Cadillac CT5 Pålidelighed

CT5 er en luksusbil, der er lavet for at konkurrere med andre tyske mærker. Cadillac tilbyder biler på premium-niveau, som er lavet til at give den fineste kvalitet af bilture. CT5 er en mid-size fastback, der fås i flere udstyrsniveauer. Med hensyn til pålidelighed er CT5 en ret pålidelig bil.

Oversigt

CT5 fås i mange udstyrsniveauer og har en række kraftfulde motorer, der spænder fra en 2,0 L turbo i4-motor til den massive 6,2 V8-motor med kompressorudladning. Bortset fra CT5-V Blackwing-varianten tilbyder CT5 et 10-trins gearsystem.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte et stort problem for luksusbiler på grund af deres ofte høje vedligeholdelsesomkostninger og lave gensalgsværdi. Cadillac har produceret luksusbiler, og disse er forholdsvis pålidelige i forhold til andre udenlandske bilproducenter. Vedligeholdelsesomkostningerne er overkommelige, men folk har dog klaget over deres luksusfunktioner.
CT5 har været på markedet i næsten 3 år, og den har ikke modtaget nogen større klager. Bilens pålidelighedsscore er også god med 85/100 af J.D Power. Dette skyldes primært bilens lavere vedligeholdelsesgrad og bedre sikkerhedsfunktioner. De højtydende versioner som CT5-V eller CT5-V Blackwing har endnu bedre kvalitetsdele.

Sikkerhed

Sikkerhedsvurderingen er ofte meget god i Cadillac-biler. NHTSA og IIHS, har begge vurderet bilens sikkerhed med 5 stjerner. Bilen klarer sig perfekt i sammenstød, og den har fået 5 stjerner med hensyn til kollisionssikkerhed. Derudover har CT5 mange sikkerhedsfunktioner som standard som kollisionsadvarsel, fodgængerdetektion, og nogle funktioner kan tilføjes som f.eks. fartpilot eller vognbaneassistent osv.

  Cadillac VS Mercedes Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse af luksusbiler har altid været ret dyrt, men Cadillac-biler, der produceres i USA, har relativt lave vedligeholdelsesrater. Regelmæssig vedligeholdelse er ikke så dyrt, og prisen på reservedele er heller ikke så dyrt. Den gennemsnitlige årlige vedligeholdelse uden garanti ville ligge på omkring 1.000 dollars, men med garanti ville den ligge på omkring 400 dollars.

FAQ

Er Cadillac CT5 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Cadillac CT5 er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Cadillac CT5?

Cadillac CT5 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Mid-Size

Hvad er hestekræfterne i en Cadillac CT5, og har den en turbo?

Cadillac CT5 har 360 hestekræfter og et drejningsmoment på 405 lb-ft. Motoren er en turboladet V6-gasmotor med en slagvolumen på 3,0 l/ Brændstofsystemet er med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Cadillac CT5?

11,9 kubikfod ( 0,337 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac CT5 har 19 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 19 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er CT5 større end CTS?

Den største fordel ved CT5 er dens størrelse. CT5’s anden række har et større rum end CTS’en og tilbyder yderligere 4,5 tommer benplads bagi. Selv om CT5 tilbyder mere lastrum, er det ikke så stort, som du ville forvente. Den firecylindrede turbomotor er den samme i begge biler, men CT5 har mulighed for at få en V6-motor.

  Cadillac CT4 Pålidelighed

Er CT5 en erstatning for CTS?

Som det amerikanske luksusmærkes midsize-sedan har Cadillac CT5 erstattet Cadillac CTS. CT5 er en luksusbil, der tilbyder en konkurrencedygtig pris, et moderne udseende og innovativ teknologi.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z