cadillacs har ikke det bedste omdømme med hensyn til afskrivning. Det skyldes, at luksusbiler som disse normalt mister deres værdi meget hurtigt. Ifølge optegnelser mister SRX omkring 47 % af sin oprindelige værdi i løbet af de første år.

Vedligeholdelse og reparation

De gennemsnitlige årlige vedligeholdelses- og serviceudgifter for SRX ligger på omkring 700 USD. Dette er ikke så meget højere sammenlignet med mange andre biler. men du vil højst sandsynligt købe denne bil i brugt, så du bør kigge efter den bil, der er i den bedste stand.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Cadillac SRX?

Cadillac SRX er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel Drive

Hvad er hestekræfterne i en Cadillac SRX, og har den en turbo?

Cadillac SRX har 308 hestekræfter og et drejningsmoment på 265 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 3,6L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Cadillac SRX’en?

7,0 tommer ( 17,78 cm )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac SRX har 20 x 8,0 tommer aluminiumsfælge foran og 20 x 8,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en Cadillac SRX?

Cadillac SRS kan holde op til 150.000 miles. I gennemsnit er dette en forventet levetid på ti til femten år. Rutinemæssig vedligeholdelse er en måde at sikre, at dit køretøj holder så længe som muligt.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z