Cadillac CT6 Pålidelighed

Luksusbilen CT6 er en 4-dørs sedan i fuld størrelse. Bilen har en hurtig motor, der giver den mest behagelige køreoplevelse med maksimal luksus og komfort. Med hensyn til pålidelighed klarer bilen sig meget godt sammenlignet med sine rivaler. Desuden har CT6 endda sin high-performance model ved navn CT6-V.

Oversigt

Cadillac har været berømt for sin suveræne luksus gennem hele sin historie. Kun eliten havde råd til bilen, men nu kan flere mennesker eje den. CT6 er en komplet luksusbil med en meget kraftfuld række motorer fra 2,0 L I4-motoren til 3,0 L V8-motoren. Bilen kan fås med enten baghjulstræk eller firehjulstræk.

Pålidelighed

Pålidelighed er et vigtigt aspekt ved køb af en bil. Cadillac har en gennemsnitlig bedømmelse med hensyn til pålidelighed. Den fik en bedømmelse på 3,0 ud af 5,0, hvilket er en gennemsnitlig score. De har dog et ry for at lave solide dele. CT6 har en pålidelig motor og solide dele. Selve bilen har en pålidelighedsscore på 82, hvilket er meget godt.

Videresalg

CT6 afskriver 51 % efter 5 års ejerskab. Pålidelighed er også afhængig af bilens gensalgsværdi. Jo mere en bil bliver afskrevet, jo større er chancen for, at bilen ikke er et pålideligt valg. Luksusbiler som Cadillacs er mere tilbøjelige til at blive hurtigere nedskrevet end masseproducerede biler.

Sikkerhed

CT6 har fået 5 stjerner af NHTSA for sine sikkerhedsfunktioner. Der er masser af førerassistenter til rådighed som aktive sikkerhedsfunktioner og andre passive funktioner som f.eks. airbags. Bilen er også solid nok til at forhindre passagererne i et større sammenstød.

  Cadillac ELR Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

CT6 forbruger mere end 1.000 dollars, efter at garantien er udløbet. I en samlet tid på 10 år vil bilen koste dig omkring 10.000 USD. I de første 5 år er bilen dog meget økonomisk at eje, og den koster kun omkring 500 USD. Udover dette har bilen heller ikke nogen større fejl, og de fleste af delene er fremstillet indenlandsk.

FAQ

Er Cadillac CT6 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Cadillac CT6 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Cadillac CT6?

Cadillac CT6 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Cadillac CT6, og har den en turbo?

e Cadillac CT6 har 335 hestekræfter og et drejningsmoment på 284 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 3,6L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Cadillac CT6?

15,8 kubikfod ( 0,447 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac CT6 har 19 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 19 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z